|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() Pacc też może botować, a wogóle czemu tak sądzisz ?
Nie każdy rookstayer to boter etc. ; | Chociaż latanie za chickenami i zabijanie ich na mase jest na serjo trochę głupie. Chociaż dla chicken feather'ów się opłaca. Jeżeli jesteś rookstayerem.
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pethaf Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nie jestem członkiem, ja go mam!
Świat: Titania
Poziom: 32
|
![]() I tak większość tych piórek leci na maina... Jedyny pożytek z tych kurczaków, i botów na kurczakach był taki, że przy niewielkim wysiłku można było skombinować około 500 piórek które bot "gubił" ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() No, teraz będzie opłacalne botowanie tylko dla itemów, bo... no dobra, powiem: od update nie będzie można wpłacić na konto bankowe więcej niż 1k i tyleż samo wynieść w bp na maina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyżby walka z cash makerami? ^^'
Może jeszcze wymyślą wpisywanie kodów z obrazka co 15 minut?
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
|
![]() Kiedy napisałem na game-chacie, że cip nie lubi rookstayerów to dostałem odpowiedź od jakiegoś gma "no, botters" i wytłumaczył, że to właśnie na cash makerów.
btw. dałem już w dziale updates z innymi ssami, ale tu też dam; dzisiaj rano: ![]() mm solo, tylko rook eq i skille (jedyne co miałem z maina to bodajże 100cc w bp) no i nie było zbyt trudno |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby nienawidzili botterów to by ruszyli zacne cztery literki i wzieliby się do roboty.
Czy zmiany będą tylko w okolicy młynu i PACC Area? Czy coś na północy się zmieniło?
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Nowy wygląd wilków - ŁAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zbanowany
|
![]() Wydaje mi się, że zostanie Ci to w banku (ja na ts mam 100k ponad, ale nie mogę nic dopłacać). Tak więc za rok będzie można się chwalić "o! a ja mam ponad 1k! w banku" i w odpowiedzi otrzymać "woooww! to pewnie jakiś stary pro player!!111111". : p
A co do zmian to nic nie zauważyłem oprócz wolfów i tego terenu między pacc i facc area. No, może jeszcze lekko podrasowana grafika kilku miejsc/przedmiotów, ale nic wielkiego i wartego uwagi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli jak zawsze niczym nie zabłysnęli.
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielki zal facc pomniejsza .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kubica von Kyra
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Potwierdzona informacja z tym 1k ?
Jak tak to... praktycznie nie ma sposobu zeby kupowac rare itemy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pethaf Rookstayer
Gildia: Nie jestem członkiem, ja go mam!
Świat: Titania
Poziom: 32
|
![]() U zmierzchów świetność tibi, kiedy Pauli nie musiał imigrować na Rookgaard, żeby pełnić jakże ciekawą funkcje bankiera dla kont junior, były słynne depo chary, na których trzymało się między innymi pieniądze. No i oczywiście nie było cristal coinów i platynek ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kubica von Kyra
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Ale chodzi o to, ze nie mozna miec wiecej niz 1k na postaci. To jak na przyklad kupie sobie takiego MLW za 20k...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Die rookgard....
A tak poza tym to po co to zrobili z ograniczeniami ? Bez sensu takto ktos sobie wlozy do worka na ziemi 1k wyplaci z banku 1k i ma juz 2k itd itd az bedzie mial 20k
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
|
![]() Nadal będzie możliwe "change platinum" itp.
Cytuj:
Mi te zmiany się podobają: mniej cash makerów i po części wracają stare czasy, a tak często teraz słychać narzekania, że "kiedyś to było lepiej". Ostatnio edytowany przez Akkorin - 05-12-2008 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podsumuwując
Z: Wychodzi na kolejną walkę z cash makerami. Limity banków do 1k, z maina można wynosić po 1k (to drugie to plotka). K: Oj, tak. Wtedy powstanie po 20 tysięcy nowych postaci, by wynosić po 1k na maina. Ale i tak raty to powód, by wbić 30lvl i zrezygnować z gry. Z: Nowy wygląd wilków i nowy "potwór" - kotek. K: Gorzką kawe się słodzi, nieprawdaż? Z: Zmniejszony FACC Area w okolicach młynu na rzecz PACC Area. K: Niedługo Tibia będzie brzmieć "Only 19.95E for every 3 month multiplayer game". Z: Przeniesiona górka z okolic mostu na środek nowego terenu PACC. K: I jak teraz PACCuchy się pochwalą rarami na Rooku? Z: Nowy (bądź przeniesiony) respawn na PACC Area - spidery. K: Kolejny powód do dodatkowych waypointów. Z - zmiana; K - komentarz.
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Moim zdaniem nie każdemu chce sie robić nowy acc z 8 lvl'em (nawet boterowi), by wynieść marne 1k... 2. Racja, tyle że teraz noby będą sie pastwić nad kotkiem 3. Co to za górka? 4. Racja -.^ Super...W czasie pisania 8 lvl'e zabiły mi postać stojącą przed dp. Co jeszcze..
![]() |
![]() |
#40 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |