|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czytaliście kiedykolwiek regulamin Tibii? Jeżeli tak, to wiecie, że w Tibii wszystkie programy "wspomagacze" są zabronione, a ten pan go używał, aby zdobyć ten item. Druga sprawa, ten GM miał pełne prawo odebrać ten item, ponieważ, według tego co napisał udowodnił CIP-Softowi, że ów gracz botował, więc zdobył item w nie legalny sposób.
Jeszcze raz powtórze. MIAŁ PEŁNE PRAWO ODEBRAĆ CI TEN ITEM. Pozdro. BaxCrow
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wrocław / Breslau / 71 City
Imię: Nereux
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: 35
Skille: 70.65
|
![]() Cytuj:
Jedyne co moze to wpisywac specjalne komendy do poruszania sie , banowania itd CZYLI? FAKE a tak ogolnie tylko idiota pokzuje itemy na ziemi nieznajomym ![]()
[CHAR]Sir Broniu[/CHAR]Celesta-Legend [CHAR]Moori Mali[/CHAR]Nerana-Legend [CHAR]Nereux[/CHAR]Nerana- The Show Must Go On Ostatnio edytowany przez Legiionista - 27-04-2016 o 15:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Kopenhaga(Dania)
Imię: Qla Losu
Gildia: Mass Destrucion
![]() |
![]() @up:
Nie mial prawa tego zrobic mimo iz byl to jego char. Po pierwsze uzyl w tym celu swojego gma aby wywrzec na niego wplyw i zrobyc jego zachowanie a nastepnie z normalnego chara ukradl item. Moze byc trudno stwiedzic czy bylo to legalne ale jedno na pewno nie bylo legalne. Uzyl swojego gma czyli swojej pozycji aby zykac korzysc a nie ma do tego zadnego prawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: K-ów
Imię: Nathariox
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
|
![]() @BaxCrow
Ok,botował nie botował... jego sprawa ^.-'' Ale jak Gm może tak ni z gruchy ni z pietruchy zabrać item graczowi...??? ![]() Ostatnio edytowany przez Damsoon - 19-11-2008 o 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@X_down kto jeszcze napisze ze to fake? |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam pytanko dlaczego gm miałby kraść skoro może sam zrobić? czytałem za gm może robić między innymi itemy wiec po co miałby kraść
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() moze ten haker nie wiedzial jak sie robi itemy? ; o
|
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Kopenhaga(Dania)
Imię: Qla Losu
Gildia: Mass Destrucion
![]() |
![]() Gm nie moze robic itemow (moze je robic na otsach).
Na realu gm nie moze robic itemow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Blondynka
|
![]() GM nie może tworzyć przedmiotów. Umiejętność tą posiadają CMi (wg starego podziału, nie pamiętam, jak teraz to wygląda).
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Tak czy tak by bana dostał, ale on tego nie wiedział i mu zaufał... Po trzecie to CipSoft nas ignoruje na mojego posta na forum.tibia.com odpowiedzieli mi usunięciem go. Napisałem nawet reporta gm mi odpisał i powiedział że to jest problem Xeveza a nie ich.. i taka właśnie jest postawa "super gamemastera" BB ![]()
00:41 Adex of Pacera [154]: ale ja mamc zasami tak ze jak sie wkurze 00:41 Adex of Pacera [154]: gryze klawiature ;p 00:43 Adex of Pacera [154]: jak apdlem na inq to pogryzlem ostatni raz temu xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
|
![]() Dalej nie wiem po co jest ten temat? Żebys mógł sie pozalic?Jeżeli ci odpisze CipSoft to mozemy dalej dyskutowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2008
|
![]() @up
skąd wiesz że będzie cofka? skoro na tibia.com pojawiła się dopiero informacja ze trwa postepowanie w tej sprawie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.tibia.com/community/?subt...me=GM%20Bunyip
Tada... Superowo się w tej tibii robi xd Ojj przeskoczyłem 2 stronę i myślałem że nie było : < Wybaczcie = /
![]() Ostatnio edytowany przez Krzemyk - 19-11-2008 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
|
![]() Słuchaj ja wiem o co mu chodzi i mam nadzieje że uda mu się odzyskac mandrake.Dyskusja byla także czy boci czy nie on sie do tego przyznał
i Gm miał pełne prawo go za to zbanować.To tyle jeśli chodzi o mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Nov 19 2008 - Yesterday, a gamemaster account was hacked. This incidence is currently under investigation.
Teraz niech autor nam powie czy item odzyska? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() skoro owy gm nie tylko okradl ofiare ktora zalozyla ten temat, rowniez namawial ludzi do wpuszczenia ich do tibijskich domkow po czym okradal je to raczej wiesz- trudno bylo by to sprawiedliwie jakos w inny sposob doprowadzic do normy
|
![]() |