|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Sprawa wygląda dość prosto...po zmianie rozszerzenia z exe na cam, antywiry nadal wykrywają to co w pliku siedzi pomimo, że syf nie ma prawa sie aktywować
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() co z tego rze soł.,.,. wtedy kiedy ściongasz Virusa z rapidshare napszyklat
to nie ma ikonki tibia cama albo nie chce sie otwieraĆ mie kiedyś hakli jak weszłem na stronke i mi konputer zasyfiło hakli plate seta sandaly legion helmet i dark shield oraz 200 gp w banku lecz na pewno na tibiakam.tiwi nie ma virósuw i kaylogroeorw @ o co ci chodzi to nie rządna iRonia Ostatnio edytowany przez G17 - 11-11-2008 o 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@temat Myślę, że nie macie się czego bać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Widziałem to już wcześniej;d @down miszcze to miszcze, nie obchodzi mnie co o nas myślisz klękanie do miecza - ja takich screenów nie dawałem, więc ,|, a co do bana - reportuj ; ] Ostatnio edytowany przez Xevez - 11-11-2008 o 10:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() twoje 'miszcze' i 'klekania do miecza' tez nie jest smieszne
i naucz sie ze ban jest na osobe a nie na konto top:.cam to jakis plik nie wykonalny i virek nie ma prawa sie dostac na nasz komputer chyba ze zmienimy rozszezenie na e x e i i uruchomimy |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobna sprawa była z virusami w .rec... Ludzie płakali, że już nigdy nie włączą tibicams (wtedy jeszcze tcams była dość popularna) i teraz "pałeczkę" przejmuje rozszerzenie .cam... Jak myślicie, że w .cam są virusy: nie ściągajcie, proste.
Ostatnio edytowany przez qq2 - 11-11-2008 o 13:55. Powód: literufka oemgje ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() wykrycie tak powaznego bledu w komercyjnym sofcie jest trudne. bardzo trudne. nadprzecietnego tibijczyka na to nie stac. jesli juz taki by sie znalazl to po jaka cholere dal wykrywalny prawie przez wszystko shit?
pewnie jakies dziecko zmienilo rozszezenie pliku lub dodalo do zasobow jakiegos cam Cytuj:
W blasku mojej zajebistości można piec ciasteczka. Ostatnio edytowany przez xoz - 15-11-2008 o 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @UP
Agree. I tyle na ten temat, jakos ogladam non stop .camy skanuje i nic nie wykrywa...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Nie stać nikogo na robienie wirusów do cam gdyż trzeba wykryć lukę samego softu co z reguły graniczy z cudem xd