|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etal Clana
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 84/65
Poziom mag.: 19
|
![]() nie najgorzej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Btw, zieloq by mial waste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() szkoda mi micha bo to z tego forum
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() LOOT nice nie wiem jak ten gruchack to robi ze takie nice lvl haczy , przecież on przeciętnie codziennie kogoś hackuje :O
EDIT co do tytułu jak można nie miec profitu z hacknięcia kogoś ? Ostatnio edytowany przez Ziomalek'boss - 04-02-2009 o 19:00. |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() wystarczy chciec i umiec
co 3 gracz z tego forum nie ma antywira i firewalla co da sie wywnioskowac z ssow umieszczanych tutaj ;] wiec w czym problem? trzeba tylko wiedziec podstawy jak i juz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() pf same smieci :S
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
|
![]() Kluska, śmieciu, ogarnij się. Popraw router Neostrady, wyduś pryszcze, odpal Photoshopa i raz dwa marsz do kościoła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Gildia: Sanatio
Świat: Secura
|
![]() Jak się mnie hackowalo? hmm nie wiem pewnie srales ze szczescia tylko pamietaj to tylko gra i kiedys przez hackowanie można sie w życiu potknąc
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() Down Na moje też wpłynie :> Czekam na odpowiedź na moje pytanie ![]() Ostatnio edytowany przez Michuuu - 04-02-2009 o 20:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() UP
ta tylko gra tylko kolo se zarobił padne pare set złotych , a jeżeli powiesz że to tylko pixele to popatrz że te pixele to mu doszły na konto w banku ;] |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: Olsztyn
Gildia: Brak
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Watpie ze to dzieciaczek, bo dzieciaczek raczej czegos takiego by nie zrobil.. Wspolczuje Ci wiem jak to jest bo mnie tez gruchack haknol.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
|
![]() Michu
czy ja napisałem ,że to mój cam kurwa? to gruchacka cam wiec ,nie bij plx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() Jak umie to hakuje. Ktos musi stracic aby ktos sie mogl wzbogacic. i tak nie bylo az tak syto..
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() Michu pewnie mnie pamiętasz, ale owntibia jest wszedzie nawet w zwykłej mp3... Odpala się normalnie, jest wszystko ok, ale jednak potem masz takiego śmiecia na kompie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() UP
choc ja myśle że keylog w mp3 jest niemożliwy to i tak pamiętam że kiedyś jakaś gruba hackerów (tak to była grupa) zrobiła trojana w filmie w formacie avi (Harry Potter ;p) i pisali że hackneli około 10 000 kompów bo film normalnie działał a póścili go na torrenta ;] |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Widzę, że tutaj sami znawcy. Szkoda tylko, że wirus może uruchomić się wyłącznie z pliku wykonywalnego. Nie da się go wsadzić w żadne mp3, czy tym bardziej .avi -.- ludzie sprawdźcie wpierw czy macie rację, a potem piszcie.
Cytuj:
A hack jak normalny hack. W naturze nic się nie marnuje. Można to nazwać drapieżnictwem. Hacker zapolował i zjadł ofiarę, przez co reguluje liczbę graczy, aby nie było ich zbyt szybkiego i dużego przyrostu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ty to Kubuś masz gadane xD
A co do hacka to wiem jak to jest, bo w ciągu 3 miesięcy miałem 2 hacki (7kk waste plx?) ale jakos sie odbilem. Najwazniejsze to miec na kogo liczyc ![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Gildia: Sanatio
|
![]() Cytuj: