![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Oczywiście, że mogę. Gralem w wiele z jich.
Teraz albo PW albo Last Chaos ![]() Archlord znudzil mi się po 10 dniach |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() A musi być koniecznie MMORPG? Jeśli tak, spróbuj Cabal, jeśli nie, oblookaj Gunz: The Duel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po pierwsze, Chronicle to przeszłość. Teraz nastały czasy Kamael'a i Gracii i wszystkie najlepsze serwery już są zupdatowane pod te wersje. Kolejna sprawa to rozrywka, której zapewne poszukujesz. Zależy to w całości od Ciebie, bo jeżeli będziesz spędzał całe dnie na expieniu, to może to być trochę nudne. Jeżeli nie grałeś w Lineage, a zapewne nie grałeś, to proponuje serwer z ratami x40-50 pod Gracie bądź Kamaela, to dobry serwer na początek. No, a dalej to czas pokaże. I niech Cię niezniechęcą rzeczy takie jak Crafcenie, Spoilowanie (a raczej to, że ich "nieogarniasz") itp. Ja też do końca wszystkiego w tym nie pojmuję. Jak masz jakieś pytania to śmiało wal, postaram się pomóc w miarę możliwości. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Adob Nevana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() Osobiście też to polecam ![]() @Topic W WoWa nie grałem ale miliony fanów i oceny jakie zbiera na pewno nie są bezpodstawne ![]() A L2 rox ![]() Ostatnio edytowany przez Adob_xP - 13-01-2009 o 23:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() LOL!
x40?! Omg, człowieku. Skoro ty na początek proponujesz takie raty, to gg. Na globalu jest 1x, i to na tym powinno się grać. Ludzie narzekają, że wolno się expi na takich serwerach x50, a co jest na globalu? Na privach nigdy w pełni nie zasmakujecie tego, co oferuje gra. A L2 tak czy tak sux. Lepiej rzeczywiście zagrać na darmówkach, albo chociaż wydać te 50zł i grać w GW. Złe nie jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak będe grać L2 to raczej na Alsseronie, jak tam któś mówi, większość serwów jest od Gracia, i tam w download taki klient jest, waży co prawda troche dużo, ale pare godzin i już.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Do wszystkich pro graczy l2.
Do jakich wyników doszliście? 25lvl i 1 profka? Czy chociaż spędziliście troche w niej czasu i mieliście sukcesy? Prywatne serwery L2 są duzo bardziej zblizone do oryginału aniżeli WOW. I z tego co czytałem, WOW też nie jest taki piękny jak wypowiada sie tutaj o nim 95% forumowiczów. Nie chce za bardzo o nim pisac bo nie grałem, ale spotkałem sie z wypowiedziami ze na 40 lvlu odechciewa sie grac bo robi sie ciagle to samo. No i priv w wowie= sux. Ja osobiście wolę l2. Świetna grafika (i nie tak kolorowa jak ta w wowie), pvp, clan siege. To wystarczy. Grind i questy są niemal identyczne w takich mmo, dlatego nie ma co o nich tutaj pisać. Jeśli szukasz niezłej zabawy na privach, z pewnością bierz l2. I nie zgodze się że 50% to boty. Btw. gram na frienz, czyli blizniak DEX'a. Serwer stabilny, osobiście nie mam lagów na nim, 2000+ graczy online, z czego jakieś 500 ma ustawiony sklep. Osobiście nie spotkałem się jeszcze z botem. W każdym bądź razie polecam. @wrd na x50 się wolno expi? Haha. Najpierw spróbuj potem pisz, widać właśnie jaki pro z Ciebie.
niewygodny, zły i szczery. Ostatnio edytowany przez CichyRumak - 14-01-2009 o 11:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co sądzicie o Alesson?
A frienz klient waży 660 mb??? Bo pisze tam tak, czy to tylko launcher czy cos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam problem
Pościągalem wszystkie pliki, TBC też, instaluje go, klikam play, a tu wyskakuje żeby jeszcze raz ściągać, o co chodzi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Lotki Duze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sekal Royal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of Fallens
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Jak dla mnie nie ma lepszego MMO niz RYL (Risk Your Life). Ofc. "jedynka".
Co do tematu to WoW podoba mi sie bardziej niz L2. Mowie tu oczywiscie o globalu, priv servy jakos mnie nie pociagaja.
And if you try to fuck with me, Then I shall fuck you too! 22:00 Goratel [200]: ja zadko bota uzywam w brew pozora |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-01-2009 o 14:46. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Nie każdy lubi mangę. Denerwuje mnie to że grafika w WoW, jest przez większość uznawana za minus, a jednak dzięki takiemu stylowi, nie zestarzała się tak, jak np. w L2. (Mnie się na przykład grafika WoW'owa podoba). Mówisz że jest kolorowa, to znaczy że l2 jak już wyżej ktoś napisał, ma grafikę czarno białą? No, tego w WoW'ie pewnie nie ma :< Cytuj:
@down Merciles gladiator set ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 14-01-2009 o 15:52. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ja nie mówię, że taka prawda. Napisałem, co usłyszałem od kumpli. Ty zresztą nie grałeś w żadną z tych gier. Granie na privach to nie granie (Pozdro dla bartusia - koleś gra na privach a wielce się w szkole szczyci, że gra w WoWa. Kłamstwo.). Czy jest tu osoba, która osiągnęła coś w obu tych grach (na oficjalnych serwerach)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ja ci powiem tylko jedno...Jeżeli chcesz naprawdę dobra grę rpg to z czystym sumieniem polecam ci Guild Wars
![]() 60 zl to nie jest duzy jednorazowy wydatek zeby grac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gram w WoWa na serwerze Avalon i mi się podoba
Jakby co to nick Modingo Tauren warrior na początek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2008
|
![]() L2 Dex serwer jest pod Interlude
Ktoś wyżej powiedział że czas Chronicle minął,fakt. Jeszcze do niedawna Dragon-Network był porządnym serwerem do czasu gdy zrobili donaty. Ostatnim prawdziwym serwerm z klimatem jest właśnie L2 Dex (mówie tu o prywatnych serwach ![]() Gdy będziesz miał np top S grade nikomu to nie zaimponuje, tak samo będzie w wowie. Jeśli zamierzasz grać sam to żadna gra nie da ci frajdy, L2 czy WoW szybko się znudzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() http://wow.gamefreedom.pl/
Może ktoś podać adres do tego serwa?? Bo mam bana na forum, nie wiem za co nigdy tam nie byłem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Mixer
Zomg, co chwile zmieniasz zdanie... Najpierw piszesz, że ściągasz WoWa, potem nagle, pytasz się o szczegóły downloadu L2, następnie gadasz, że obie gry odpadają i chcesz wybrać pomiędzy PWa jakimśtam innym mmo, potem znowu L2, teraz piszesz, że grasz w WoWa. Wtf? |
![]() |
![]() |