![]() |
#402 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Reykjavik
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() Tylko, że zauważ, iż spoglądając na łapę nic nie widziałem (czyt. nie było halunów, tj. ogień), po prostu tylko to czułem. A jeśli mowa o tych owadach, to chyba ktoś musiał je widzieć, żeby zeskrobać, co? A w takie haluny po ziole nie za bardzo chce mi się wierzyć. Może naszemu koledze chodziło o grzybki ?;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() A teraz przeczytaj jeszcze raz post, który zacytowałeś.
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() @up
Ja chcialem to napisac, kur.. dyskutuja na jakis temat a gruncie rzeczy nawet nie wiedza co komentuja i o czym mowia : [ |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Robaki pod skórą to jest typowy motyw, owszem, tylko że przy odstawianiu kokainy. W ogóle tego rodzaju urojenia są częste właśnie przy stymulantach. I to po nich najczęściej ląduje się "w kaftanie". "Wyedytowane" (bo dopiero później zauważyłem): Cytuj:
Papierosy (tytoń) też są psychoaktywne. Ostatnio edytowany przez Litawor - 29-11-2008 o 14:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Reykjavik
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
|
![]() Oj, rzeczywiście. Za szybko chciałem odpisać. Mój błąd, zwracam honor
![]() @Exodus Już napisałem, mój błąd. Doskonale wiem co i o czym mówię, a mój post wyżej ni z gruchy, ni z pietruchy był wynikiem niedoczytania. Ostatnio edytowany przez ^Even - 29-11-2008 o 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | ||
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
ktos tam pisal ze lsd to stymulant.. marihuana tez ![]() ![]() Cytuj:
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 29-11-2008 o 18:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ale co do marihuany to ma ona dzialanie ktore mozna podpiac pod praktycznie kazda z grup sybstancji psychoaktywnych i w gruncie rzeczy mozna zaliczyc ja do stymulantow/psychodeli ![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 29-11-2008 o 19:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Teraz to jest tak genetycznie zmodyfikowane, że możesz zalać konopie odchodami z których i tak nie skorzysta. No nie wiem, ja nie jestem takim no liferem zaglądało się tu i ówdzie... ale oczywiście ludzie pokroju skrajnej izolacji nie zrozumieją nikogo żyjącego światem. :0 Ostatnio edytowany przez raf420 - 29-11-2008 o 21:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Co do łapania psychodelii to proponuje 1g Weedu + album Jefferson Airplane i po godzinie naprawdę się tego White Rabbita widzi xD
![]() |
#413 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() Cytuj:
http://yanar.ghost.pl/drugs/lsd25.html + cały erowid.org Pie*****sz o naukowych argumentach, a sam jesteś nieukiem. Zdobądź trochę wiedzy (np. stąd) a potem się wypowiadaj. Na bełkot o "marichuanie z listami z chityny" (ku**a, czy Ty wiesz o czym my tu rozmawiamy?) nie będę odpowiadał. Wyglądasz mi na kolejnego oszołoma, wierzącego w historie o małżeństwie, które na kwasowym tripie zjadło swoje dziecko, bo myśleli, że to kurczak (sic!). Ostatnio edytowany przez Fred_Flintston - 29-11-2008 o 22:44. Powód: Poprawiłem link. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Snagoth Nie ma sensu spierać się o taką pierdołę, ale, choć subiektywne efekty po marihuanie rzeczywiście mogą być różne, obstaję przy tym, że jest to coś pomiędzy depresantem a psychedelikiem. W żadnych poważniejszych źródłach nie jest określana jako stymulant. No ale ostatecznie to bez większego znaczenia. Ostatnio edytowany przez Litawor - 30-11-2008 o 08:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Nie uważasz, że coś co się widzi na własne oczy jest wiarygodniejsze od 100 naukowych książek ? :>
Co do tematu ogólnie, głosu nie zabieram.
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
|
![]() http://www.paranormalne.pl/index.php...7&st=0&start=0
już tłumaczę co się kryje pod tym linkiem (żaden keylogger) otóż jest to programik to imitacji różnych narkotyków i nie tylko, dźwiękiem. Sam spróbowałem i zapewniam, że działa (oczywiście nie w tak dużym stopniu jak real dragi) jeśli boicie się tego linku to poszukajcie po sieci program nazywa się idoser Pozdro PS mogą by problemy z instalacją |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ktoś potrafi sobie wmówić, że to na niego działa, to tylko pozazdrościć. Przynajmniej tanio wychodzi.
|
![]() |
![]() |