|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pustelniq
Profesja: Knight
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
nie ma numeru zadnego, wybierasz sobie login + e-mail i ta nazwa to Twoj numer a haslo na e-maila dochodzi pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2008
|
![]() Ale gdy wpisuję tą nazwę i hasło wyskakuje mi że jest zła nazwa choć wszystko mam wpisane dobrze
A dokładnie: Invalid Account Name. Ostatnio edytowany przez Kosinsky - 15-11-2008 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Pruszków
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Xerena
|
![]() Może ktoś ma taki sam nick jak ty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Invalid Account Name to nie jest nick, buhuhauhauha. Podajesz zły account number, pewnie dodajesz do niego jakieś litery lub za mało cyfer. Jeśli nie znasz tak prostych haseł jak invalid account name to lepiej nie graj w tibie bo to gra anglojęzyczna. Na 100% zaraz powstanie temat jak przejśc tutorial
![]() ![]()
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 15-11-2008 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
pzdr" Więc proszę o to by wypowiedziała się osoba która umie czytać ze zrozumieniem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Nie, napisałeś, że wszystko wypełniasz i powinien ci się pokazać numer jak przed zmianą. Nie pisałeś, że nie przyszedł ci zaden mail. Podajesz Account Name (czyli twój login do tibi) i email na który przychodzi ci hasło. Logujesz się na login i password z maila i tworzysz postać (na tibia.com) Gdzie założyłeś maila?? Może za krotko czekasz i jeszcze nie doszedł?? Czasem potrafi nie dochodzić przez kilka godzin. Odczekaj jakiś czas i napisz co się dzieje
@Down O.o
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 15-11-2008 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok już wiem co się stało.
Ja jestem "sezonowym tibianinem" i gram 2 razy w roku po ok 2 miesiące i potem oddaje konto. Na kompie miałem starą wersję przez co nie mogłem się zalogować. Temat do zamknięcia. |
![]() |
![]() |