|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Ps. Może nie jest to na zasadzie, że ma tyle samo życia co realny człowiek, ale nie jest to tak przesadzone jak w SA i VC, a jeśli chofzi o gre to ma tyle samo hp co każdy inny npc :> Kupiłeś tą grę czy słyszałeś to od kolegi, kolegi kolegi?? Przerażająca dziwne, że gram sobie na multiplayer i single nie tracąc save...
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 10-12-2008 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() GTA IV PC < GTA IV konsole.
Mam GTA IV na ps3, na PC nie kupilem. Pozyczylem od kumpla zeby popatrzec czy R* jakos sprobowal dorownac konsola, niestety sie zawiodlem, sterowanie na pc jest okropne, wymagania kosmiczne jak na taka grafe, taki farcry 2 czy crysis maja duzo lepsza grafe, a mniejsze wymagania.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Rotfl. W zasadzie gówno mnie obchodzi parkour. Chodziło mi raczej o wypadanie przez szybkę lub zderzenie czołowe z ciężarówką na motorze. Fajnie, że postać w euforii zostaje ostro sponiewierana, ale przy pełnym zdrowiu rzadko kończy się to śmiercią. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Naprawdę bardzo mnie dziwi Twoje zachowanie - czy zawsze jak ktoś się z Tobą niezgadza, wybuchasz i na siłe próbujesz nawet nie tyle bronić swoje zdanie, co raczej całkowicie wyśmiać cudze. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 10-12-2008 o 17:53. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic jednak zostane przy sa/vc. na srednich chodzi, ale gra nie dla mnie. jestem oldskulofcem, jou.
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Dr.Unknown chcesz realizmu?
Zagraj na symulatorze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nie chcesz to nie graj, proste nie..
@Down Nie, nigdzie nie napisałeś że Ci się nie podoba... A tak narzekasz na brak fizyki...po to są gry żeby dawały przyjemność...A nie że po jednym strzale padasz.
![]() ![]() Lotnictwo<3 Bóg, Honor, Ojczyzna Ostatnio edytowany przez Aphino - 11-12-2008 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy powiedziałem, że nie chcę grać w tą grę? Myślę, że nie spędziłbym tych x-nastu godzin przy X-Box'ie, gdyby gra mi się nie podobała, nie sądzisz? A może muszę udać się na badania, bo mówię coś, a potem tego nie pamiętam?
A tak na serio, to argument "nie podoba się, nie graj" (mimo, iż do sytuacji nieadekwatny), jest na poziomie ziemi, namokniętej od oddającego wilgoć na słońcu gówna. @Up Przecież sam napisałem, że silnik fizyczny to najmocniejsza strona tej gry. Chyba, że nie wiesz o czym mówisz - to cholerna euforia, zachowanie ciał jest doskonałe, tylko obrażenia są kiepsko dostosowane. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 11-12-2008 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Jak ktoś wyżej powiedział, GTA 1 to klasyk i najlepsza część. Druga była troszkę naciągana, ale też godna uwagi. Ale jak już zobaczyłem trójkę... To był znak rozpoznawczy tej gry, widok z góry. Nie mówię, że następne części były gorsze, o nie, tylko... wydał bym je pod innym tytułem, żeby nie psuć tego obrazu dwóch pierwszych części. Bo kiedy teraz mówimy "GTA" wszyscy maja przed oczami smutne Liberty City, słoneczne Vice City tudzież inne amerykańskie miasto, w którym wiele uwagi jest przykutej do rzeczy mniej istotnych, które były w części 1 i 2. Bo 1 i 2 to była rozwałka : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kupiłem GTA IV na PC wiedząc, że spełniam minimalne wymagania, ba, mając nawet całkiem niezły sprzęt.
Żałuję. Żałuję tak bardzo, że dziś kupiłem PS3, a jutro sie wybieram do empiku po GTA na tą oto konsolę ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
@topic Zniechęca mnie kolorowy świat mikrosoftu ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
|
![]() To co bijecie się? A jest taka gra które odwzorowywuje pełny realizm?
@edit Już nawet wiem jaka gra go posiada - Pasjans i Szachy. Chcielibyście mieć realistyczne gry? Podpinamy się do 300 elektrod i w chwili wypadku w gta, również w realu możemy dednąć! Ciekawe ile osób by grało ![]() ![]()
Za podpis mam już 3 punkty, jeszcze 7 i będzie pacc od Tompiora. Ostatnio edytowany przez Prostynick - 11-12-2008 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do zderzenia na motorze z ciężarówka to w rl. nie wszystkie takie wypadki kończą się śmierciom, nawet nie zdarza to się tak często.. A Życia tracisz ponad połowę przy takim zderzeniu.. Cytuj:
Nie byłoby tej kłótni gdybyś spojrzał czasem na datę opublikowania danego postu..
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
"Śmierciom" to na pewno nie, śmiercią, i owszem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() śmiercią i śmierciom jest poprawnie..
![]() |