| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  24-01-2005, 16:29 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 07 2004 Lokacja: Odległa Galaktyka Wiek: 35 Posty: 743 Stan: Na emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 103 Poziom mag.: 60   |  SS'y od Thimburd'a (Julera) Witam. Zaprezętuję tu wiele zdjęć z mojego życia! Jedziemy! --- GS MASS HUNT: Zabity 1 gs. Ekipka jeszcze nie cała  Chodziło o questa.  Nagroda   Tu 1 gs w huncie. Zapomniałem robić fotek   Yea! Tu widać nice double bolty (jeden mój, jeden Tyczki  ).  Walka trwa. Bloker (mój best friend) nieźle się spisuje   Pajączek nie ma szans   Dumnie powracamy   Zapomniałem zmienić broni... a xons zaraz spadł na dół i...  ... dostałem niezłego bata   Mądre słowa...  Mniam.  No i tak sobie hunciliśmy chyba ze 2, albo 3 godze. A dla rozluźnienia ubiliśmy z grundem draga. Wszystkie espy były zajęte oprócz jednego:  Później długo treniliśmy, by na następnym gs huncie wypaście lepiej... a może DL?    Jeszcze dodam, jam palladyn, level 22, słabe skille które właśnie buduję  --- Oto coś nowego  Ss'y z Fortecy Orków   Idziemy   Pierwsza moja wyprawa na of, czuję strach   Pierwszy Leader   Spermoludki xD  Next Leader   I exp xD  Loocik xD  Exp.  3 zerki blokował grundos   Mniam.  Little Queścik dla rozluźnienia.   Mój best hit tego dnia. 91 na valk.  --- Forteca Elfów, questy dwa (jeden nie udany  ). Część ekipy w drodze z Carlin do Venore   Już prawie cała ekipa (omg).  No i, cała ekipa xD  Wyruszamy.  Wtargnęlismy do fortecy. Wiele elfów padło (nieźle się zrespiły).  Przygotowania do szturmu (tam 3 arcany, ds, ghule, scouty i coś chyba jeszcze).  Jutonic na niewidzce powoli niszczy potworki z gfb (należące do grundosa  ):  Grundos bredzi.  Nawalanka wewnątrz. Acan mnie walną nieźle raz, potem bloker go wziął a ja ubiłem.  Nagordy   A to piękny widok   Weszliśmy jeszcze wyżej, ale mieliśmy za mało gfb :/  Wiem, że one były mniej efektowne, ale w końcu to jest coś  --- NEW SS'y Adv na 23 level    Wiem, valkiria to badziewie, ale nie było grunda i nie miał mi kto zblokować dragon lorda  SS ze skarbca... pare minut później ded (lagi suxxx)  (((((((((((((((  A tu dostałem ostatnio kicka i się boję wlogować  GRUND ODEZWIJ SIĘ NA GG!!! AJ NID JOR HELP!  --- DODATEK SPECJALNY! ZDJĘCIA THIMBURD'a KIEDY BYŁ JESZCZE NOOBEM/NEWBIEM  (ROTFL) Cienias na rooku xD  Najwyższy level na mainie (wtedy i obecnie, teraz ma 182 level) wśród noobków xD  COMMENT ALL PLS / SKOMENTUJCIE WSZYSTKIE SSY PS BĘDĘ AKTUALIZOWAŁ NA BIEŻĄCO! 
				__________________ ..:  May the Force be with You! :.. Ostatnio edytowany przez Thimburd - 07-02-2005 o 13:32. Powód: Next ss'y. xD | 
|   |   | 
|  | 
|  24-01-2005, 16:37 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2004 Posty: 224 |   Oho ;> Były problemy dla mnie z 1 GSem, akurat mnie lag musiał złapać , ehh. Tego samego dnia zrobiłem draconia questa i family brooch ~.~ Blokowalem 3 questy, ale ten gs hunt raczej najfajniejszy był. Gs fajnie walił z łapy, a na draga to już wogle zał słów. 0 uh i padł :>  . Później foty swoje zapuszcze. PS:Żadnego loota poza smętnymi p armami i steel helmetami  . Pozdro. 
				__________________  Mastah of pink car. | 
|   |   | 
|  24-01-2005, 16:46 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Lokacja: BiaŁysToK ._. Wiek: 34 Posty: 306 Stan: Niegrający Imię: Maxi skywarien Profesja: Sorcerer Gildia: n0ne Świat: n0ne Poziom: 35 Skille: >.< Poziom mag.: 52 |   No ladnie ja to siedzialem od 8 do 11:30 gdyz kumpel nie stanol w miejsce lag go zlapal i gs na mnie   i uh,sd,uh,sd i dead  
				__________________ Tibians against GAY UPDATE!   | 
|   |   | 
|  24-01-2005, 16:56 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 01 2005 Lokacja: Warszawa Wiek: 35 Posty: 70   |   NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNuuuuuuuuuuuuuuuuudddddd  ddddeeeeeeee na tych zdjeciach jest pokazane jak sobie chodzicie  | 
|   |   | 
|  24-01-2005, 20:22 | #5 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 03 2004 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 33 Posty: 489 Stan: Aktywny gracz Imię: Ochcio on Harmonia Profesja: Sorcerer Świat: Harmonia Poziom: ?? Skille: ?? Poziom mag.: ?? |   Cytuj: 
 chodzicie LOL oni są na huncie, trenią i biją draga...niezłe chodzenie 
				__________________ Znam Pro'Gammera z RL A wy nie ...   | |
|   |   | 
|  24-01-2005, 21:04 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 10 2004 Lokacja: Barlinek / POZNAŃ Wiek: 33 Posty: 75 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight |   SSki sa fajne !!! Jak na ten lvl sa extra SAKU - pokaz lepsze sski 
				__________________ Guardia... | 
|   |   | 
|  25-01-2005, 10:19 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 10 2003 Lokacja: Aldora Posty: 61   |   Friends??????????/ 
				__________________ Yours, Adrayen Del'Impro. | 
|   |   | 
|  25-01-2005, 11:32 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 01 2005 Lokacja: Gliwice Posty: 32   |   Witam. Nice ss ale moglo byc cos ciekawszego   Jeszcze raz gratz i czekamy na wiecej  pozdro 
				__________________                                TIBIA, i nie zmienia sie nic (procz lvl, skili, m lvl eq i ocen w szkole  )                                 | 
|   |   | 
|  28-01-2005, 19:58 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 07 2004 Lokacja: Odległa Galaktyka Wiek: 35 Posty: 743 Stan: Na emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 103 Poziom mag.: 60   |   Dodałem nowe ss'y z fortecy orków   Comment plx. 
				__________________ ..:  May the Force be with You! :.. | 
|   |   | 
|  28-01-2005, 20:48 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 11 2004 Lokacja: Łódz-Eudezet Wiek: 36 Posty: 50 Stan: Na emeryturze Imię: Witifi techace Profesja: Paladin Gildia: Nowy świat nowa nadzieja Świat: Kyra Poziom: 9 Skille: 26/25 Poziom mag.: 1   |   Nice ss, Fajnie ze z Julery xD widze zanjome nicki | 
|   |   | 
|  28-01-2005, 21:01 | #11 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 27 01 2005 Lokacja: W Thais Wiek: 34 Posty: 139 Stan: Aktywny gracz Imię: Petersaber Profesja: Druid Gildia: Silver Cross Świat: Julera Poziom: 34 Skille: 24/26 Poziom mag.: 45 |   hehe, w końcu coś z Julery!! yay!!   niezły hunt, ale mogłoby być trochę więcej ssów z walki... ale i tak jest spoko  wiecie, nie wiedziałem że jesteście z Julery, dopiero po szanownym Sir Tyczka poznałem  a tak nawiasem, chciał mnie dzisiaj zabić za przesunięcie wolfa, który zrobił retarget  ale sobie wyjaśniliśmy  i jestem wolny.. jeszcze raz- fajne ssy! | 
|   |   | 
|  29-01-2005, 12:16 | #12 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 01 2005 Posty: 9 |   Cool ss. Lubie oglądać jak gs dostaje po dupie     JULERA ROX | 
|   |   | 
|  29-01-2005, 13:14 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2004 Posty: 224 |   Oł Maj gasz ale thimburd się do mnie odnosi -.- jak do koleżanki , w grze dam mu popalic .... lul @Topic. Fajnie jak 1 raz wlazilismy na of to zero orców , tylko jakiś smętny sperman(z czym to się kojarzy...)  nas odwiedził... drugi raz jak chcieliśmy wychodzić wypieprzylo na nas 3 zerki + leader + shaman i inne ścierwo  , fajnie bylo bo ten shaman naspoamował tych snaków , że ledwo sie do niego dobrałem. Akurat wcześniej sword ring wypadł z leadera , to go użylem na tym szamanie = 1 hit na orca  . Fajna wyprawa. Wcale tak nie jest trudno zdobyć ten ring... tylko ze cieżej sie dostac do potworków , bo leader gorzej wali niz guard , i lepszy exp jest , z moim po hackowym eq ja go jechałem ze stratą 60 % hp z szmatowatymi skillami jak na mój lvl . Planuje dzis wypada na elf camp , i DLe bedzie hardkor i głupota jak znam życie... Jeszcze gorzej jak mój team będzie głupoty robił (Np. bedą śpiewać i biegać koło DLi - dziwne ? nie koniecznie ...) Tralal ... Pozdro Grundos'Clubbaser (czasem sam się myle jak napisać ten nick ^.- , kiedyś opiszę historię jak on powstał ;P) Edit: Poprawiałem błędy -.- 
				__________________  Mastah of pink car. Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 29-01-2005 o 13:19. | 
|   |   | 
|  29-01-2005, 14:49 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 07 2004 Lokacja: Odległa Galaktyka Wiek: 35 Posty: 743 Stan: Na emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 103 Poziom mag.: 60   |   Wkrótce ss'y z DL'a, no i może z Fortecy Elfów   Teraz czekamy jak się pojawi resp Yeti na Julerze, to też się spodziewajcie ss'ów. No i niedługo będę miał pacca (Grundos też  ), więc może coś z ankharuman?   Pozdro. 
|   |   | 
|  29-01-2005, 17:15 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 09 2004 Posty: 224 |   Nom , zgadza się. Ja już dzisiejszego wieczoru dostałem pacc. Ale radocha normalnie XD. Byliśmy już w fortecy orców. Kompletne nie zgranie , tylko ja byłem zaopatrzony w runy więc tylko ja mogłem coś zdziałać. Porozdawałem bp gfb, i jakiś pól bp uhów, żeby można questa zrobić... Lagi niesamowite miałem   . Jak szło się z carlin do venore to pare brów sie przypieprzyło.(ciuch ciuch?). Ale fajnei bo pare osób dedło i mam 3 time ringi XD. Pozdro 
				__________________  Mastah of pink car. | 
|   |   | 
|  29-01-2005, 17:16 | #16 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 29 01 2005 Lokacja: Carlin xD Wiek: 34 Posty: 9   |   Nieźle ;D Ciekaw jestem jak wypadną dzisiejsze zdjęcia   Buheheh... grund 3 time ringi, a ja 2 ;D Spoxik, czekam na następne questy ;P Ostatnio edytowany przez Drag'Oul - 29-01-2005 o 17:42. Powód: ups? | 
|   |   | 
|  30-01-2005, 01:36 | #17 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 01 2005 Posty: 5 |   ooo, fajne ssy! Super! Daj wiecej!!! PLX!!! | 
|   |   | 
|  30-01-2005, 05:35 | #18 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 29 01 2005 Lokacja: Warszawa Wiek: 36 Posty: 6   |   Hey next razem zrub te ss'y  w [/img]    | 
|   |   | 
|  30-01-2005, 19:24 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 07 2004 Lokacja: Odległa Galaktyka Wiek: 35 Posty: 743 Stan: Na emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 103 Poziom mag.: 60   |  New ss'y i prośba do modka. Dodałem nowe ss'y z fortecy elfów   Aha, jeszcze jedno: <<<<PROSZĘ JAKIEGOŚ MODKA O ZMIANE NAZWY TEMATU NA: "ss'y od Thimburd'a (Julera)".>>>> --- @postman Nie rozumiem... 
|   |   | 
|  30-01-2005, 20:31 | #20 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 29 01 2005 Lokacja: Carlin xD Wiek: 34 Posty: 9   |   Niektóre zdjęcie sa naprawde zarąbiste   PPP Mafia naprawdę niezła tylko troche runki zawiodły na początku drugiego questa xD Najlepsze były chyba te br jednak na początku: w8 plx xDDD | 
|   |   |