|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze temat nie jest wlasciwy ale ..
Czemu pall jest taki uwielbiany przez graczów ja gralem pallem ladnie sie gralo do czasu odpiwiedzcie mi na pytanie pall ma wady i zaltety wady amunicja sie kaczy przy pierwszym lepszym lagu ded :/ skillanie na pvp ryzyko pk zalety skillle szybko ida wali dosc duzo na dobrych skillach ![]() moze uzywac runy sd wali z dystu guarda mozan zaslolwac z 15levelem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
i tak dalej... magi i druid padają jeszcze szybciej na lagu niż paladyn takie samo ryzyko przy skillowaniu ma knight magowi i druidowi kończą się potiony dużo szybciej. Podsumowując: Profesja dobra, szybko skilluje, potem już czerpie radość z gry, optymalnie łącząca zalety wszystkich profesji.Ekonomiczna.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą jak skillujesz z kolegą to przecież nie stajecie przed depo i zostawiacie postaci na bocie(anty afk), bo w ten sposób rzeczywiście można zaliczyć zgona. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za odpowiedzi wlasie gram pallem 1raz na pvp xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po 2. Jaki uwielbiany? Po prostu łatwo sie nim gra, co przyciąga dużo ludzi Po 3. Do jakiego czasu? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No jeżeli na nic więcej Ciebie nie stać jak na 15 lvl, to już nie moja wina Pozdrawiam
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() gram pallem 2 raz :/ wiec sie nie dziw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Zresztą wyluzuj >,< On się normalnie kulturalnie zapytał i w ten sam sposób wypadałoby odpowiedzieć, a nie od razu na niego naskakujesz. I nie czepiaj się tego jak On piszę. Nie każdy jest takim poliglotą jak ty niestety. Tak na przyszłość : Zamiast sto tysięcy razy cytować mógłbyś to zrobić raz. \.../ Ostatnio edytowany przez pentagram - 04-01-2009 o 21:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() bo teraz pall ma eq dajace + 5 dista do tego moze nosic demon (golden?) helmet i softy z MMS (great?) shield walac assassinkami po 500 + instant spell + Holy magic missle zadajac wieksze obrazenia niz jakakolwiek inna profesja bez zadnego waste.
Skill mu idzie jak burza wbic 80/80 mozna na 8 lvlu i jak masz dobra miejscowke to pk cie nie Zpekuje ![]() wiecej? ... @3up hehe ladnie zes go pojechal ![]()
Ostatnio edytowany przez Helodin - 04-01-2009 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2009
|
![]() Ja gram kinem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez corus95 - 11-01-2009 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obecnie gram 2 harami xd mam juz 23druida i wielki szacun dla palla 15lvl i skille 65/60:0 mam niski shieldnig poniewaz wale ze spir a jak wale ze spir to biore tylko lekki armor i legsy i duzo spir xD shielda nie biore bo i tak wale z dista xd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() Cytuj:
pl? ........................... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mam wrazenie ze to prowokacja. Popatrzcie tylko jak i co on pisze.
|
![]() |
![]() |