![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Lokacja: na świecie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ???
Profesja: Knight
Świat: only Guardia
Poziom mag.: ??
|
![]() Czy graliście w Silkroad-online? Super gierka.. Heh o wiele lepsza od Tibii
![]() Silkroad Online (w skrócie SRO lub Silk) jest grą typu MMORPG wyprodukowaną przez południowokoreańską firmę "JOYMAX" i zawierającą liczne elementy fantasy. Akcja gry rozgrywa się na jedwabnym szlaku, będący kiedyś głównym szlakiem ekonomicznym łączącym Azję i Europę. W grze możemy wcielić w jedną z postaci pochodzenia chińskiego lub europejskiego (od 24 sierpnia 2007). Planowane jest także wprowadzenie możliwości wcielenia się w postać Arabską. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Daleko.
Profesja: Elite Knight
|
![]() 1. To co powiedzial Bluray.
2. Grałem w silka, 2x max lvl ( 80 ) 3. Wcale nie jest taka bajeczną grą. Owszem, cSro, kSro i inne odmiany są fajne, większy cap, nowy D, nowe skile ale iSro to porażka nie dość, że zacofane to servery ciągle crowded i tyle się nagrałeś. 4. Nie polecam ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() co masz niby do mu ?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Lokacja: Peterborough
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() sciagnolem silka i prosze =
This is a client file that can be used after the Legends plus update. Users who wish to log into the game quickly on the day of Legend plus update, please keep the client file until the day of Legends plus update and use it on the very day. Znam angielski i przetlumaczylem to do siebie i dalej nie rozumiem o co chodzi z tym updatem, bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos kto gra w silka bylby w stanie mi to wytlumaczyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Ta gra to jeden wielki grind. Już przy poziomach 20+ lvl idzie jakby chciał ale nie mógł, a co jest dalej to ja już wolę nie myśleć. Cenię sobie w Silkroadzie piękną i szczegółową grafikę, niesamowite efekty podczas walki które tworzą dźwięki jak i animacje oraz pewne możliwości jak trenowanie peta, jazdę konną i 3 drogi rozwoju. Cała reszta ssie :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @AnArAki Masz klienta, którego będzie można używać dopiero po następnym update. To było napisane, czego nie rozumiesz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Now or never
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() W grze można jeździć konno i ćwiczyć peta (dokładnie wilka) więc nie wiem czemu się do tego przyczepiłeś ^^ Jeśli chodzi o grafikę, mój komputer nigdy nie był w stanie udźwignąć najnowszych tytułów z wymaganiami niewiele mniejszymi od Crysisa, więc świat w Silkroadzie wydawał mi się całkiem przyzwoicie stworzony ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech ci będzie, walka jest w porządku.
To jeżdżenie konno to pic na wodę, ani to ciekawe ani innowatorskie (i tak korzystają z tego tylko low-lvle, ew. nie-bardzi). W ilu grach mamy ciekawsze, nazwijmy to pojazdy. To samo z petami, tu dodatkowo jest to ograniczone jedynie do lvlowania go, ew. można nadać własne imię, czego większość i tak nie robi, bo się to nie opłaca. Niewykorzystany potencjał, mnie to denerwuje. Co do Crysisa to jest bardzo słabo zoptymalizowany, ładne MMO nie wymagają aż tak mocnego sprzętu. Świat silka przyzwocie stworzony? Nigdzie chyba jeszcze nie widziałem tak zabugowanych miast, char zatrzymuje się przy co drugiej ławce. Fakt, że gra opiera się w zasadzie na samym grindzie lub taxi, a jakieś 90% graczy to boty. Reasumując, pograłem miesiąc, dłużej nie zdzierżyłem. ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() To ja dodam, że miałem do tej gry dwa podejścia i udało mi się max 30 lvl wyciągnąć, potem mnie nudziło, bo nie miałem kumpli do party =P (ogólnie to nikt mnie nie lubi :<)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Now or never
|
![]() No teraz muszę się z Tobą zgodzić, Thero. Bezsensowne zatrzymywanie się postaci na byle przeszkodach też dawało mi popalić, nie wspominając o nastu próbach połączenia się z serwerem
![]() Dla mnie idea Silkroada jest całkiem oryginalna, aczkolwiek jej wykonanie o wiele gorsze.
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 14-12-2008 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Mnie w tej grze zawsze przez pewien czas trzymała chęć zdobycia i przetestowania następnych skilli, jednak już po 25 lvlu jest zamuł i uninstall <3
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Grałem wbiłem 19 lvl znudziło mnie to i trafiło do kosza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Właśnie chce zagrać w Silka, co polecacie ściągnąć? iSRO czy cSRO?
|
![]() |
![]() |