![]() |
#3941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() School days z pierwszego epa nie jest takie złe...
Poza tym najnowszy ef i rosario są jak na mnie do dupy... Za to Clannad Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Nari - 01-12-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3942 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Sam
A wlasnie, ze nie dobrze. @SD i wszyscy co sa w polowie Gratuluje oceniania serii po polowie. @Nari Tak, pierwsze kilka epow trzyma poziom. Tyle na temat School Days, Kthxbye |
![]() |
![]() |
![]() |
#3943 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() @down Bo czytasz każdy hide xD?
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 01-12-2008 o 16:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ni huja nie zdechnie bo 2 seria ma miec 24 odcinki tak jak 1(miala miec). No i jest tak jak w 1 serii. Juz w 1 serii myslalem ze sie skonczy jak sie skonczyl ten watek z fuko wiec pewnie tak jak teraz bedzie. Nienawidze ich za to =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3947 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Historys Stongest Disciple Kenichi ( 300 chapterów ) , najlepsza i najdłuższa managa z którą się dotąd spotkałem , w dodatku chyba jedyna którą czytam tak szybko co w 3 dni doczłapałem się do 230 epa , nigdy się tak jeszcze nie brechtałem z mangi , jej głownym watkiem jest otóż walka , ale śmieszne wątki/akcje są poprostu wszędzie. Kreska jest idealna jak na moje gusta i oczywiście dlatego trafia ta manga na miejsce 1 dla mnie jeśli chodzi o mangi ( Happy World 2gi ). Jest to jeszcze seria nie dokończona i wciąż wychodzą nowe chaptery ( tylko niewiem czy nowe jako "dopiero przetłumaczone na ang czy dopiero co wychodzą nowe wogole ). Ta manga ma dośc sporo ludzi/spółek które je tłumaczyły dlatego w puźniejszych chapterach mogą wystapic blank-speech-bubbles ew jakieś fantazje tłumaczącego oO.
Ta manga od 2007 roku posiada własne anime ( 50 odcinków ) , jak narazie jeszcze nie oglądałem ale jak znajde jakiegoś torrenta/source to na pewno obejrze. Jakby niebyło ta seria posiada dośc ciekawe postacie żenskie - renka / miu / shigure / freya / kisara / castor / honoka. Jakbym miał układac wg tego jak mi się podobają postacie to : Shugure ; Miu ; Renka ; Kisara ; Castor ; Honoka ; Freya Czemu tylko wymieniam żenskie postacie? No bo wkońcu oto chodzi w wiekszości mangu/anime co nie... ^^ Ale z Masterów to najbardziej lubie Ma Kensei. Czemu? A bo to taki ecchi-staruszek , poprostu więcej takich postaci by się przydało. Ogolnie to tej mangi pasuje sformuowanie "Od 0 do milionera". Atm ogladam Seto no Hanayome ( tak wciąż ) oglądam se powoli , bo torrentem powoli mi się sciągają inne serie ( 35kb/s - taki se ustawiłem max download poniewarz w tym samym czasie gram przez neta i mam 0 lags , ja sie ciesze bo gram + mi się ściąga ). Co do Seto no Hanayome to komedia jak ich mało , nic w stylu school days ( którego nie oglądałem ) gdzie nic się nie dzieje przez długi czas aż dochodzi się do płenty , tutaj poprostu co odcinek to tyle akcji i rozrywki że zapominasz o tych co były wcześniej i na końcu masz takie odczucie że każdy nastepny odc jest śmieszniejszy od nastepnego oraz posiada więcej humoru i "humorowych" akcji. Głowna postac to popularny typ pechowco-szczęściarzo-pechowca , zawsze gdy takich dostrzegam to w głębi mam nadzieje że się wyżali i ucieknie od kłopotów i szcześcia wyjeżdzając do innego państwa pozostawiając rodzinę i znajomych oraz ( tutaj ) San-chan zakłopotaną i płaczącą która przelewa swoje nie zadowolenie na innych aż wkońcu wszyscy stają się smutni i rozumieją jaki był głowny bohater wartościowy... na moje nieszczęscie nigdy się tak nie dzieje... Rune już mnie zaczyna wnerwiac z tym swoim śmiechem i charakterem... ( niech zginie w next ep plx ). Ale ogolnie miła , zabawna i dobra seria którą obejrze spokojnie powoli z uśmiechem. Rosario Vampire czy jak to tam się nazywa wogole nie bede tykac jak mam miec do czynienia z efektem nietoperka... wogole jak oni mogli tak ocenzurowac... kto śmiał!? bez komenta to pozostawie bo to nawet moge porownac do ogladania anime z napisami polskimi nałożonymi na angielskie co wygląda ogolnie... źle , kto tak ogląda to poprostu 2 razy traci , miłe do oka to to nie jest... porównywalne to także jest do dubbingu ( na szczęście nigdy nie miałem okazji oglądac nic z dubbingiem bo 102% pewien że to niewypały są genialnie... ). Zmieniając temat " click " mam nadzieje że to tylko żart bo po dziś dzień chyba tylko dzieci do 11 roku życia mogą to ogladac , jak przerzucą to na rodzaj anime~oO to spodziewam się że ogół wyśmieje to i zignoruje... niewyobrażam sobie tego jako anime ... nawet niechce ... niee... im dłużej to pisze coraz bardziej chce mi się wyobrazic anime z tego ale NIE.Stop. NExt TOPiC. Ciagle daje sobie rade z nieoglądaniem Soul Eatera , jestem spokojny i doczekam się dnia w którym wyjdzie cały a wtedy ja wkrocze i od początku ( tak zaczne od nowa why not ) do końca obejrze cały w 1 dzień , pewnie to bedzie gdzieś w wakacje wiec jeden cały dzień na to znaleśc to np. Czemu tak? Bo to jak narazie najlepsze anime z jakim się spotkałem i coś czuje że zdania jeszcze przez długo nie zmienie. A tutaj : jedno z najlepszych obrazków jakie posiadam na komputerze , różni się od innych i to bardzo gdyż niema żadnych zbędnych elementów , jest "heartwarming" i fakt że lubie anime girls z red hair color też na to wpływa. Ten obrazek poprostu mnie zmusza żeby częściej odwiedzac /c/ , i tak zrobie , NAO ![]() Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 01-12-2008 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3948 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3949 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @illya
stare to jest,z rok temu już to wydali, all można na yt oglądać imo nie jest w porównaniu do oryginału ....
![]() |
![]() |
#3950 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3952 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem w polowie drugiej czesci ZnT, narazie trzyma poziom, ale słabo mnie wciagnelo, poza tym irytuje mnie ta Siesta, chetnie bym ja wypierdolil. BTW, to prawda z tym, że przez to, że ostatni odcinek School Days w TV zostal przelozony, bo jakas dziewczyna zabila swojego ojca? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3953 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak jak to ze jakiś dzieciak spadł ze 8 pietra bo chciał być HO-OH'em
i to ze dzieciak pobił matke krzesłem , nastolatek chciał zabijać ludzi jak Kira... albo jakis dzieciak jak zabił sie z przegrania bo nie chciał tracić czasu na pre paidzie.. co do SD a słyszałem wersje higurashi..
![]() |
![]() |
#3954 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Illya w co tam gracie
![]()
![]() |
#3955 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Illya
Kenichi jest przerąbany, nie czytałem ale za to oglądałem anime. Niektóre sceny były naprawdę powalające, nie będę spoilował. Za to bez wahania polecam ta 51 odcinkową serie. btw. To był chyba najdłuższy post jaki widziałem na tym forum
![]() |
#3956 |
Użytkownik Forum
|
![]() Graliśmy w Lunie, ale nie wiem, czy jeszcze w to, ktoś gra ; P
![]() |
![]() |
#3957 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja gram jak mam ochote...
były dłuższe posty ...
![]() |
![]() |
#3958 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Nie bawię się wpakowałem w torrent wszystkie nowe odcinki, które wyszły w przeciągu 2 tygodni, a ten już wszystko zassał i domaga się więcej, a ja i tak nic z tego nie oglądam nawet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3959 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Mam pytanko jak się nazywają te anime z 2 i 3 walki z tego amv http://www.maxior.pl/film/75643/Top_5_anime_battles
![]() |
#3960 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A tak ciezko wpisac imiona postaci w google?
2 walka z amv (4 miejsce) - S-cry-ed 3 walka z amv (3 miejsce) - Air master |
![]() |
![]() |