|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2008
|
![]() To wszystko zależy. Nie, nie powiem od czego
Ja na 20-30lvlu w tibi 7.6 latałem goły z kluczem od HG w łapie. Na nowej postaci, w 8.1 miałem coś na ten styl: - Golden armor - Knight legs - BOH - RH I tak dalej... Rozumiem że może Cie nie stać na to wszystko, ale ja naprawdę nie rozumiem tematów w którym ludzie pytają o wybór eq.... MOŻESZ LATAĆ GOŁY, MOŻESZ LATAĆ W RARE SECIE Różnica naprawdę jest niewielka, pomyśl sam! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() p arm, p legs, crown helmet, bohy, dragon shield,
zaraz tu każdy mnie zjedzie, ale ja nie wiem po co lepsze eq na takim lvl gdzie się nie zabija mocniejszych potworków i nie walczy się w zwarciu tylko na odległość, kumpel miał 33 palka i takie eq miał i sobie lajtowo po dragach biegał ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
b seta ;S A tak topic: Helmet - Crown, a jak masz kase to rh Armor - B Robe Legi - Blue Boots - BoH Shield - Jak jesteś bogaty to demonke polecam, a jak nie to jaknajlżejsze Amulet - Platinum Ostatnio edytowany przez Ju(L)eK - 31-10-2008 o 16:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Krakow
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
![]() |
![]() Bez sensu na niskim lvl nosić zajebiste eq bo jak padniesz to moze ci cos dobrego poleciec ja palem choc moge zalozyc bohy b legi g arma rh demonke i p amulet to wole plate seta fur buty crusa scarfa uwiezcie lepiej i bezpieczniej
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2008
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() ja mam 19 palla i mam takie o to eq
![]() * Boh * Blue Robe * Steel helmet * Vampire shield Skile 70/70 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 09 2008
Imię: Syfors
Profesja: Druid
Świat: Danubia
Poziom: 21
Skille: 14/20
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
A nikt nie biega. Tak im gorsze eq tym bezpieczniej blokujesz demona w p secie? Potwierdzam SzaDoka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Jastrzębie Zdrój :)
Świat: Luminera
|
![]() Jemu nie chodzi o to , że bezpiecznie się blokuje demona w p secie tylko o to , że np. przez laga/kicka/freeza możesz stracić Bohy -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 44
Skille: 74/56
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Eq na 20lvl: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eq na 30lvl: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #Down Dzięki, obrazki to 2 minuty zeszły tylko. Ostatnio edytowany przez ambafatimabyloinima - 03-11-2008 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2008
Lokacja: thais :P
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom mag.: 7
|
![]() Chyba zrobie jak mowi ambafatimabyloinima moim zdaniem nalepszy post ale ine terz sa dobre ;]
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() tak sobie czytam i pojecia nie mam po co wy sie tak stroicie ?
po co wam ludzie na 20-30 lvl bohy,crown legi czy blue ? nie kumam, kupa kasy jak na ten lvl a zysk praktycznie zaden.....chcialbym byc tym pkowcem co sie trafi..hahaahahah bo chyba AOLa nie nosisz xD A tak serio to po co sie stroisz jak i tak demon skeleton czy drag to twoj nawiekszy wyczyn bedzie ? zrobilem palka po ostatnim updacie i uwazam ze beltet cape spelnialo moje wymagania,bo nosilem je do 80 lvl wraz z stell helmetem i guardianka plus kozackie legi czyli plate i w zupelnosci mi wystarczalo mi to eq.A fatkycznie byla mala zmiana z scarfa na p-ammy....to tyle z ekstrawagancji. Jezeli nie bocisz to walke toczysz na dystans z reguly,wiec czy masz tania szmate czy mega drogie rare to obrywasz i tak nieznacznie.Nie brac na klate hitow bo od tego jest knight.Palladyn to finezja walki,ucieczek i lawirowania a nie bloczenia.Teoretycznie mozna latac na golasa jak ktos juz powiedzial... Po 80-tce pally armor to jedyny zbytek na jaki sobie pozwolilem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() i sie zdziwisz........ ja starcilem 2 x boh jednego dnia i od tamtej pory nie nosze.... pzdr kazdy item ma iles tam pocent szansy na to zeby wypasc przy dedzie ,moze ci nie poleciec nic poza plecakiem jak masz fart ,ale moze sie posypac z ciebie jak z red skulla jak masz pecha....kiedys widzialem filmik stalkera headsmasher`a z inferny (7.6 tibia chyba )jak pekowal i z typa polecial k-set ,bohy i giant sword (a jak wiadomo na serwach enforced nie ma skulli) to w sumie 4 itemy plus bacpack ,WIEC NIE MOW ZE COS LECI RZADKO !!!!! Ostatnio edytowany przez Panicz - 03-11-2008 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Lublin
Świat: Nebula
Poziom: 44
Skille: 74/56
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Cytuj:
2.Tak, to tym swoim paladynem na 40lvl expisz na dragach, mały lag i po tobie. 3.Eq wypada losowo. Taka sama szansa, że wypadnie broń, jak i armor i amulet. Tylko bp zawsze i wszystkie przedmioty, do których można coś włożyć. Np. Key ring w arrow slot też wypadnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2008
Lokacja: Lębork
Imię: Destiny Paladyn
Gildia: Elects of Death
Świat: Silvera
Poziom: 22
Skille: 68/55
Poziom mag.: 10
|
![]() ![]() ![]() Crown Helmet jak bedziesz Szedl na GS np To bedzie ci po 150+ walil z Crus Powinno 100+ Tak mysle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
30lvl nie chodzi huncić na gsy? (Chyba że up-down jump) Ja swoim 102 RP z dużo lepszym eq i myślę że skilami czasami za 200 dostane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2008
Lokacja: Krakow
Świat: Saphira
![]() |
![]() Hmm ja jak expilem na gs-ach na 20lvl ze skilem 70/55 to mialem SOFTY life ringa blue legi blue robe crusader p amulet demonka i i te spiry od 20 lvl
![]() Jesli ktos ma do dyspozycji takie eq to warte pod temple idzie fast exp xd no tylko uwazac trzeba na gsy jak sie je bije taktyka gora dol koniecznie z utamo vita chodz bo potrafi combo sczelic niezle a chyba nie chcesz zeby ci cos polecialo nie mowie juz o softach bo to by byla zalamka xd Sam milo tak expilem do 30 obecnego lvl pzd dla szalencow takich jak ja xd : >
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Wedlos
Świat: Guardia
Poziom: 31
Skille: 72/61
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
hunting speary. Wg mnie spokojnie wystarczy na 30+ b robe. crusader , p ammy. p legi, meduska i bogtym radze zakupic bohy... takie eq moze nam w zupelnoscia wystarczy do dobrej zabawy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Lolowo stare
Imię: Hmmm..
Profesja: Knight
Poziom: 57
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja mam 28 lvl pall i se laze w :
- b robe - b legi - STEEL HELMET :d - bohy - p ammy - vampka Na serio cos takiego moze byc duzo capa sie ma itp. Ja ze soba nosze gdzies okolo 20 mp, 10 hp , i bp UH bo sie uhamy opyla leczyc tylko troche duzo kosztuje ale efekt jest niezly ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2008
Świat: Guardia
|
![]() No cóż ja polecam takie :
crown helmet (potem rh) Blue robe i palladin armor blue legs( jak ktos nie ma kasy to plate, k legi sa dość cięzkie) drag shielda (lub vamp) fur boots i bohy oczywiście zawsze twoje EQ będzie zależne od tego ile masz kasy ( i na czym expisz), w lepsze nie ma co inwestować chyba że potem zamienić shielda na demonke... |
![]() |
![]() |