|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Kiedyś ludzie pisali gratulacje, teraz ktoś zapoczątkował nową mode i żeby wszyscy byli kul i pro evul hajty to sie dostosowują.
Nie interesuje mnie jego lvl, ale jeśli kogoś to ciekawi, to może nie chce ogarniać oczkami waszego spamu?
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: niemam gps'a
|
![]() I dobrze ze to nie polak, bo to by jeszcze bardziej splugawilo polskich playerow...przez jego boty...
Mowil ze jak osiagnie 400 lvl to konczy gre.I pewnie nastepna bedzie jechal xd. On ma prawie 400 lvl a skille tak zalosne jak na ten lvl ze niewiem co 100/98 chyba ...zal. Pozdro ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Heheheh ale i tak 100% z was szanowałoby go o wiele bardziej niż 2lvla z rooka, który osiągnał swój lvl bez bota
![]() Gratuluję lord'paulistinha za to, że w końcu osiągnął 400lvl! --- Krapkowice Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 23-12-2008 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Pozostaje pogratulować. Wielu z Was pisze, że taki level to tylko zmarnowany czas itd. Jakby nie miał umiejętności gry to by do tego nie doszedł. Aby osiągnąć taki level potrzebne jest też samozaparcie, wytrwałość i cierpliwość, a to na prawdę ważne cechy, które niewielu posiada - i tego mu gratuluję.
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Szczecin
Gildia: Chaos
Świat: OTS :D:D
Poziom: 278
Skille: 135/129
Poziom mag.: 12
|
![]() Gratuluje bociocha
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Tematy tego typu sa magnesem dla haterow, ktorych wcale nic to nie obchodzi a mimo to w kazdym temacie musza odpowiedziec.
Nie powiem, ze jestescie zazdrosni, moze nie jestescie, ale uznajcie, ze to on osiagnal od was wiecej w Tibii - tak, osiagnal wieksza cyferke levelu. Chyba, ze odkryliscie questa na magic longsworda/winged helmeta albo jestescie mistrzami pvp, wtedy zwracam honor.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Sorrx za duble:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Gooua Stopka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Festina Lente
Świat: Berylia <333
Poziom: 45~
Poziom mag.: 43
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
|
![]() Cytuj:
![]() Ale pomyśl logicznie, z twoim błędem ortograficznym mam racje i z twoim zachowaniem typu ,,spusciłeś'' No ale i tak dobrze że nie masz zamiaru się klócić, ale zastanów się nad swoim zachowaniem na forach. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() blagam napisz ze zartowales.
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#34 |
eX Moderator
![]() |
![]() Cala sprawa sie rozbija wlasnie o to, co to oznacza "umiec grac w ta gre", bo akurat do tej gry nie potrzeba zadnych umiejetnosci, bo wszystko mozna zalatwic odpowiednia iloscia czasu spedzonego na klepaniu stworkow.
Biorac pod uwage ile gosc ma kasy, ile ma hp i to, ze nie musi sie liczyc z kosztami, w normalnych warunkach jego gra ogranicza sie do ciaglego powtarzania prostych czynnosci, prawdopodobnie nawet nie musi do tego uzywac dwoch rak, wystarczy mu mysz i sporadyczne nacisniecie hotkeya. Wiem ze sie czepiam, ale teorie co do tego, ze do gry w tibie trzeba umiejetnosci to jakies nieporozumienie. A najwyzszy level ma i tego mu nikt nie odmawia.
![]() |
#35 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Widziałeś pare miesięcy temu filmik jak sobie "dobrze" radził z blokowaniem Ferumbrasa?
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Wcale nie. Dajmy skrajne przykłady: posadź kogoś kto widzi Tibię na oczy drugi raz w życiu, a obok kogoś kto gra załóżmy ~5 lat. Jak myślisz, kto sobie mimo wszystko lepiej poradzi (kto ma większe umiejętności)?
@down - Ghernie Też masz trochę racji ^^
![]() ... Lubię mangę. A Ty? : ] Zależy mi na Twojej opinii na mój temat. Jeśli mnie polubiłeś lub chcesz mnie zabić kliknij TUTAJ i napisz co o mnie sądzisz. Ostatnio edytowany przez Bordo - 24-12-2008 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bordo
Noo.. W sumie to zależy jak ktoś gra... Jeśli założymy że gracz 5 lat ustawiał boty, to wątpie by umiał coś porządnego zblokować bez użycia wspomagaczy. Natomiast człowiek grający 2 raz napewno nie ogarnie całości gry, lecz będzie się starał. Ostatecznie stawiałbym na 5-letniego (bez skojarzeń), chociaż moim zdaniem o wiele lepiej od takiego 5-letniego delikwenta, grałby człek grający 2 miesiące ale chodzący na team-hunty itp. @Topic Gratulacje! W sumie nawet jak ustawiał bota to i tak zajęło mu to dużo czasu. @Offtop Nie uważacie jego "deada" za śmiesznego? 400 lvl padł od Dragon Hatlinga Ostatnio edytowany przez Ghernie - 23-12-2008 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@up Wiesz, co to kick? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @Gherine
Moim zdaniem, to nawet zeby skutecznie bocic trzeba miec o tej grze jakies pojecie, w przeciwnym wypadku skutki moga byc odwortne do tego, co chcemy osiagnac. Jezeli jednak wezmiemy pod uwage, ze gracz z 5-cioletnim doswiadczeniem gra uczciwie, to ma nad tym drugim przewage (nawet niemala) ale i tak sadze, ze czas ma tu najwieksze znaczenie. @topic Gratulacje dla goscia. Chcialbym chociaz przez godzinke posmigac takim 400 lvlem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
eX Moderator
![]() |
![]() mylicie doswiadczenie z umiejetnosciami.