|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Najbardziej mnie rozwala jak ludzie dostają takiego orgazmu, bo padł jakiś h lvl xD. Przecież to tylko pixele... 317 czy 117 co to za różnica? Padł i R.I.P proste.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Dziwne bo Corronius na innym forum napisał że są obcięte ssy ( nie całe) bo są robione z filmu i tam godzina była inna itd!;] Hm ty w rekonie czy jakoś tak robisz za tragarza czy jakoś tak bo coś tam o rozprwadzaniu mówisz? Każdy ma swoją funkcje czy coś w tym stylu;p I nie megidjano czy jak tam sobie piszesz naucz się w końcu MEGIDDO. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Celesta
|
![]() Jeśli Roy padł od tego trapa to niech recon wstawi filmik na forum a nie tylko obcięte ss . Połowa liże im dupe a jak by recon miało możliwość to by ich ujebała
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Crorronius napisał był film ale go dać NIE MOGĄ
FAIL od razu widać ze ściema
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jestem i będę na swoim "PVP ZYD DO PIECA HEHSYHYEHSHE WYGRYWAMY ZIOM" i nigdzie się nie ruszam. ^.- @Topic Fail xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Darłowo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
|
![]() Nie wiem nawet po co jest ten temat jak tu połowa ludzi która sie wypowiada nie gra na celescie i nie wie jaka jest sytuacja na tym serwie .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Super Joseph
twoje 'failowanie', na każdym forum, w każdym poście na temat Recon, wywołuje u mnie śmiech na twarzy ogółem, prawie każdy twój post wygląda schematycznie: <pisanie bajek> <mam giepie, jestem polack, jebne cie bejsbolem> <failowanie> <bajki cd> <iksdedede megido rox a Recon sukz> @down xd Ostatnio edytowany przez -Thug- - 16-11-2008 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro. BaxCrow Ps. 2 lata temu to ja już w Tibie grałem dla zabicia nudy, a ty wtedy uczyłeś się jak wchodzić po drabince. Pozdro & Poćwicz. Pss. Popatrz na moją datę dołączenia na to forum, a na swoją, to już świadczy, że masz mniej niż 16 lat nawet. Psss. Tak na potwierdzenie moich słów, że lałem na tą gre od dawna. Film na youtube.com. To było rok temu, ale już 2 lata wcześniej miałem gdzieś tą gierke, a tak właściwie to mam ją gdzieś od kiedy weszła Tibia 7.8 i nadeszła era ludzi twojego pokroju. http://www.youtube.com/watch?v=iRQoqhhOKOU
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 16-11-2008 o 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Cytuj:
ty sobie pocwicz angielski, cya btw. przeczytaj 5x co napisalem w poprzednim poscie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Mikołow
Imię: Loth Catiltorus
Profesja: Paladin
Poziom: 127
Skille: 94/68
Poziom mag.: 21
|
![]() @Xr3
wiec mówisz ze grasz w tibje od ósmego roku RZycia??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() @
a chocby i gral od 6 i tak jest najnormalnieszym uzytkownikiem na tym forum :S [lizedupe] |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Get some life
![]() Recon_/ "Megidno Didnt happend" |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Lokacja: Mikołow
Imię: Loth Catiltorus
Profesja: Paladin
Poziom: 127
Skille: 94/68
Poziom mag.: 21
|
![]() To powiedz nam jeszcze raz, najwyraźniej nie pamietamy.
|
![]() |
![]() |