Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Elysia

Notki

Elysia Wydarzenia ze świata Elysia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-11-2008, 03:35   #2221
Kenow
Guest

Domyślny

03:01 Vasilies [117]: macie wielkie pyski
03:01 Vasilies [117]: na forum
03:01 Vasilies [117]: to chodzcie
03:01 Vasilies [117]: :-]

"O-K"
kozacz jak cepow z lunary nie ma, a nie o 3 w nocy jak bylo was 16 (!) a nas raptem 7, a i tak nie ogarneliscie sie zeby zajebac nas z pz
wynik:
1:0 + wbite like 6-8 unj na noobach
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-11-2008, 03:46   #2222
Fizol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2006

Domyślny

Z reguly sie tu nie wypowiadam... ale

po 1 Jaka Lunara gdzie ty to wymysliles?...
po 2 Nie bylo nas 16 jak juz jestes tak dokladny
po 3 Was rowniez nie bylo 7 tylko wiecej
po 4 Zabic was w Kazz no nie rosmieszaj mnie jak wy tam macie niewiadomo ile Noobkow co zreszta widac po ilosci unj z naszej strony, zreszta Kazz to wasze miasto i tak sie zakampiliscie ze zabicie was tam graniczylo z cudem

A co do ilosci fragow owszem Welzu padl troche z pospiechu i glupoty ale szacunek dla niego a wam gratulacje

Regards

Fizol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 04:02   #2223
Kenow
Guest

Domyślny

ad 1 jesli nie wiesz o co chodzi to widac ekipa cie olewa, lub po prostu jestes niedoinformowany
ad 2 bylo was 15 i dologowal zyphya w trakcie = 16
ad 3 6-7 magow + 1 knight
ad 4 masslog lecial jak bilismy ciebie caly czas, mieliscie ponad 20sekund zeby do nas dobiec i wtedy bylibysmy zamknieci kolo ab, trzeba bylo nas nie dopuscic do kazo

szacunek? za to ze jest kretynem i na ukos nie przeszedl?
btw macie cama? ; o

Ostatnio edytowany przez Kenow - 16-11-2008 o 04:05.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 04:13   #2224
Fizol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2006

Domyślny

Zyphya sie tam nawet nie pokazal natomiast was na mojej VIP liscie nie liczac Hugo w pewnym momencie widzialem 10, mowisz ponad 20 sekund to nie jest tak duzo zwlaszcza ze ta akcja to zupelny przypadek z inicjatywy Raje, ja zreszta i Raje bylismy jedynymi czlonkami OA online i wsumie mielismy juz zawijac spac tylko ze potem trafiliscie na mnie no a uwierzysz lub nie ludzie z naszej gildi nie siedza 24 godziny na dobe na msn czy vencie wiec zwolanie ludzi troche czasu zabralo, apropo cama to raczej nie ma przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo bo tak jak mowilem wczesniej to nie byla planowana akcja.

I wracajac do tematu Kazz to znacie to miasto duzo duzo lepiej niz my i bronic sie jest tam latwiej niz atakowac zwlaszcza wam <ilosc noobkow ktore tam macie, znajomosc wszystkich "szpar" >

Dla Welzu szacunek z innego powodu, a jesli ty chcesz nazywac kretynem kazdego kolesia ktory padnie to wy macie ich az 11?

Tak czy siak cos sie wkoncu ruszylo ja i tak czekam na kolejne OB

Pozdrawiam

Fizol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 11:26   #2225
Gelul
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
Domyślny

"ahah a ja Ci powiem tylko tyle ze kazdy pisze jak chce wole juz czytac te przeklenstwa badz ******* niz wyrazy w stylu "ktury" "muwi" itp.

i dla mnie to co oni pisza jest normalne chociaz zadko przeklinam ;p"

Rzeczywiście rekinek bez błędów ortograficznych
Gelul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 11:30   #2226
Gelul
Użytkownik forum

Domyślny

Co do tematu...

Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze...

@Sieje
Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie...
Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic
stary 16-11-2008, 12:23   #2227
rekinek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny

ahaha ;d no to popelnilem bad (ale nigdzie nie napisalem ze tego nei robie) ;p i nie byl on az tak razacy jak te w stylu ktore wyminilem.

A Ty co kolega gonzo jestes? ^^ On wyrazil swoje zdanie oni wyrazili swoje i tyle.
Jesli grasz na elysi to sei ujawnij, bo widze ze w sumie to Twoj 3 post na tych forum i zapewne tez nie wiesz co i jak a domyslasz sei rzeczy tylko czytajac fora i nie mow o poprzednich openkach bo tez gownie wiesz ;p a tych openek bylo ile? 3? ^^

Edit:

Btw. Fizol i Vasillies wy w ogole jestescie na bierzaco ze wszystkim? Informuja was tam jakos czy tak nie za abrdzo?

Ostatnio edytowany przez rekinek - 16-11-2008 o 12:27.
rekinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 12:29   #2228
..Mistrzuniu..
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Rasta Wiry

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelul Pokaż post
Co do tematu...

Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze...

no jak to kurwa dlaczego, bo jest noobem poczuwajacy sie w ekipie.
Cytuj:
@Sieje
Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie...
Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic
HAHAHAHHAH teraz to mnie rozbawiles. Z taka mala roznica ze to nie MY siedzimy w pz. Wychodzicie z pz jak macie full team ale chuj z tym
..Mistrzuniu.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 13:36   #2229
Gelul
Użytkownik forum

Domyślny

@ Dyklo

Jeżeli Vasilles jest noobem to w takim razie kim ty jesteś? Debilem? Nie jestem żadnym kumplem Vasillesa a na Elysia gram już któryś rok ale z tego co widze co tu piszecie to ujawnienie sie jest zbędne... On tylko powiedzial kto wedlug Niego wygra wara, nie powiedzial ze wygra bo sieje to nooby czy cos poprostu wyrazil swoje zdanie i już "gang" Siejów jedzie z Nim, bluzga i h... wie co jeszcze... Dla Mnie to idiotyczne

@rekinek
odnosiłem sie do openek przeciwko Elitism... Oni Was poprostu miażdżyli.. A Wy uciekaliście może tak nie bylo? Wystarczy filmiki zobaczyć i już mozną wywnioskować że to Wy powinniście być okrzyknięci noobami a nie Vasilles czy kogo tam jedziecie...
stary 16-11-2008, 13:42   #2230
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
@ Dyklo

Jeżeli Vasilles jest noobem to w takim razie kim ty jesteś? Debilem? Nie jestem żadnym kumplem Vasillesa a na Elysia gram już któryś rok ale z tego co widze co tu piszecie to ujawnienie sie jest zbędne... On tylko powiedzial kto wedlug Niego wygra wara, nie powiedzial ze wygra bo sieje to nooby czy cos poprostu wyrazil swoje zdanie i już "gang" Siejów jedzie z Nim, bluzga i h... wie co jeszcze... Dla Mnie to idiotyczne

@rekinek
odnosiłem sie do openek przeciwko Elitism... Oni Was poprostu miażdżyli.. A Wy uciekaliście może tak nie bylo? Wystarczy filmiki zobaczyć i już mozną wywnioskować że to Wy powinniście być okrzyknięci noobami a nie Vasilles czy kogo tam jedziecie...
Na takich ludzi i takie teksty wystarczy mieć po prostu wyjebane, ot co, ale dzięki za potwierdzenie mych racji.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 13:55   #2231
rekinek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny

Cytuj:
@rekinek

tak jak napisalem walilismy 3 openki 1 z OA i 2 z elitism

pierwsza openka z eli~ byla miazdzaca w drugiej juz bylo inaczej tyle tylko ze elitism kupowali blessy w doslownie 1 minute i wracali do walki i wcale nie miazdzyli ans az tak wtedy dopoki nie ucieklismy na stacka.

dlaczego ujawnianie sie jest zbedne?

@Gonzo

przeklnales....................................... ..........................

shit edytuj fastem swojego posta bo Cie ktos nakrzyczy....
rekinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 14:47   #2232
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Domyślny

Ja polecam rozładować atmosferę, bo widzę na Vencie, że jakieś tutaj potajemne liderowskie spiski są.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 15:12   #2233
Gelul
Użytkownik forum

Domyślny

@rekinek
jeżeli porażka 29-9 jest według Ciebie dobrym wynikiem to gratuluje Tak samo Elitism jak i Wy lataliście po kilka razy na openke (patrz Elivines, Guardalion etc) i popadali więc nie ma o czym rozmawiać wygrajcie wkońcu jakąś openke wtedy powiem że jesteście dobrzy jak narazie nie moge tego powiedzieć...
I nie mam zamiaru tu nikomu lizać dupy poprostu źle podchodzicie do sprawy jeżeli ktoś wyrazi jakieś swoje zdanie (tzn bluzganie)...
stary 16-11-2008, 15:15   #2234
OldWerladyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy

Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 85
Skille: 89/63
Domyślny

Przypominam, że w Polsce mamy wolność słowa i każdy może mieć swój pkt. widzenia na dany temat, ale dyrektywą jest nie obrażanie innych podczas odsłony swojego zdania wzg. danego tematu
stary 16-11-2008, 15:49   #2235
Gelul
Użytkownik forum

Domyślny

@OldWerladyn

O to Mi właśnie chodzi Pięknie to ująłeś
stary 16-11-2008, 22:49   #2236
OldWerladyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy

Imię: Werladyn
Poziom: 85
Skille: 89/63
Domyślny

Kupie TibicamTV za gp na elysi... pw
stary 16-11-2008, 23:23   #2237
Zetraksos
Użytkownik Forum

Zetraksos's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2008

Domyślny

Hej! w Polsce jest wolnosc slovva! zatrzymajcie ta nienawisc do eachother ;/
Zetraksos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2008, 23:24   #2238
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin

Imię: Hakiv
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elvaanes Pokaż post
Nie wnikam tylko czemu nie potraficie pisac normalnie jak to robi Eneris ,Decade etc. nie reaguja na kazdego kto ich denerwuje jak na robaka ktorego mozna zgnoic za to ze zyje i taki sie urodzil ,a potem zdeptac ;p
lol xD

Cytuj:
@rekinek
jeżeli porażka 29-9 jest według Ciebie dobrym wynikiem to gratuluje Tak samo Elitism jak i Wy lataliście po kilka razy na openke (patrz Elivines, Guardalion etc) i popadali więc nie ma o czym rozmawiać wygrajcie wkońcu jakąś openke wtedy powiem że jesteście dobrzy jak narazie nie moge tego powiedzieć...
I nie mam zamiaru tu nikomu lizać dupy poprostu źle podchodzicie do sprawy jeżeli ktoś wyrazi jakieś swoje zdanie (tzn bluzganie)...
ziomuś weż idź na candie polurawać acienty 30 sorcowi bo ty wogóle nie masz pojęcia o co chodzi ludziom na pvp. Co z tego ze Elivines i Guardalion wócili jeżeli zajeło im to 5-10 minut, a Wri zajmuje to około minuty?

@werladyn
offer??

Ostatnio edytowany przez Eneris - 16-11-2008 o 23:26.
Eneris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 00:58   #2239
elvaanes
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Dg

Imię: Elvaanes
Profesja: Knight
Poziom: 103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris Pokaż post
lol xD

ziomuś weż idź na candie polurawać acienty 30 sorcowi bo ty wogóle nie masz pojęcia o co chodzi ludziom na pvp. Co z tego ze Elivines i Guardalion wócili jeżeli zajeło im to 5-10 minut, a Wri zajmuje to około minuty?

@werladyn
offer??
chcialam zeby Ci sie milej zrobilo haha ;p.
Hmm... gdybym tak miala ze 180lvl+ mysle ze moglabym sie poscigac z Nimi w kupowaniu blessow xD
elvaanes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2008, 01:18   #2240
Eneris
Użytkownik Forum

Eneris's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin

Imię: Hakiv
Domyślny

czy ja wiem oni maja all w 1 miejscu a ty nie

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania