|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Witam,strasznie doskwiera mi nuda a więc postanowiłem sobie pograć w jakąś nową gre mianowicie szukam darmowego wciagającego mmorpga,z ciekawym systemem pvp coś jak w WoW'ie , tzn. za zabijanie innych graczy dostajemy jakieś punkty i te mozna wymieniać na jakieś itemki, lub jakieś Castle Siege (jak w Lineage2) lub inne tego typu eventy,oraz wymagam też od gry dobrego systemu party,mianowice niecche grać solo,grę w której chętnie każdego przyjmują do teamu na wspólny exp czy quest
Odrazu mówie że odpadaja gry takie jak WoW,Lineage 2,Tibia,Wurm Online,Ragnarok,Guild Wars... Myślę nad Rohanem,wygląda na ciekawą gre! Ostatnio edytowany przez Pipcio - 27-07-2009 o 18:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Ciechanów
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 109
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() A Requiem : Bloodmayre? Albo Metin2.... To są gry.... Sam gram ;p
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Knight Online. Fajna giera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() PvP - Tibia (nie ma to jak zfragować 30osób przed depo których łączny czas expienia wynosi ponad tydzień. Więc w kilka chwil niszczysz komuś kilka godzin wyciętych z życiorysu
![]() Party - WoW ale ty nie chcesz o nim słyszeć ![]() Btw. Craft - Runescape ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() W Tibi masz dobry system pvp.Jeśli chodzi o party to cóż nie można mieć wszystkiego. Nie pisałeś ze gra musi być w pełni darmowa bo takich w gatunku mmorpg (dobrych) nie ma.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Ehh... proszę abyście przeczytali mój pierwszy post ;/ gry które w wiekoszści wymieniliscie grałem już i po prostu mi się znudziły !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ludzie
czy w ogółe słyszeliście o GUILD WARS?? czy sama nazwa gry cos nie mówi?? czy te 5 milinów ludzi grających w tą gre to nic?? @topic Nie znajdziesz lepszej gry do party i pvp od GW |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze Ultima? Zaleznie od serwera, ale u mnie (chyba dark lands) Bylo kolo 8 profesji ( kowal, gornik, majsterkowicz, alchemik, itd) Z klas postaci, to byl mag czysty ( nie mog nosic zbroj), mag bojowy ( slabsze czary ale mogl nosic skorzane zbroje), wojownik, lucznik i cos tam jeszcze. Jak padles to traciles wszystkie itemy i cale zloto ktore miales przy sobie. Dokladnie nie pamietam wszystkiego bo to bylo z 6 lat temu
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Ta gra 3 dni się ściąga, ale rzeczywiście, podobno jest niezła. Ten mroczny klimacik <3
Cytuj:
Zresztą GW po pewnym czasie robi się nudne, bo może i masz black obsi + chaos gloves, ale co z tego, jak daje ci to samo, co canthan za 1k undyed? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Perfect World?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Wiem to, że nie będzie abonamentu = bedzię dostępne dla niewyżytych 10-latków, coś a'la Kamadan pol1 = będzie takie jak GW. |
![]() |
![]() |