![]() |
#2221 |
Guest
|
![]() 03:01 Vasilies [117]: macie wielkie pyski
03:01 Vasilies [117]: na forum 03:01 Vasilies [117]: to chodzcie 03:01 Vasilies [117]: :-] "O-K" kozacz jak cepow z lunary nie ma, a nie o 3 w nocy jak bylo was 16 (!) a nas raptem 7, a i tak nie ogarneliscie sie zeby zajebac nas z pz wynik: 1:0 + wbite like 6-8 unj na noobach |
![]() |
|
![]() |
#2222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
|
![]() Z reguly sie tu nie wypowiadam... ale
po 1 Jaka Lunara gdzie ty to wymysliles?... po 2 Nie bylo nas 16 jak juz jestes tak dokladny po 3 Was rowniez nie bylo 7 tylko wiecej po 4 Zabic was w Kazz no nie rosmieszaj mnie jak wy tam macie niewiadomo ile Noobkow co zreszta widac po ilosci unj z naszej strony, zreszta Kazz to wasze miasto i tak sie zakampiliscie ze zabicie was tam graniczylo z cudem A co do ilosci fragow owszem Welzu padl troche z pospiechu i glupoty ale szacunek dla niego a wam gratulacje Regards |
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 |
Guest
|
![]() ad 1 jesli nie wiesz o co chodzi to widac ekipa cie olewa, lub po prostu jestes niedoinformowany
ad 2 bylo was 15 i dologowal zyphya w trakcie = 16 ad 3 6-7 magow + 1 knight ad 4 masslog lecial jak bilismy ciebie caly czas, mieliscie ponad 20sekund zeby do nas dobiec i wtedy bylibysmy zamknieci kolo ab, trzeba bylo nas nie dopuscic do kazo szacunek? za to ze jest kretynem i na ukos nie przeszedl? btw macie cama? ; o Ostatnio edytowany przez Kenow - 16-11-2008 o 04:05. |
![]() |
![]() |
#2224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
|
![]() Zyphya sie tam nawet nie pokazal natomiast was na mojej VIP liscie nie liczac Hugo w pewnym momencie widzialem 10, mowisz ponad 20 sekund to nie jest tak duzo zwlaszcza ze ta akcja to zupelny przypadek z inicjatywy Raje, ja zreszta i Raje bylismy jedynymi czlonkami OA online i wsumie mielismy juz zawijac spac tylko ze potem trafiliscie na mnie no a uwierzysz lub nie ludzie z naszej gildi nie siedza 24 godziny na dobe na msn czy vencie wiec zwolanie ludzi troche czasu zabralo, apropo cama to raczej nie ma przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo bo tak jak mowilem wczesniej to nie byla planowana akcja.
I wracajac do tematu Kazz to znacie to miasto duzo duzo lepiej niz my i bronic sie jest tam latwiej niz atakowac zwlaszcza wam <ilosc noobkow ktore tam macie, znajomosc wszystkich "szpar" ![]() Dla Welzu szacunek z innego powodu, a jesli ty chcesz nazywac kretynem kazdego kolesia ktory padnie to wy macie ich az 11? Tak czy siak cos sie wkoncu ruszylo ja i tak czekam na kolejne OB Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() "ahah a ja Ci powiem tylko tyle ze kazdy pisze jak chce wole juz czytac te przeklenstwa badz ******* niz wyrazy w stylu "ktury" "muwi" itp.
i dla mnie to co oni pisza jest normalne chociaz zadko przeklinam ;p" Rzeczywiście rekinek bez błędów ortograficznych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do tematu...
Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze... @Sieje Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie... Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() ahaha ;d no to popelnilem bad (ale nigdzie nie napisalem ze tego nei robie) ;p i nie byl on az tak razacy jak te w stylu ktore wyminilem.
A Ty co kolega gonzo jestes? ^^ On wyrazil swoje zdanie oni wyrazili swoje i tyle. Jesli grasz na elysi to sei ujawnij, bo widze ze w sumie to Twoj 3 post na tych forum i zapewne tez nie wiesz co i jak a domyslasz sei rzeczy tylko czytajac fora ![]() Edit: Btw. Fizol i Vasillies wy w ogole jestescie na bierzaco ze wszystkim? Informuja was tam jakos czy tak nie za abrdzo? ![]() Ostatnio edytowany przez rekinek - 16-11-2008 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no jak to kurwa dlaczego, bo jest noobem poczuwajacy sie w ekipie. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Użytkownik forum
|
![]() @ Dyklo
Jeżeli Vasilles jest noobem to w takim razie kim ty jesteś? Debilem? ![]() ![]() @rekinek odnosiłem sie do openek przeciwko Elitism... Oni Was poprostu miażdżyli.. A Wy uciekaliście może tak nie bylo? Wystarczy filmiki zobaczyć i już mozną wywnioskować że to Wy powinniście być okrzyknięci noobami a nie Vasilles czy kogo tam jedziecie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Cytuj:
tak jak napisalem walilismy 3 openki 1 z OA i 2 z elitism pierwsza openka z eli~ byla miazdzaca w drugiej juz bylo inaczej tyle tylko ze elitism kupowali blessy w doslownie 1 minute i wracali do walki i wcale nie miazdzyli ans az tak wtedy dopoki nie ucieklismy na stacka. dlaczego ujawnianie sie jest zbedne? @Gonzo przeklnales....................................... .......................... shit edytuj fastem swojego posta bo Cie ktos nakrzyczy.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2232 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Ja polecam rozładować atmosferę, bo widzę na Vencie, że jakieś tutaj potajemne liderowskie spiski są.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Użytkownik forum
|
![]() @rekinek
jeżeli porażka 29-9 jest według Ciebie dobrym wynikiem to gratuluje ![]() I nie mam zamiaru tu nikomu lizać dupy poprostu źle podchodzicie do sprawy jeżeli ktoś wyrazi jakieś swoje zdanie (tzn bluzganie)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() Przypominam, że w Polsce mamy wolność słowa i każdy może mieć swój pkt. widzenia na dany temat, ale dyrektywą jest nie obrażanie innych podczas odsłony swojego zdania wzg. danego tematu
![]()
![]() |
#2235 |
Użytkownik forum
|
![]() @OldWerladyn
O to Mi właśnie chodzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Imię: Werladyn
Gildia: Char zrookowany
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() Kupie TibicamTV za gp na elysi... pw
![]() |
#2237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
|
![]() Hej! w Polsce jest wolnosc slovva! zatrzymajcie ta nienawisc do eachother ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@werladyn offer??
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 16-11-2008 o 23:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Dg
Imię: Elvaanes
Profesja: Knight
Poziom: 103
|
![]() Cytuj:
Hmm... gdybym tak miala ze 180lvl+ mysle ze moglabym sie poscigac z Nimi w kupowaniu blessow xD |
|
![]() |
![]() |