![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Bierz Arbalest i p bolty. Ew. na coś słabszego rsy lub enchantki.
Ostatnio edytowany przez Ghost419 - 16-12-2008 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie, Isamue to mój pierwszy knight, gdybyś znał nick mojego paladyna to zamknął byś swoją pryszczata buźkę a nie pluł się o rzeczy, o których niemasz pojęcia. Gs+RS to jest sprawa ZAJE*ISTA na 50 lvl + boh nawet na podwójnym haste Cie nie dogonią, więc czy go zabijesz na 7 czy 9 strzałów to różnicy Ci nie zrobi. Chyba że masz ADHD i wszystko musisz mieć od razu bo się posikasz. Średni hit ponad 100? przy twoim distance (ile? 60? może 65) zapewne. Ah dziecko i ja napisałem jeśli chcesz expić "dla expa" a nie że dla zysku. naucz się czytać ze zrozumieniem Kolejna fajna i "mondra" śpiewka to o łażeniu z PB na BB island. Prosze, bądź moim mastahem plax. Bede Ci płacił... Co do całej twojej wypowiedzi: żenada. Masz 20 lvl w Carlin pewnie (skoro wspominasz o Carlin to tylko to mi na myśl przychodzi) z distem 65 i "huntujesh gs-y up/down na temple" więc stfu dziecko skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Dzieki za rady. Z ASS bylem kilka razy na frostach. Hity jak hity, raz byly dobre raz same missy. Ogolnie fajna zabawa i duzo expa (jesli 170k na godzine to dobrze), chociaz straty ogromne dlatego zbyt czesto na takie eskapady nie chodze. Przede wszystkim chodzilo mi o radzaj kuszy, nie gdzie expic ale dzieki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Imię: Rone epso
Świat: Elysia
Poziom: 79
Skille: 84
Poziom mag.: 18
|
![]() Ej jerry nie napinaj sie tak. Jak wątpisz w moje posiadanie rone epsa to zrób postać na elysii to Cie z niego pozdrowie. To forum a nie boisko, odstaw stres na bok. Piszesz do pełnoletniej osoby. A staty mojego chara mam wpisane w profilu więc nie wiem do czego pijesz.
Cytuj:
Po raz kolejny mówie ze jak sam nie byłes na tej miejscowie to sie nie wypowiadaj. Gs + Rs na 50 levelu + bohy to bzdura a nie dobry exp. Nie będziesz mogł w ogole przystanac zeby oddac strzal, co za tym idzie bedziesz je zadawal rzadko. Osobiscie nie lubie expa na gsach. Na bb z arbalestem i pb sie bardzo dobrze z power boltami expi, jak zbierzesz lot to będziesz mial czasami na plus nawet, ale zwrócic sie powinno zawsze. Tylko trzeba zagrac na normalnym serwerze a nie no-pvp gdzie ci pod*******aja loot... Myslisz zapewne ze skoro masz 60 skill i walisz 80 to jak bedziesz mial 80 to bedziesz walic 160 no ale nie, tak niestety nie jest. Mam filmiki z testow roznych broni na hydrach, wrazliwych na obrazenia fizyczne. Dam ci, policzysz sobie sredni hit, zobaczysz, przestaniesz sie napinac bo forum nie jest do trollowania. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez roneepso - 14-12-2008 o 19:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Świat: Azura
Poziom: 90
Skille: 82/80
|
![]() Cytuj:
100 assasin starów kosztuje 10k, a na hunta który trwałby 2h musisz wydać gdzies 150k co daje nam jedynie 1,5 bp ass starów. Myślisz ze w 2h wylootowałby tyle itemów zeby mieć z nich 150k ? Rozumiem patrzycie że z frostów leci dsm i rh, ale trzeba mieć zajebistego farta żeby te itemy polecialy. Zwykle huntując na frostach srednio 3-4h dziennie, jeden z tych itemow lootuje sie średnio raz na tydzień... Więc prosze was nie opowiadajcie farmazonów, bo wprowadzacie ludzi w grubą dezinformacje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Cytuj:
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() no cóż... do tego roneespo czy coś. Mam paladyna z większym levelem niż ty kiedykolwiek zdobędziesz, gram NAPEWNO dłużej od Ciebie i znam tą gre bardzo dobrze. Po prostu myślisz że mam wpisanego chara na facc-u i jesteś boss? Zdziwisz się. (aha tak przy okazji. skoro jesteś taki dorosły to czemu straszysz mnie wjazdem na chate :< skomentuje jak br: uhauahahuahuaUAhuauhaUAHuauh.) każdy może mieć problemy lub kompleksy, ale nie musisz pluć żółcią na forum ![]() pozdrawiam. Cytuj:
z "moimi" rs-ami zawsze będziesz na plus Ostatnio edytowany przez jerrry - 16-12-2008 o 15:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Jak już masz ten 90 lvl to chyba nie problem zrobić poja prawda? więc arba praktycznie za darmo. Co do używania kuszy to nie liczą się tylko p bolty. Ja od czasu do czasu lubię skoczyć z 3/4 bp zwykłych boltów które kupię za 2k i hity mam lepsze niż z rsów (słabsze ale mniej missów) na culty w lb. Wychodzi o niebo taniej niż z enchantami a zabijanie kultów z royalek to wg mnie porażka. Jak na frosty to też zawsze arba+ p bolty. Co do inqui to ja jak zrobię to wezmę royal crossbow a maa jakoś dokupię. W dodatku bieganie z kuszą daje większą zabawę niż ze spearami.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() #Up
Nie osraj sie I jerrry jak już.
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jeden z normalnych użytkowników tego forum, którzy potrafią dostrzec 3 litery w nicku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, a ja rozumiem że niestety nie zrozumiałeś że chodzi mu o średni hit w gsa. Ja 76 pallem potrafię walnąć w haunted treeling za 300 z rs ale średnia to itak 140-150 wliczając mniejsze hity i missy.
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie wiem co do tego tematu maja jakies 40 knighty z harmonii. Jerry odpusc. Nikomu juz nic nie udowodnisz.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Przepraszam, że się wtrącam, ale po prostu nie mogę wytrzymać jak to czytam.
Co prawda grałem kiedyś palkiem, miałem nawet dobrą postać, ale w tamtych czasach był tylko bow i xbow, więc za dużo autorowi poradzić nie mogę. Ale jak czytam wypowiedzi Jerrry'ego (przez 3 R) to mnie krew zalewa. Przepraszam również, że trafiło na ten temat. Cytuj:
Wpieprzasz się w każdy temat i wiesz najwięcej ana temat Tibii, bo oczywiście masz level 400+ wszystkimi vocami i posiadasz wszystkie rary tibijskie, ponadto wszyscy muszą do Ciebie mówić "pan" (i to nie ze względu na wątpliwą płeć - nie wnikajmy głębiej), ale dlatego, że jesteś najstarszy, wręcz tak stary jak nikt inny i tego Ci wszyscy zazdroszczą. Oczywiście wszyscy wiedzą, że masz prawo krytykować innych i nikt Ci tego nie zabroni, przecież jesteś tak stary, że nie musisz pamiętać, zasad ortografii, bo szkołę, ba szkoły i uniwersytety skończyłeś już dawno, dawno temu. Jesteś autorytetem tego forum i uwierz mi, że wszyscy chcą Cię czcić. Jak dla mnie pownieneś stać się bóstwem (niech nie będzie Ciebie, widać, słychać, a nam pozostanie tylko, albo i aż wiara). Wtrącając się do tematu, proponuję arbalesta, ponieważ jego cena jest kożystna, bronie z PoI, są ogólnodostępne, więc proponuję albo kupić, albo wykonać ten quest. Pozdrawiam Ave Jerrry (przez 3 r) |
|
![]() |
![]() |