Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-12-2008, 12:07   #21
GothicTai
Użytkownik Forum

GothicTai's Avatar

Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: niemam gps'a

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Na RS lub ES'ach ciagnij na bb island

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-12-2008, 12:59   #22
Ghost419
Użytkownik Forum

Ghost419's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Bierz Arbalest i p bolty. Ew. na coś słabszego rsy lub enchantki.

Ostatnio edytowany przez Ghost419 - 16-12-2008 o 16:07.
Ghost419 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-12-2008, 14:12   #23
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roneepso Pokaż post
Czlowieku up o czym ty mowisz... jakie RS wypas... expiles kiedys z RSkami na gsach? sredni hit to troche ponad 100, 3 kratki zasiegu, czesto pudłują...
Na twoim levelu chodzilbym glownie na to co mozna bic z power boltow bez waste. Culty, bb, moze jakies nowe moby w yalahar.

A assasinki nie sa takie cudowne jak noby z carlin mysla, tez czesto sa pudla i hity po 40. Nigdzie ci sie nei zwroci na tym levelu assasinka

Ludzie nauczccie sie ze jak komus mowisz ze cos jest takie a nie inne to znaczy to ze sam tak miales a nie sie tylko domyslasz i to w dodatku błędnie.. Gdzie swoim 49 kina napieprzales miodne hity z jego distance com?
dzieciątko drogie, posłuchaj. Na początek byłbym wdzięczny gdybyś nauczył sie szanować swój rodowity język a nie walił błędy ortograficzne w co 2 wyrazie.
Po drugie, Isamue to mój pierwszy knight, gdybyś znał nick mojego paladyna to zamknął byś swoją pryszczata buźkę a nie pluł się o rzeczy, o których niemasz pojęcia.

Gs+RS to jest sprawa ZAJE*ISTA na 50 lvl + boh nawet na podwójnym haste Cie nie dogonią, więc czy go zabijesz na 7 czy 9 strzałów to różnicy Ci nie zrobi. Chyba że masz ADHD i wszystko musisz mieć od razu bo się posikasz. Średni hit ponad 100? przy twoim distance (ile? 60? może 65) zapewne.

Ah dziecko i ja napisałem jeśli chcesz expić "dla expa" a nie że dla zysku. naucz się czytać ze zrozumieniem

Kolejna fajna i "mondra" śpiewka to o łażeniu z PB na BB island. Prosze, bądź moim mastahem plax. Bede Ci płacił...

Co do całej twojej wypowiedzi: żenada. Masz 20 lvl w Carlin pewnie (skoro wspominasz o Carlin to tylko to mi na myśl przychodzi) z distem 65 i "huntujesh gs-y up/down na temple" więc stfu dziecko skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia
stary 13-12-2008, 15:09   #24
Elesde
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 08 2008

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Dzieki za rady. Z ASS bylem kilka razy na frostach. Hity jak hity, raz byly dobre raz same missy. Ogolnie fajna zabawa i duzo expa (jesli 170k na godzine to dobrze), chociaz straty ogromne dlatego zbyt czesto na takie eskapady nie chodze. Przede wszystkim chodzilo mi o radzaj kuszy, nie gdzie expic ale dzieki.
Elesde jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2008, 19:01   #25
roneepso
Użytkownik Forum

roneepso's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2008

Imię: Rone epso
Świat: Elysia
Poziom: 79
Skille: 84
Poziom mag.: 18
Domyślny

Ej jerry nie napinaj sie tak. Jak wątpisz w moje posiadanie rone epsa to zrób postać na elysii to Cie z niego pozdrowie. To forum a nie boisko, odstaw stres na bok. Piszesz do pełnoletniej osoby. A staty mojego chara mam wpisane w profilu więc nie wiem do czego pijesz.
Cytuj:
Masz 20 lvl w Carlin pewnie (skoro wspominasz o Carlin to tylko to mi na myśl przychodzi)
A skoro tobie przychodzi na mysl ze jestem dzieckiem i mam pryszczata buzke to co ja mam sobie pomyslec...

Po raz kolejny mówie ze jak sam nie byłes na tej miejscowie to sie nie wypowiadaj.

Gs + Rs na 50 levelu + bohy to bzdura a nie dobry exp. Nie będziesz mogł w ogole przystanac zeby oddac strzal, co za tym idzie bedziesz je zadawal rzadko. Osobiscie nie lubie expa na gsach.

Na bb z arbalestem i pb sie bardzo dobrze z power boltami expi, jak zbierzesz lot to będziesz mial czasami na plus nawet, ale zwrócic sie powinno zawsze. Tylko trzeba zagrac na normalnym serwerze a nie no-pvp gdzie ci pod*******aja loot...

Myslisz zapewne ze skoro masz 60 skill i walisz 80 to jak bedziesz mial 80 to bedziesz walic 160 no ale nie, tak niestety nie jest.
Mam filmiki z testow roznych broni na hydrach, wrazliwych na obrazenia fizyczne. Dam ci, policzysz sobie sredni hit, zobaczysz, przestaniesz sie napinac bo forum nie jest do trollowania.

Cytuj:
Dec 08 2008, 18:14:22 CET Died at Level 49 by an orc berserker
Co za goscio, jeszcze facc i z no-pvp. Wy naprawde sobie ciezko pracujecie na swoja zjebana reputacje.

Ostatnio edytowany przez roneepso - 14-12-2008 o 19:33.
roneepso jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 04:54   #26
lubiekasze
Użytkownik Forum

lubiekasze's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007

Świat: Azura
Poziom: 90
Skille: 82/80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MuLtI_^of^_HeLL Pokaż post
no nie sądze że expienie ze sperami było bardziej efektowne niż z assasinek
Żal mi dupe ściska jak słysze takie wypowiedzi. Nie powinieneś sie wypowiadać w temacie, jeśli nie masz o nim zielonego pojęcia.

100 assasin starów kosztuje 10k, a na hunta który trwałby 2h musisz wydać gdzies 150k co daje nam jedynie 1,5 bp ass starów. Myślisz ze w 2h wylootowałby tyle itemów zeby mieć z nich 150k ?

Rozumiem patrzycie że z frostów leci dsm i rh, ale trzeba mieć zajebistego farta żeby te itemy polecialy. Zwykle huntując na frostach srednio 3-4h dziennie, jeden z tych itemow lootuje sie średnio raz na tydzień...

Więc prosze was nie opowiadajcie farmazonów, bo wprowadzacie ludzi w grubą dezinformacje.
lubiekasze jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 15:11   #27
Dragonit
Użytkownik Forum

Dragonit's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu

Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
Domyślny

Cytuj:
Co za goscio, jeszcze facc i z no-pvp. Wy naprawde sobie ciezko pracujecie na swoja zjebana reputacje.
Ło taa, a jak by ktoś na ofie miał kicka\freeza to nieśmiertelny powinien być? Parę zerków i nawet wyższy lvl pada gdy masz pecha ...
14:58 x [22]: jakiego zoka?
14:58 x [22]: orca bersercera?
14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac
14:58 y [32]: ktura
14:58 x [22]: aha
14:58 y [32]: jest bersererkiem
14:58 y [32]: orkiem
14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna

15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw
15:03 x[22]: ile masz lat?
15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud?
Dragonit jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 15:16   #28
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit Pokaż post
Ło taa, a jak by ktoś na ofie miał kicka\freeza to nieśmiertelny powinien być? Parę zerków i nawet wyższy lvl pada gdy masz pecha ...
Niestety taka jest prawda. zalogowałem sie w momencie, kiedy mój provider akurat odłączył kable

no cóż... do tego roneespo czy coś.

Mam paladyna z większym levelem niż ty kiedykolwiek zdobędziesz, gram NAPEWNO dłużej od Ciebie i znam tą gre bardzo dobrze. Po prostu myślisz że mam wpisanego chara na facc-u i jesteś boss? Zdziwisz się.

(aha tak przy okazji. skoro jesteś taki dorosły to czemu straszysz mnie wjazdem na chate :< skomentuje jak br: uhauahahuahuaUAhuauhaUAHuauh.) każdy może mieć problemy lub kompleksy, ale nie musisz pluć żółcią na forum

pozdrawiam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roneepso Pokaż post
jak zbierzesz lot to będziesz mial czasami na plus nawet, ale zwrócic sie powinno zawsze.
zdecyduj się ;*

z "moimi" rs-ami zawsze będziesz na plus

Ostatnio edytowany przez jerrry - 16-12-2008 o 15:19.
jerrry jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-12-2008, 15:53   #29
roneepso
Użytkownik Forum

roneepso's Avatar

Domyślny

Ale 50k/h a 85k/h to tez jest roznica.
stary 18-12-2008, 22:43   #30
Cloudres
Użytkownik Forum

Cloudres's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1

Stan: Zbanowany
Poziom: -23
Skille: 9/9
Cloudres ma numer GG 3947277
Domyślny

Jak już masz ten 90 lvl to chyba nie problem zrobić poja prawda? więc arba praktycznie za darmo. Co do używania kuszy to nie liczą się tylko p bolty. Ja od czasu do czasu lubię skoczyć z 3/4 bp zwykłych boltów które kupię za 2k i hity mam lepsze niż z rsów (słabsze ale mniej missów) na culty w lb. Wychodzi o niebo taniej niż z enchantami a zabijanie kultów z royalek to wg mnie porażka. Jak na frosty to też zawsze arba+ p bolty. Co do inqui to ja jak zrobię to wezmę royal crossbow a maa jakoś dokupię. W dodatku bieganie z kuszą daje większą zabawę niż ze spearami.

Cytuj:
Gs+RS to jest sprawa ZAJE*ISTA na 50 lvl + boh nawet na podwójnym haste Cie nie dogonią, więc czy go zabijesz na 7 czy 9 strzałów to różnicy Ci nie zrobi. Chyba że masz ADHD i wszystko musisz mieć od razu bo się posikasz. Średni hit ponad 100? przy twoim distance (ile? 60? może 65) zapewne.
Wybacz ale ja na 90 skillu mam też około 100, chyba że liczysz same 'bloodhity', jak tak to pordro&pocficz
Cloudres jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2008, 23:22   #31
roneepso
Użytkownik Forum

roneepso's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wybacz ale ja na 90 skillu mam też około 100, chyba że liczysz same 'bloodhity', jak tak to pordro&pocficz
nareszcie wypowiedzial sie ktos kto sie zna na palku a nie pierdoli glupoty jak ty jerry.
stary 19-12-2008, 08:24   #32
Aphino
Użytkownik Forum

Aphino's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
Aphino ma numer GG 13694547
Domyślny

#Up
Nie osraj sie
I jerrry jak już.

Lotnictwo<3

Bóg, Honor, Ojczyzna
Aphino jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2008, 09:17   #33
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cloudres Pokaż post
Mhm rozumiem że twój zajebisty uber palek nawet jak ma puff to zabiera potworowi hp? Niezły jesteś ;o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphino Pokaż post
#Up
Nie osraj sie
I jerrry jak już.
Jeden z normalnych użytkowników tego forum, którzy potrafią dostrzec 3 litery w nicku.
stary 19-12-2008, 11:22   #34
Ganci.
Użytkownik Forum

Ganci.'s Avatar

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Piła

Imię: Lord Jax
Gildia: Brak :<
Poziom: 103
Skille: 97/76
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Mhm rozumiem że twój zajebisty uber palek nawet jak ma puff to zabiera potworowi hp? Niezły jesteś ;o
Hmm, a ja rozumiem że niestety nie zrozumiałeś że chodzi mu o średni hit w gsa. Ja 76 pallem potrafię walnąć w haunted treeling za 300 z rs ale średnia to itak 140-150 wliczając mniejsze hity i missy.

Dresy- najtroskliwsi ludzie. Zawsze pytają czy masz jakiś problem
Ganci. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2008, 12:14   #35
roneepso
Użytkownik Forum

roneepso's Avatar

Domyślny

Ja nie wiem co do tego tematu maja jakies 40 knighty z harmonii. Jerry odpusc. Nikomu juz nic nie udowodnisz.

Cytuj:
I ty podobno reprezentujesz myslenie i jestes starszy ode mnie?
stary 19-12-2008, 23:40   #36
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Przepraszam, że się wtrącam, ale po prostu nie mogę wytrzymać jak to czytam.
Co prawda grałem kiedyś palkiem, miałem nawet dobrą postać, ale w tamtych czasach był tylko bow i xbow, więc za dużo autorowi poradzić nie mogę.
Ale jak czytam wypowiedzi Jerrry'ego (przez 3 R) to mnie krew zalewa. Przepraszam również, że trafiło na ten temat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
Jeden z normalnych użytkowników tego forum, którzy potrafią dostrzec 3 litery w nicku.
Człowieku, zrozum, że naprawdę za przeproszeniem gówno wszystkich obchodzi ile "r" jest w Twoim nicku.
Wpieprzasz się w każdy temat i wiesz najwięcej ana temat Tibii, bo oczywiście masz level 400+ wszystkimi vocami i posiadasz wszystkie rary tibijskie, ponadto wszyscy muszą do Ciebie mówić "pan" (i to nie ze względu na wątpliwą płeć - nie wnikajmy głębiej), ale dlatego, że jesteś najstarszy, wręcz tak stary jak nikt inny i tego Ci wszyscy zazdroszczą.
Oczywiście wszyscy wiedzą, że masz prawo krytykować innych i nikt Ci tego nie zabroni, przecież jesteś tak stary, że nie musisz pamiętać, zasad ortografii, bo szkołę, ba szkoły i uniwersytety skończyłeś już dawno, dawno temu.
Jesteś autorytetem tego forum i uwierz mi, że wszyscy chcą Cię czcić. Jak dla mnie pownieneś stać się bóstwem (niech nie będzie Ciebie, widać, słychać, a nam pozostanie tylko, albo i aż wiara).

Wtrącając się do tematu, proponuję arbalesta, ponieważ jego cena jest kożystna, bronie z PoI, są ogólnodostępne, więc proponuję albo kupić, albo wykonać ten quest.

Pozdrawiam
Ave Jerrry (przez 3 r)

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania