![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Bullshit!! Crip walk to nie taniec
![]() |
|
![]() |
#82 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak samo mogę powiedzieć o MS, że jest dla drechów które jada na pigasch. Oczywiście patrząc na filmiki x)
A technika w tańcu to co? Czytaj ze zrozumieniem.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() @gretion
Gadasz jak dziecko z wypaczonym przez mtv umysłem. Nie masz pojęcia o prawdziwym rapie, więc zamknij pysk. Ogólnie jestem tolerancyjny, póki druga strona nie zacznie ale... pierdol się metalu/dresie/techno pokemonie. (Niepotrzebne skreślić) @Gelt on akurat mało mnie obchodzi wpieprza się wszędzie, głosząc swoje chore teorie, twierdząc, że wie wszystko (mimo, iż w 3/4 przypadków nie ma racji) a wszyscy w koło są kretynami. Do tego co nie wejdę na forum to on jest online, wha' tha fuck? Ostatnio edytowany przez Thug' - 20-11-2008 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @Thug
To co napisałeś idealnie pasuje do Xr3: )
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Jeżeli tecktonik to nie taniec to machanie łbem na koncercie metalowym to suszenie włosów a ustawki raperów to zamawianie pizzy.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2008
|
![]() obiad u mnie w domu !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zbanowany
|
![]() Nigdy nie określiłem "machania łbem" (jak ty to ująłeś...) mianem tańca.
Tecktonic, to w moim mniemaniu kreowanie się na spedalonego chłoptasia o dziefczencyh ruchach. Dokładnie takiego, jak ten: http://www.youtube.com/watch?v=L2dlAQTgWIw |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Zbanowany
|
![]() Doskonale wiem, że popadam w skrajność, lecz gdy widzę manieczkowe/tecktonicowe spedalenie uczęszczające do mojej szkoły, to włącza się u mnie... takie wewnętrzne ja pi***olę. Goście nie potrafią odróżnić Bluesa od Black Metalu, a tych co słuchają chociażby Rocka, nazywają brudasami. Nie potrafię tego tolerować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Druid-Joseph
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 95
Skille: 21/27
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie chcę mi się wdawać z Tobą w dyskusję bo widzę, że masz na wszystko odpowiedź, chciałem Cię tylko uświadomić, że piszesz jacy to inni nie są a jesteś dokładnie taki sam. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zapewne wyda ci się to skrajne, ale każda osoba, mająca konto na epulsie, z góry jest u mnie przekreślona. Nie toleruję takiego stopnia spedalenia i uważam, że należy się od tego plebsu trzymać z daleka. Traktuję takich ludzi jak podgatunek, który należy zlikwidować, ponieważ demoralizuje coraz młodsze pokolenia, np. propagując żelowanie włosów i zakładanie konta na owym portalu. Takie jest moje zdanie. Mogę je uargumentować, lecz zwyczajnie nie chce mi się tego robić, ponieważ odpowiedź na tego typu pytanie znasz. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 20-11-2008 o 23:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() @up,
Xr3, wiesz że mimo tego jaki mieliśmy kontakt na Candii to i tak uważam Cie za osobę inteligentną. Musze przyznać Ci racje, coraz więcej "młodzieżówek" stara się przeciągnąć na swoją stronę młodsze pokolenia. Może to nie jest złe - można to przyrównać do religii, która też chwyta się wszystkimi sposobami żeby mieć jak najwięcej "wyznawców". Jestem brudem, susze włosy, i co tak jeszcze wymyślicie. Nie toleruje niestety dzieciaków, które myślą że założą różową koszule, dzwony w gwiazdki, kilo żelu/brylantyny/wosku i pójdą na dyskoteke się polansować. to jest zue. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Druid-Joseph
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 95
Skille: 21/27
Poziom mag.: 62
|
![]() No zrobiła się tu raczej dyskusja o subkulturach
![]() I oto znalazłem temat, który umarł w sierpniu...http://forum.tibia.pl/showthread.php...ght=subkultura Ostatnio edytowany przez Druid-Joseph - 20-11-2008 o 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Najpierw trzeba by ustalić jedną rzecz.
C-Walk to nie taniec. Go się nie tańczy. I C-walk z techno, baletami i innym gównem nie ma nic wspólnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() @xr3
Przeraziles mnie tym twoim mniemaniem o sobie. Bo ktos sobie zalozyl konto na epulsie to od razu go traktujesz jak smiecia? Bo chodzi na dyskoteki sie pobawic? Bo nie siedzi w domu wieczorami na forum ? Bo to, bo tamto. Mógłbym cie cytowac i wyszlo by ze uwazasz sie za jakiegos guru, uber alles itp ale to tylko swiadczy o tobie jaki jestes tepy bo nie ma ludzi waznych i wazniejszych. Bo ktos sobie nazeluje wlosy? Bo ktos pisze lewa reka a nie prawa tak jak ty? Bo ma zegarek na prawej rece? A moze bo nie jest taki jak ty? Bo lubi inne kolory niz ty, inna muzyke. Stary skad ty sie wziales, jak cie rodzice wychowali, w jakim towarzystwie ty sie obracasz, ze jestes tak po*****ony. Plujesz jadem na wszystkich co sa inni od ciebie. Jakbym slyszal braci kaczynskich w tv. A ten twoj poglad manieczkowaty to juz w ogole jakies 10lat wstecz. Nie wiem co sie tak uczepiles tego. Nie masz pojecia o tym to sie nie wypowiadaj. _/ Ostatnio edytowany przez paluch89 - 21-11-2008 o 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2008
Lokacja: Wrocław _/
|
![]() #up
Święte słowa. Aczkolwiek spodziewaj się riposty ze strony xr3(a). To jest tak zwana walka z wiatrakami. pozdro. btw. sam 'tańczyłem' c walka przez jakiś czas i uważam iż jest spoko ale nie dla mnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
3/4 przedstawicieli słuchaczy muzyki techno, z góry krytykuje i nazywa brudasami tych, co słuchają chociażby Rocka. Biorąc pod uwagę własne obserwacje, w pewnym momencie znienawidziłem tę muzykę i większość jej słuchaczy. Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab, czego mimo wszystko nie traktuję jako wyznacznik tego, czy jesteś babą... Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-11-2008 o 13:43. |
||||||
![]() |
![]() |