|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() To forum jest lepsze niz Jerry Springer xDDDDDD
Tylko brakuje kogos takiego jak Steve xD Przemoc, bol, agresja... Zajarajcie mariiii to wam sie polepszy ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 54
|
![]() @Stery~
Ty tyle pierdolisz, zastanawiam sie czy to prawda, a co do wagi to kolega Up ma racje. Pozatym twoje cialo wyglada jak nieudana proba osiagniecia celu "Zostac koksem, bede szanowany", twoje cialo wyglada niezbyt atrakcyjnie, dlatego jestem za naturalnym cwiczeniem. @Xr3 Chyba probujesz udowodnic ludziom swoja wielkosc, i jaki to jestes fajny i nietolerancyjny. Ale zastanawia mnie jedno, co osoba Twojego pokroju madrzy sie na forum, skoro wieksza czesc to nie obchodzi ?;o Probujesz zgrywac jakies forumowego bossa, ale ci to za bardzo nie wychodzi. @movie Fajnie, ze cos zrozumialem ;D A co wy wszyscy macie do ludzi noszacych kaptur i sluchajacych rapu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Pragne przypomniec , ze jest to temat filmy a nie jakis durny flame ktory obecnie prowadzicie . . .
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2008
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ach te neologizmy "WyMiAtAjOm".
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() jp, kto Xr3 zdjal bana?
Cytuj:
Kazdy krzyczy, ze ten rasista, prawda jest taka, ze BR sami sobie pracuja na taka a nie inna opinie, nikt nie ma zamiaru prowadzic statystyk ile procent spoleczenstwa brazylijskiego zalicza sie do noobow, zeby przypadkiem nie obrazic biednych Brazylijczykow i nie uogolnic, jak widze, ze dzien w dzien jakis BR podchodzi i zaczyna krasc, wyzywac (ofc bo brazylijsku) to niestety, uznaje ich za ludzi ktorym nie warto ufac, noobow jakby na to nie patrzec. PS: Prywatnie, odpusc gadanie z trollami, ja wiem, ze to fajnie zablysnac, ze jestes kogos inteligentniejszy. Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 29-11-2008 o 11:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Poziom: 202
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Ja tez uwazam, ze Xr3 swoim pisaniem typu "albowiem iz gdyz jam jest jasnie oswiecony" stara sie przesadnie pokazac, jaki to on nie jest wyuczony i "mondry". Z drugiej strony, w jednym ma racje - rasisci to smiecie i takich "powinno sie w kiblu spuszczac".
Teksty w stylu "widac ze to br" na prawde brzmia zalosnie, kiedy mowi to polaczek. Cytuj:
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 29-11-2008 o 12:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2008
|
![]() Jotro marz chaka.. Niezalogojerz sie! Tfuj Stary..
:O |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Down Jeśli stało by się coś na tyle dziwnego, że miał bym potrzebę pooglądania pedalskich zdjęć, to wszedł bym na epulsa, gdzie takich kochasi jak ty, jest więcej niż wszystkich ludzi na świecie. Powiedzmy, że ci wierzę, więc nie musisz mnie uraczać swoimi słitaśnymi fociami. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 29-11-2008 o 12:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Kalisz
Świat: arcania
Poziom: <10
Skille: 56wbicu
|
![]() HaHaHa xD, own
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Piszę się stałoby i miałbym ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Patrosek
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 8+
Skille: 10+
|
![]() Mogę też coś dodać w tym temacie?
Sterydosuprise - idź na siłownie, Xr3 - idź przeczytaj jakaś książkę. I spokój... Dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
![]() |
![]() jajajaja paladin armor jajaj jeje gz we puta filho vem vem jajaj gz gz !! lol pwned
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 38
Skille: 76/74
Poziom mag.: 12
|
![]() Mi najczęściej ubija slima Polak...
|
![]() |
![]() |