|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() Witam
Mam taki problem ponieważ mam 30 lvl knighta z 4mlvl. 1. Czy opłaci się na tym lvl używać uh zamiast hp? 2. Ile średnio na tym lvl uhne śię a ile ulecze używając hp? 3. Czy opłaci się używać mp i robić exura? 4. Co najlepiej wybrać? Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez PattaP - 16-01-2008 o 13:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
|
![]() mp i exura tylko reszta strata kasy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() aaa dobrze wiedzieć... na Twoim lvl exura daje jakoś 20 hp~ a więc na jednego mp będziesz miał 4-6 exur... healt hpotion lecz jak zauwazyłem 150-200 więc sam oceń co dla Ciebie najlepsze. Uh to strata kasy. A tak wogóle nie napisałeś na czym expisz lub na czym masz zamiar expić.
Pozrdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() A ja podsumuje:
UH - 100~ hp LP - 150~ hp MF - 100~ hp O uhach mozna zapomniec... Najlepiej jest nosic i lp i mf... Na slabszych potworkach mozna leczyc sie sama exura (raz na jakis czas uzywajac mf), zas na silniejszych najlepsze sa lp, gdyz nimi najszybciej sie wyleczysz. Mozna sie takze bawic w jednoczesne uzywanie uha i potiona, ale raczej to nie ma sensu...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krejzi skeejter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() Na mojego palka to uhy juz by nie byly chyba takie złe jakbym sobie sam je robił?
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2008
|
![]() 1. Potiony
![]() 2.Uleczysz sie za 150 ,a uhniesz nie wiem ,zależy od m lvla 3. Wpadnie Ci m lvl 4nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Szczecin
Świat: Saphira
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic 1. Nie 2. Kalkulatory, wszelkiego rodzaju 3. Tak, leci Ci mlvl 4. To zalezy od Ciebie , Twoja postac, Ty nia grasz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ozahalski
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie napisał że będzie robił uhy swoim palkiem (Niema w tibi takiej profesji jak Palladyn tylko Paladyn) tylko że będzie je robił na niego, czyli ma innego chara(druida;d)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
|
![]() Cytuj:
topic@ mf+exura i tak ciągle nawet jak będziesz miał pacca i exane mort to tez mf+exura, chyba ze będziesz potrzebował na szybko trochę więcej hp to exana mort
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: W cieniu Czarnobyla
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Skille: 8x/8x
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Manasy & Exura/Exana Mort + Life Potion. UHy przydają się tylko dla profesji magicznych na wara. Ew dla sioherów, żeby nie wastować many na swoje potrzeby : x @Down Źle to napisał 'nie ma'. No ale rodziny się nie wybiera.
Ostatnio edytowany przez Nunnezz - 25-12-2008 o 13:59. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
|
![]() wiem ze to samo ale on chce uczyć kogoś, a sam pisze źle ;p
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Czytałem tylko 2 pierwsze odp i ktos twierdzi ze najbardziej oplaca sie uzywac health potionow
tak zgadza sie jezeli mowimy o przeliczniku na kase ale uzywanie mana potionow jest bardzo dobrym pomyslem bo inaczej na knighcie mlvl nie zrobisz nigdy |
![]() |