|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ta, allegro rox.
W ogóle zostawcie ten temat, takie rozmowy to na priva albo gg. Założyłes taki temat żeby oni teraz między sobą gadali? Kto to w ogóle jest Lord Razel? Żeby to był 300+ lvl - zrozumiem, ale to jest osoba, której 95% forum nie zna. Cze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Czemu ten temat jeszcze istnieje?
Kółko wzajemnej adoracji się zebrało i boleje nad jakimś gościem. No prosze was. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Amera
Poziom: 102
Skille: 95/80+
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Nie znasz amery to się nie odzywaj. Ty grasz na serverze Harmonia.. zrozum, że na serverach pvp levele nie są najważniejsze ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2009
|
![]() Cytuj:
![]() Ale masz racje mysle ze powinnismy zakonczyc ten temat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To, że nie znam Amery to nie znaczy, że nie mogę się odzywać. To forum publiczne wiesz? Takie rozmowy to na priv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2008
|
![]() Cytuj:
- Wbiłem paladynem skille 80/65 i za to że w 2 tyg z 15LVL na 60LVL się wbiłem Hunted ! Dlaczego ? Za szybkie expienie ! Nie mówię o Amerze ale o innym pvp . - Za dobry loot z WRL ? Zgadliście ... Hunted ! Dlaczego ? My nie mamy takiego farta... Więc powiedz co to za ważne spr. ? Pisanie do ludzi którzy umieją grać że mają zapłacić 100K or Hunted ? Czy może zabawa pt: "Kto ma lepszego Pro" , "Kto pierwszy zacznie PK na exp pleace" , "Podenerwuje cie" itp. itd. ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moge wiedziec dlaczemu płaczesz? Wlasnie za takie rzeczy jak wyzej 'wymieniles' huncowalem nobkow, ale na amerze tak nie płakali... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() I za to nie mam nic do Ciebie !!A nie tak jak niektorzy, ponieważ Cię rozumiem, TO JEST TYLKO GRA!! I nie placzcie jak ,macie hunta bo to nie jest smierc na realu;/ Mi Lord Razel zagrozil huntem.... troche obawy, koledz 100+ nie chca z nim wojny ale nie placze!!! bo to gra!!! Ostatnio edytowany przez PogromcaAmera - 31-01-2009 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Poddaj ten nick, jestem pewien ze moge ci pomoc na amerze... ![]() PS Hunotwanie '4fun' bylo na porzadku dziennym, nie kojarze nicku twojego jeszcze. :/ Ostatnio edytowany przez Amera - 31-01-2009 o 21:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Początkujący
Imię: Adolf Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -
Świat: Candia
Poziom: 121
Poziom mag.: 70
|
![]() Amera i PogromcaAmera po co sam ze sobą rozmawiasz?
Do zamknięcia Ostatnio edytowany przez hansik60 - 31-01-2009 o 22:11. Powód: swędzi mnie rowek |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Up. dokładnie to samo mi się zdaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Koszalin
Imię: Adolf Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: -
Świat: Candia
Poziom: 121
Poziom mag.: 70
|
![]() . do usunięcia
|
![]() |
![]() |
![]() |
PogromcaAmera |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
|
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie się gada samemu ze sobą?
Rozumiem brak kolegów ale to już jest przesada. |
![]() |
![]() |
![]() |
PogromcaAmera |
Ta wiadomość została usunięta przez Slythia.
|
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() A po co wyzywać - i tak Ci nikt nie uwierzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() '''Jesteś ,,lesbijka'' *PRZYKŁAD* !! No i ja i moi koledzy wiemy ze tak!!!! jak tam udowodnisz!! ojć nie da się
![]() Oczywisci to był taki przykład- nic do Ciebie nie mam i nie mam prawa Cie wyzywac, dlatego zastosowalem przyklad. W zasadzie rozumiem ze masz prawo tak mysleć, ale pomyśl logicznie.... znasz mnie ze MASZ 100% PEWNOSCI!! nie! z kad mozesz wiedziec takie rzeczy. I moze powiedz jak mam Ci to udowodnic ze tak nie jest!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Razel ssie tak jak reszta tego popierdolonego forum, a co do Przemala to masz hunta ,,za fri", happy? O twoim paymencie pogadamy jutro na amerce (z 30k naszykuj).
![]() PS. Junior zamknij sie bo ci nie dam wiecej... ![]() PS 2. Bloodwin idz lepiej popekuj na swojego pro 50 knighta! na Harmoni ohh Yeah! ~Neox R. Ostatnio edytowany przez Neox666 - 01-02-2009 o 01:55. Powód: Adult Sorcerer mnie zdradza!!11!one!1 ;( ;( ;( ;( ;( |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2009
|
![]() Omfg dzieci wypierdałac z tego forum ublowacie nad jakimś pejsem co został hakniety bo:
1)Sharował 2)bocił na fri bocie 3)chcial fri pacca plx 4)kupil na allegro postac i nie mial r-keya ![]() Akurat NIKOGO potworze NIKOGO jeszcze Ci przeliteruje N-I-K-O-G-O nie obchodzi jego hack poza nim i najblizsza rodzina wiec wyjazd z forum plakac na trzepak :<
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pare postów wczesniej amera i pogromca amera napisali posty w odstępie dwóch minut. Zresztą, prawie takie same nicki, ta sama data założenia konta.
Btw. już na drugiej stronie każdy się zgodził, że temat do zamknięcia. Więc po jaką cholerę to kontynuujecie? |
![]() |
![]() |