![]() |
#1281 | |||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-11-2008 o 00:31. |
|||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Oczywiscie jak zawsze masz na wszystko odpowiedz,szkoda ze bledna,nie lansuje sie,lansuja sie bogate rozpieszczone dzieciaczki noszace na sobie wiecej niz pol budzetu miesiecznego przecietnej rodziny. Pierwszy raz slyszalem taka glupote by uznac zelowanie wlosow za lansowanie,ogarnij sie.To zeby nie pasowac pod twoj typ "pedala" to trzeba byc brudnym zaniedbanym zydem ubierajacym sie w ciuchlandzie,niedbajac o siebie a na imprezach nie mozna tanczyc tylko trzeba sie nap~ lokciami po ryjach aka pogo? Gz. I nie,nie chce byc fajny,wystarczy ze jestem soba i jest spora liczba osob co mnie za fajnego uwaza i nie dlatego ze zeluje wlosy czy slucham jakiegos gatunku muzyki,tylko dlatego bo mam taki charakter jaki mam. Jestes typowym przykladem typowo polskiej zawisci,przez takich ludzi jak Ty polacy sa uwazani za zacofanych wobec innych europejskich panstw i ta nietolerancja omg. Ogarnij sie zanim kogos ocenisz to go poznaj,bo ja juz w twoich oczach jestem lansujacym sie pedalem a to jest daleko bladzace postrzeganie mojej osoby.A nastepnym razem odpowiadaj na calego posta a nie wybierasz sobie fragmenty,na ktore odpowiadasz bullshitem i myslisz ze mi dopiekles
![]()
![]() |
![]() |
#1283 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując... Gardzę opinią kolejnego nażelowanego technomłota, którego już wcześniej przekreśliłem jako osobę. Z reguły, patrzę się na to, jaki ktoś jest w środku. Ty zaś, od wewnątrz jesteś taki sam jak z zewnątrz. Odpicowany Żeluś - ortodoks. Ps. Nie jestem metalem. Nie z wyglądu. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-11-2008 o 01:00. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie jestem technomlotem,juz wczesniej wspominalem ze slucham wszystkiego w tym techno,a ze slucham innych to juz niedostrzegalne ofc. no ale nic sie nie poradzi na steerotyp "zel-techno". Co do zelu na wlosach (znowu,omg jaki ty monotematyczny) to zeluje sobie wlosy dla siebie bo tak mi lepiej,nie wyobrazam siebie w dlugich wlosach za szyje czy tez rozczochrane na nieartystyczny nielad jakbym dopiero wstal z lozka. I nie,moze tylko dziewczyny u Ciebie w miescie leca na zel na wlosach u nas trzeba miec jeszcze cos pod czaszka i zaznaczam ze jedno nie wyklucza drugiego. Co do faila,taki jest slang arcanii,co druga osoba cisnie sie od zydow i to nieswiadczy o nietolernacji religjino-spolecznej czy czymkolwiek tego pokroju skierowana w strone Izraela i jego mieszkancow.I nie,nie mam slitasnego profilu na fotce,fotki mam z przed roku a ze raz w tygodniu wejde i obczaje sobie ulubione to nic zlego. NIe musze myc uszu,robie to dostarczajaco czesto,ty predzej popracuj nad logika bo brakuje jej w twoich postach,co zreszta nie tylko ja zauwazam.Wracajac do lansu to najbardziej ty sie tu lansujesz na kontrowersyjnego postera,ktoremu nic nie pasi,wszyscy sa pusta masa a ty jedynym oswieconym lol. Jeszcze slowko nadmienie na temat technomlota,wiecej metalu slucham niz muzyki elektronicznej co nie przeszkadza mi sie bawic przy kazdej,nie zaszufladkowalem siebie jako sluchacza "jedynej prawdziwej muzyki" za jaka fan rapu uwaza rap,fan metalu metal itd. Ja w kazdym gatunku (niemalze) odnajduje przynajmniej kilku dobrych wykonawcow.Wkoncu nadszedl czas na puenty tego posta,jestes 17 letnim smarkaczem(nie chodzi o wiek a o poglady) ktory jest wierny zasciankowym steerotypa aka zel=pedal,ktory za najwyzszy wyznacznik bycia nie lansujacym sie pedalem uwaza wyzywanie na roznego rodzaju forach innych ludzi (bo na rl trzeba miec cos miedzy nogami,nie dziwi mnie to ze ludzi twojego pokroju spotyka sie tylko na necie). ps. co do gardzenia opinia,spojrz ile osob gardzi moja a twoja,porwnaj,wyciagnij wnioski i sie obudz,bo wbrew pozorom za oknem jest calkiem fajny swiat,wystarczy nie narzekac na wszystko i nie byc internetowa pipka =) ps2. forum nie jest najlepszym miejscem na okazywanie tego ze sie wkroczylo w buntowniczy wiek i byc przeciwko wszystkim
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 21-11-2008 o 01:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
|
![]() Teraz chcem obronić Faytera. Wczoraj miałem do załatwienia pewną sprawę w swoim banku. Zachodzę tam i w okienku obsługuje mnie pewien Pan który ma nażelowane włosy. Czy muszę faceta wyzywać od pedałów, technomaniaków itp. skoro faceta nawet nie znam ? XR3 zastanów się co piszesz, że ktoś sobie nażeluje włosy to jest jego osobista sprawa, zachcianka lub po prostu lepiej się czuje z żelem na włosach. Jako, że ty być może nie żelujesz włosów to nie oznacza, że masz prawo obrażać kogos nawet nie znając osoby. Powiedzmy, że w rodzine brat czy ktoś ma nażelowane włosy. Zaczniesz go wyzywać od technomaniaka ? Chyba nie ? A gdy spotkasz na ulicy człowieka 2x2 z nażelowanymi włosami zaczniesz go wyzywać od technomaniaka czy będziesz si starał jak najszbyciej wyminąć go żeby przez przypadek ci nie kazał gryzc krawężnik. Uważaj na słowa małolat, że ktoś lubi żelowac włosy to jest czyjaś osobista sprawa i zakonczmy ten głupi temat bo do niczego to nie prowadzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() a konto na fotce bobek ma międzyinnymi po to aby nie byc tym kim ty jestes= internetowym napinaczem - noname
![]()
![]() |
#1287 |
Użytkownik Forum
|
![]() xr3 - mlody gniewny JAJAJAJ
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | ||||||||||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pora na Lucka Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. Jak będziesz pisał o tym książkę to dodaj to do bibliografii: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Techno http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/%C5%BBelu%C5%9B http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemon_(osoba)
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 21-11-2008 o 11:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() bemko jestes zenujacy jak myslisz ze to moje konta ;] ale co sie dziwic po typie ktory chce zablysnac piszac o problemach rodzinnych u kogos innego. wskaz mi co jest smiesznego w tym ze stary lolka pije?
adas jak dalej aktualne 100k to chetnie wymienie xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1291 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2008
|
![]() Xr3 nie rozumiem twojej postawy wobec kazdego ktory tutaj cos pisze... starasz sie na sile kogos zaczepic, badz tez dowalic mu ... Jak musisz sobie z kims porozmawiac to idz do lustra (nie, nie mowie o fakerach na fociach) tylko popatrz na siebie jaki jestes z zewnatrz i od srodka a potem (jezeli jestes taki doskonaly) napisz tutaj COS co nikogo nie urazi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
|
![]() Dlatego ja używam gumy !! xDD
Chodź nie wiem co w tym złego że ktoś sobie da żelu na włosy |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: ormo
Świat: arcania
|
![]() xr3 to pierdolec poprostu, ja jezdze na desce lansuje sie ciuchami elo rap murzyny plx i co tez bedzie Ci to przeszkadzac? a wiesz co ja Ci powiem nie cierpie jebanych brudasow ktorzy nie potrafia o siebie zadbac, sluchaja muzyki ktora przypomina wlaczona kosiarke nie chce mi sie nawet zabardzo rozkrecac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() Cytuj:
![]() ty obrazasz ludzi zelujacych wlosy, a inni moga mowic ze metal ssie i smierdzi ale powstrzymuja sie od komentarza
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() bede sie musial rozpisac
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
raczej zal ale nvm co do xr3, piszesz ciagle to samo, nie bede czytal wszystkiego od poczatku tylko dlatego zeby ci dopiec, ale jak napiszesz cos jeszcze, bede uwaznie patrzal i ci powiem co ty robisz =] btw. smieszny jestes "pan z banku musi miec wlosy na zel, musi dobrze sie prezentowac w pracy" chyba jestes chory, nikt mu nie kaze robic wlosow na zel, moze miec ladnie krotko obciete i uczesane i jest pro elo ://
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 | |||||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tak ta ideologia brzmi,duzo lepiej wygladam z takimi wlosami niz innymi.
![]() |
![]() |