![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() NIE GRAJ W TO JE**** GÓ***! Nie opłaca się tego w ogóle odpalać... ale mogę Ci pomóc (kiedyś grałem w MU, 1 godzine i żygałem, potem powrót do tibi).
Jest kilka opcji: 1. Wyłącz FireWalla 2. NIe da sięgrać w twoim necie (na neostradzie sie nie da (ale nie zawsze)) 3. Masz źle skonfigurowane połączenie.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() @up
po pierwsze: to nie ***ane gówno, z pewnością lepsze od tibii (pod względem graficznym ![]() po drugie; twoja kultura powala na kolana po trzecie: @topic: hmm.. grasz na globcu?? jeżeli tak to zmień bo to jest najgorszy pod słońcem server ![]() a) spowodowane tym że Admin servera ma za słaby komputer. b) admin może udostępnić server tak aby grały osoby przykładowo tylko z jego sieci czyli że jak jest załóżmy Media com i coś jeszcze i on ma w neostradzie to tylko z neostrady mogą grać... jezeli tak udostępni c) masz za słaby komp d) masz za słabe łącze internetowe e) tak jak "kolega" powyżej powiedział: wyłącz wszystkie programy netowe ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
|
![]() ty grsz w to debilswto? To jest hu**** gra. Gralem w to przez tydzien. Nudne jak barszcz. Jesli naprawde ta gra cie wciaga to jak dla mnie jestes leszcz. Poprosty n/c.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() @Berburio
Lepasz pod względem graficznym, jednak grywalność ma fatalną. A przecież grafika nie jest ważna? Najważniejsza jest grywalność, każdy inteligentny GRACZ Ci to powie.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Mu nie jest takie złe ale cholernie długo sie tam expi ja gram w Mu ale tylko wtedy kiedy w tibi sie wnerwie coś jak anty stresik pgram godzinke w mu i powrót do tibi
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |