![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() @temox
spoko thx, ale mi się kończy chyba dopiero w czerwcu albo później, więc przez ten czas albo nie będzie lagów albo będe musiał coś wymyślić albo poszukać innej gry. @topic chociaż dziś lagi naprawde były minimalne. przynajmniej u mnie ![]() no racja. musimy walczyć o swoje. może im się znudzi ciągłe odbieranie telefonów z pretensjami i w końcu to naprawią. ;d
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 23-11-2008 o 19:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() Ja mialem w piatek i sobote 0 lagow, no i co z tego jak juz dzis caly dzien mam
![]() Czasem jest dobrze, czasem zle, ja osobiscie czekam na update jako ostatnią deskę ratunku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Imię: Litin Kaire
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 300
Poziom mag.: 10
|
![]() U mnie lagow jako tako nie bylo w czwartek.. Piatek zal, sobota tak sobie, niedziala szkoda slow
![]() No ja tez moze przeczekam jeszcze do update.;p Pozyjemy zobaczymy :x Jakby ktos jutro do nich dzwonil, albo oni oddzwonili do kogos, to prosze niech napisze co mu powiedzieli. Z gory thx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Pamiętam w tamtym roku lagi zaczęły się dopiero po podwójnym expie. I skończyły się dopiero podczas update. I ja zaczynam myśleć ,że lagi miną dopiero jak wejdzie update.
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
My też ;d Mam nadzieje, że szybciej. ![]() Ale po tym co dziś u mnie było wróciła mi nadzieja. Normalnie mogłem expić. ![]() zobaczymy co będzie jutro ![]()
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|
![]() Od jakiego czasu macie te lagi? bo ja mam od kilku dni takie ze nawet chodzic nie mozna (co ajkies 2 min moge przejsc sie o kilkanascie sqm). Objawy mam takie jak wy - czasami sie da czasami nie da ;]
Postanowilem wrocic do gry a tu dupa - kombinowalem czy to nie z kompem itp ale jak czytam wasze problemy to sadze ze mam to samo - ofc Multimedia (Wroclaw jesli ktos chce wiedziec) Pamietam jak rok temu tez mniej wiecej w swieta wszystko zajebiscie chodzilo - mi zaczelo sie psuc na poczatku tych wakacji (lekkie lgi skoki przycinki) i tak stopniowo bylo coraz gorzej a teraz to juz w ogole kaszana. Wiec powtarzam pytanie - kiedy wam sie to zaczelo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2008
Lokacja: Gorzów
Imię: Kevet
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 59/31
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Mam problem taki sam jak kazdy tu... :/
Od 3 miesiecy lagi/freezy/kicki czesto tez zalogowac sie nie moge... Dzwonilem wiele razy do MM i nic. Nie moge przez tych &%^#3 grac w wiekszosc gier przez neta (tylko CS dziala normalnie). Wzywalem nawet specjalistow bylo dobrze przez tydzien i znowu problemy :/ Nie wiem co robic a nie chcem czekac bezczynnie... Kazdy z moich kumpli ktorzy maja MM ma to samo. Dodam ze jestem z Gorzowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Imię: Shining Rossie
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 98
Skille: 100/88
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Ja do września mieszkałam w Lodzi i miałam Neostradę nic sie nie działo...od października mam Multimedie i mieszkam w Olsztynie i od końca października..jest lipa nie da się wogolę grac...
![]() |
#390 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie trwa to od sierpnia jakos ^.^
Niech te pleby to naprawia bo mnie juz kurvvica bierze.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Winna jest tylko MM.
@Rossie uuu ja bym nie chciał się przeprowadzać na twoim miejscu. chociaż do Olsztyna too spoko ;d ja miałem się przeprowadzić do bydgoszczy, bo moi starsi się rozwiedli i ojciec tam wyjechał, ale wole sto razy badziej Olsztyn ;d
![]() |
#392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|
![]() Teraz mi char normalnie smiga, nie wiem jak dlugo bedzie to trwalo ale da sie pograc (i tak nie warto isc expic bo nie wiadomo kiedy znow sie zacznie) jak pisalem 1 posta to nic sie nie dalo
Dzieki za tyle odpowiedzi ![]() @Juz o 23 zaczelow chuj lagowac - dzis od 13 narazie nie mam lagow, hail multimedia _/ normalnie gorzej on neo Ostatnio edytowany przez Leondoris - 24-11-2008 o 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Olsztyn
Imię: Jagenu
Profesja: Knight
Gildia: Black Rose Order
Świat: Lunara
Poziom: 152
Skille: 101-98
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
jak do nich zadzwonisz to gadaj ostro i zdecydowanie nie daj zeby ten pajac z biura obslugi cie przegadla tekstami typu ze modem zresetowac czy cos w tym stylu mow ze wszyscy maja ten problem i maja go rozwiazac huje jebane
![]() |
![]() |
#395 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tragedia.. nic sie nie da zrobic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic. dziś minimalne lagi co jakiś czas. jak do tej pory przynajmniej (15.20)
![]() |
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() Panowie, sugeruje wam odpocząć i dać sobie spokój z dzwonieniem, to serio nic nie da gdyż jak wiekszosc widzi lagi zaczely się od 8.31 w wiekszosci.
Myślę ze zostalo zmienione polaczenie albo droga, kto wie jak to dziala. Update jest blizej niz myslicie wiec badzcie dobrej mysli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mistrzu problem jest taki ze klopot nie wystepuje tylko w Tibii..
Tyle w tym temacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kłótnia nie zmniejszy lagów.
Tak samo jak pisanie na forum no, ale xd. mogę jakoś rozwiązać umowę nie płacąc jakiejś kary itp ? bo zauważyłem, że netiie zrobili u naas na osiedlu i są 4 mega za tyle co w mm 1. ![]()
![]() |
#400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
Tyle w tym temacie.
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
|
![]() |
![]() |