|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2008
Lokacja: ...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -------- ^^
Profesja: Knight
Gildia: Narazie brak
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 60/59
Poziom mag.: 3
|
Ja skilluje swoim knightem , mam 20 lvl i skille 56/53
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guest
|
a co ty chceszna guardi miec puste expowiska haha
bez pacc to wcale sie nie da grac wszedzie pelno noobow ja kkazdy gada idz na pvp na wiekszosci pvp tez ciezko sie gra bez kumpli... |
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
Imię: Vinde Tivah
Świat: Guardia/Elysia
|
Albo zmien server, albo poskiluj...
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
dc / cyce poh/ MS kolo thais/ef (polecam szczegolnie) Własnie zmienilem server bo juz nie moglem zniesc masy ludzi na pacc i na facc ( secura) zmienilem na harmonie i narazie jest spoko.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
Jestes nocnym markiem to najlepiej bierz swiat Niemiecki gdzie jest najwięcej polaków (ja wybrałem Guardie)
Jakos problemów nie mam ![]() W soboty i niedziele jest lipa bo jak mam troszkę więcej czasu i w południe wbije to wszystko pozajmowane =/ Ale tak to o 22+ gdy cała dzieciarnia śpi ja wbijam na Amazon Camp, Jaskinie koło Kazzo i Fibule. Ostatnio na fibuli latał jakiś botter więc dałem sobie spokój i poszedłem na Amazon Camp zaliczając do tego dead z powodu Mumi która ma swoje paralyze -.- Skillowac to skillowałem do 30 na trollach na rooku, a reszta sama się wbiła ![]() Na początku jest trudno ale wole expienie niż skillowanie. 45 skilla i best hit w wicha to 109 a w Valkirie 129 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Świat: Celesta
|
Chyba wszystkie miejscówki gdzie możesz expić zostały wymienione... Sam wiem jak to przerąbanie jest skillować na no-pvp knightem... 60/60 na 20 lvl w dzisiejszych czasach botterów jest rzadkością ;D... Sam teraz założyłem nowego knighta (zaś no-pvp) i zamierzam wbić 60/60 do 20 lvl... Czy mi się to uda?
. Ps. Gra jest dla ludzi, nie na odwrót ktoś tu napisał... I ma racje... To twój char i twoje skille... Nie przejmój się innymi tylko graj tak jak lubisz ![]() Ostatnio edytowany przez Diablo91 - 21-10-2008 o 23:33. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
co prawda gram sorcem ale... zmień świat - dobrze Ci radzę... ja wcześniej grałem również na no pvp... przyzwyczaiłem się do expienia z 10 osobami... kumple mnie namówili, żebym zmienił świat na inny... wybrałem Furorę : chłopie żyć nie umierać ! nikt Ci nie zabiera lootbaga, jak nikogo nie w*****sz nikt bez powodu Cie raczej bić nie będzie, EXPOWISKA PUSTE ! w kilka godzin wbiłem 13 lvl. Pomijając już to, że ludzie o wiele milsi (Polacy również!!) jak najszybciej zacznij grać na jakimś pvp i nie marudź
![]() |
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Świat: Aldora
|
Cytuj:
możesz opowiadać. ![]() Cytuj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
To znaczy na tym landzie gdzie się odbierało profesję w tych podziemiach gdzie są Troll Leadery.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2008
Świat: Guardia
Poziom: 62
Skille: 76/68
Poziom mag.: 5
|
Zmieniam swiat bo to jedyna kozystna mozliwosc.
Mysle nad Xerena, Aurea, musi byc pvp. Jezeli ktos tam gra, prosze o mala pomoc, potem sie odwdziecze |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Guest
|
Ja mam 14 lvl skille 42/40 i dobrze jest mój mlvl 2 prawie 3 a jak by co palem skille lecą duuuużo szybciej
|
|
|
|
#32 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: w Thais
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows of Death (4ever)
Poziom: 142
Poziom mag.: 8
|
Ja mam 112ek ze skilami 82/62 i co? dobrze się gra, hity wcale nie są takie złe a np. hero nie wali wcale hitów po 250-300 jak niektórzy piszą, więc skilowanie moim zdaniem jest zbędne.
Tobie radze iść na kopalnie dwarfów na zachód od kazo bo tam jest ich od groma i wątpię żeby wszystkie były zajęte. Może też być MT tomb albo po prostu na cycach jak nie ma ludzi to exp idzie niezły |
|
|
|