![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Clapek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Wrocław
|
![]() albo zeby im usuwalo na stale dzialanie strzalek, i wszedzie musieliby chodzic myszka hehehe
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Niezwykle przemyślane rozwiązanie... pominę już fakt, że jak ktoś ma 30kk to jego sprawa i w ogóle to nie mam pojęcia co Ci w tym przeszkadza ale co Twoim zdaniem sie stanie (według Twojego rozwiązania) jeśli ktoś nie będzie miał żadnych itemów ani kasy w banku a włączy bota? I jak np. tibia ma odróżnić moje itemy od innych jeśli np bede przetrzymywał swoje itemy w czyimś domku? Hmmm?
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() @down
wychowanie pierwsza klasa ^^
Mój poradnik Dla Druida KLIK A może? Chcesz kromke mnie? Co za hardcorowiec LOL Character Deaths Feb 20 2009, 18:25:12 Died at Level 7 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:35:35 Died at Level 8 by a Hellfire Fighter Feb 16 2009, 17:34:52 Died at Level 8 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:34:26 Died at Level 8 by a Demon Feb 16 2009, 11:28:44 Died at Level 8 by a Tortoise Ostatnio edytowany przez Kromka123 - 07-02-2009 o 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ugryz sie w chleb...
pozatym chyba nie czytales ze to FORUM ARCANI ??? Wiec radze ci brac dupe w troki i biec ile sandały mogą ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Zabrze
Imię: Clapek
Gildia: Interregnum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() To moze tylko zmienia regulamin
![]()
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() heh,z egzaminu wróciłem,wiec jeszcze na szybko odpiszę:
granie z botem,to zwykłe oszustwo,tak samo jakbyś grał w piłkę z kulawymi albo beznogimi graczami,i co z tego że cały czas wygrywasz,sprawia Ci to jakąs frajdę? Eti,może odrazu konto super premium z dodtakowym suite do tibi,za 150 euro na 3 miechy,do aktwyacji wymagane zwykle konto premium,ke? Czy jak gracie w csa nie wkurza Was że ktoś używa WH albo innego shitu? Wszelkie cheatowanie psuje tak naprawdę zabawę,to tak jakby grać przez net w jakas strategie,tylko że ktoś ma baze od zera,a Ty po 10 tys wszystkich zasobów,obwarowanie i wszystkie upgrade dla jednostek. Przykładów jest mnóstwo,jestem zdecydowanie na nie co do cheatów,a jesli by botów nie bylo to itak większośc osób by grała cały czas,bo jestescie od tego uzależnieni,spójrzmy prawdzie w oczy. Jeszcze podam jedne przyklad,tyle ze realny,ludzie wydają ogromne pieniadze na służbe zdrowia,w kazdej pracy jaką macie musicie płacić na NFZ,i nie ważne w ilu miejscach zatrudnienia się znajdujecie,czemu?co za różnica czy rozchoruejsz sie w miejscu A,B,czy C.Itak choroba jest tylko jedna a do tego leczenie otrzymasz na takim samym poziomie co os.która pracuje tylko w jendym meijsuc i płaci za to raz.Czemu oplacamy dodatkowo pielęgniarki,dajemy prezenty lekarzom ?bo "tak wypada,bo tak lepiej,bo wtedy lepiej zaopiekują się kimś bliskim",wtf,łożysz na to ogromną kase i masz jeszcze do interesu dopłacać,bo taki jest zwyczaj i wszechobecnie ludzie zezwalają na to,a pielęgniarka,lekarz itak dostają kase za swoją prace i dodatkowe kwoty za "dodatkowe uslugi" które są wymagane od nich podstawowo.Ja uważam że to jest złe i jest to oszukiwanie nas ludzi.Tak samo cheatowanie,jest złe i powinniśmy z tym walczyć a nie zezwalać na dalszy ciąg tego procederu "bo tak lepiej,bo tak wszysyc robią". Jeżeli dla kogoś gra jest fajna bo jest łatwa to gratuluje,jest mnóstwo łatwych gier,z dużo ładniejszą grafiką itp.po co grać w coś w czym tak naprawde nie uczestniczycie,bo wasza egzystencja w programie polega na odpalaniu bota. Itak wiem że nie przekonam większości z Was i że się czepiam,ale kieruje te slowa do tych kilkunastu,może kilkudziesiecu osób które maja poukładane w głowie i wiedzą o co mi chodzi,pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Wrocław
|
![]() eeeeeeeeeeee br?
i jeszcze apropos tego ze cipsoft sobie chleb zabiera banujac ludzi - kiedys, kiedy nikt nie uzywal botow tez jakos duzo ludzi mialo paca, duzo ludzi w to gralo, nikt nie narzekal a cipsoft i tak mial chleb. Tak naprawde to ze zbanuja pare ludzi bedize znaczylo, ze jakis pomocnik pomywacza w cipsofcie bedize musial zrezygnowac z 50" plazmy i alufelg w swoim ferrari. I spojrzcie jeszcze na to logicznie. Gracie bez botow = niema banow = sa pace = jest kasa = mozna ulepszyc serwery, kupic nowe, dac motywacje pracownikom CIPSoftu zeby wiecej pracowali bo widza ze ludziom sie podoba = lepsza tibia boty = sa bany = niema pacow = niema kasy = niemozna nic kupic/ulepszyc, moze nawet trzeba cos zabrac = chujnia = brak tibii no wieNC?
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Białystok
|
![]() CipSoft na tym że wydeletował kilka kont i tak nic nie stracił. U nas raptem 1 osoba dostała delete? a reszta bany więc Cipy i tak nic nie straciły na tym a moim zdaniem jeszcze zyskały i to dużo. A poza tym o ich kase nie mamy co się martwic tam pewnie Ci co pracują od początku mają jeszcze jakieś interes na boku i zarabiają taką kase jaką my na oczy nigdy nie widzielismy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zdales ![]() @top Sam uzywam bota aczkolwiek przy kompie jestem... wyjatek to przelazenie rooka bo na to naprawde czasu szkoda. Mimo tego ze uzywam 'nielegalnego oprogramowania' to jestem w 100% zgodny z Toba. Przekonales mnie zeby rzadziej odpalac bota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Wroclaw rulez
Imię: xibit var'lord
Profesja: Knight
Gildia: brak
Poziom: 95
|
![]() marcza - chodzi raczej o pobudzenie dyskusji na innym poziomie niz ty ch.... etc
nie bronie tych co otrzymali bana - bo nie mam podstaw, ale spekuluje co by bylo gdyby ......... GM w ilosci 2 objawili sie na Arcanii - moze wytrzymaja troszke dluzej niz ich poprzednicy. Jezeli logna sie na jakies opence bedzie radosnie ![]() pozdrawiam wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
Niszczmy boterów ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Kalisz
Świat: arcania
Poziom: <10
Skille: 56wbicu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
miedzy innymi dlatego ze rozmawiam ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2008
Imię: Ban'ah aka Kiel~
Profesja: Elder Druid
Gildia: EcHO
Poziom: 196
|
![]() Moim zdaniem osoby co dostały teraz bany miały poprostu wielkiego pecha. Nie ma co się oszukiwać i wciskać kit innym "ja nie botuje i nie używam ani nie używałem bota". KAŻDY używał bota i wie jak działają i działały boty. Poprostu ta grupa osób co dostała teraz bany zle trafiła z czasem. Bo wiemy dokładnie kto używał bota panowie, a że wszyscy nie zostali ukarani to już wina CipSoftu. I jedynie tutaj możemy prosić o sprawiedliwość lecz wtedy byśmy zostali ukarani wszyscy...
Co do zapierania się IP, że oni walczą bez elf.bota, NG czy BlackD proszę darujcie sobie... 3/4 z was posiada bota i aktywnie go używa. Widać to na openkach i przede wszystkim na stackBattle gdzie combowanie na schodach jest wręcz nieprawdopodobne przynajmniej dla mnie. Bo cieżko mi sobie jest wyobrazić was jak w 20 osób odliczacie combo na jednej osobie skaczącej po 3 partiach schodów. Zresztą większość z Was dobrze wie że ElfBota na Arcanie wprowadziła pewna grupa osób z Interregnum i my zaczeliśmy go jako pierwsi używać naprawdę aktywnie i opanowaliśmy go wręcz do perfekcji. Takie wciskanie kitu dla nas - doświadczonych użytkowników naprawdę mija się z celem bo oglądamy swoje i wasze camy z każdego battle i widzimy co się dzieje oraz potrafimy wskazać combo liderów. Na koniec zapamiętajcie sobie jedną rzecz - tylko miękkie faje nie potrafią przyznać się do winy i powiedzieć prawdę w oczy. Więc nie zgrywajcie takich "I'm clean" bo naprawdę wam to nie wychodzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() nie uzywalismy bota na opence na ph, niewiem jak z reszta bo sam nie uzywam, niestety mnie nie stac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed