Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-02-2009, 20:38   #13461
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anegdociarz Pokaż post
1. Cieszę się, że dopalacz.Vis porusza niektóre problemy na forum publicznym, bo skoro rządząca gildia jest tak krystalicznie zgrana i kochana przez wszystkich, a ci którzy jej nie lubią to tylko "dzieci co sie baly na mitingi pojecha" to przecież nikt by na vt nie poruszał problemu dopalacza i nie starał się za wszelką cenę odsłonić jego anonimowości

2. Akurat Linari ma rację, że Jołen ma wiele kont i tak jak na tibia.de oraz na tibia.com (być może i na tibia.pl również, tego nie wiem) miewał momenty gdy odpisywał sam sobie...
Nikt nigdy nie powiedzial ze jest idealnie. Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze, nie ma rzeczy idealnych .

"dzieci co sie baly na mitingi pojechać" - No bylem na meetingu 08, i nie odszedl nikt kto byl na meetingu, podkreslalem tylko to ze takie spotkania wiaza ludzi. Szczerze mowiac, gdybym nie pojechal wtedy, pewnie bym nie siedzial na ventrilo i nie byl bym w Vision. Ciekawi mnie czy tak samo by bylo z tymi co odeszli.

Co do Karola, to ostatnio mowil, ze "ma wyjebane".

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-02-2009, 20:51   #13462
Weezing
Użytkownik Forum

Weezing's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Linari_Back Pokaż post
Haha ja poprostu walcze z kurestwem i brudasami jakie tu piszą glupoty a pozatym ziomek sie ze mną zaczol klócic to go jade i huj cie to obchodzi a cisna mnie ci co są przeciwko mnie wiec elo
kurwa twoi starzy to wczesniaki

Weezing jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2009, 20:57   #13463
Anegdociarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 02 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox Pokaż post
Nikt nigdy nie powiedzial ze jest idealnie. Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze, nie ma rzeczy idealnych .

"dzieci co sie baly na mitingi pojechać" - No bylem na meetingu 08, i nie odszedl nikt kto byl na meetingu, podkreslalem tylko to ze takie spotkania wiaza ludzi. Szczerze mowiac, gdybym nie pojechal wtedy, pewnie bym nie siedzial na ventrilo i nie byl bym w Vision. Ciekawi mnie czy tak samo by bylo z tymi co odeszli.

Wiesz Voyphox, niestety, ale Ty zawsze będziesz mówił że "jest dobrze a nawet bardzo dobrze" bo opróczk onstruktywnych i fajnych wypowiedzi, zajmujesz się również polityką propagandy. Świetnie zdajesz sobie z tego sprawę, że gdyby więcej osób chciało się odłamać od Vision, ew. nawiązać jakąś współpracę z DR zwiększyłoby to szansę na to, że obecny "ład i porządek" mógłby zostać zachwiany. Dlatego ciesze się, że również te brudy, o których się nie zawsze głośno mówi a istnieją - mogą choć odrobinę ujrzeć światło dzienne.

Dzień przed akcją Marii na koledze Stigandiego też pewnie pajałeś jak to świetnie Vision trzyma serwer i wszyscy poją się w miłości, a jednak trochę osób się oderwało od tego wzajemnego zlizywania sobie z dziubków, chociaż nikt nie sądził że mogli przeciw nim wystąpić, a sądzić można to np. po tym jakim zaufaniem byli darzeni niektórzy członkowie, którzy potem to wykorzystali i odrobinkę ojebali swoich kolegów. Płacz po tym co ukradł Betii na tym forum jest porównywalny z tym Angliczkiem, którego capnął Sowx.

Dlatego możesz dalej pisać, że w Vision jest wszystko super cacy, wszyscy się kochają a Youen będzie współrządzić serwerem przez tysiąc lat - ale tak nie będzie. Bo nie masz zielonego pojęcia, co się dzieje za Twoimi plecami.

Cytuj:
pojecha
specjalnie napisałem z błędem, by pokazać, że to nie jest wcale tak, że DR to dzieciaczki, które boją się wyjść na ulice i nie widzą świata poza tym tibijskim, bo prawda bywa czasem całkowicie odwrotna. Vision też nie zawsze zachowuje się tak na poziomie jakbyś tego chciał, ba, śmiem wątpić, że w DR procentowo jest porównywalnie konkretnych ludzi jak i w Vis (wszędzie jest ich mało, bo nie patrzy się na poziom jaki reprezentuje człowiek, ale na jego level i wiesz o tym bardzo dobrze)

Cytuj:
Na niego też ma większość "wyjebane".

Ostatnio edytowany przez Anegdociarz - 16-02-2009 o 20:59.
Anegdociarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2009, 21:04   #13464
Delirium_89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2009

Imię: Darken~
Świat: fur* old time
Domyślny

"Anegdociarz"
1. Cieszę się, że dopalacz.Vis porusza niektóre problemy na forum publicznym, bo skoro rządząca gildia jest tak krystalicznie zgrana i kochana przez wszystkich, a ci którzy jej nie lubią to tylko "dzieci co sie baly na mitingi pojechadź" to przecież nikt by na vt nie poruszał problemu dopalacza i nie starał się za wszelką cenę odsłonić jego anonimowości.

Zgodze sie z Tobą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
Linari juz nam pokazałes ze jestes na poziomie 6podstawówki-1gimnazjum. Ale po co nam to jeszcze swoimi bezsensownymi postami to udowadniasz ? Nic mądrego na to forum nie wnosisz aby swoja głupote pokazujesz jaki to jestes dzieciuch Idz z DZIDZIA2 poogladaj sobie pedro-miśka może wtedy troche ochłoniesz bo pucujesz sie jak bys mial 400level. Ogólnie to pisze do Ciebie ostatni raz i blokuje jak ludzi typu "dzidzia2", bo gówniany z Ciebie chłopak. Wiec PApa poje**ncu
Jak by nie patrzec Dopał.vis ma racje, w tym i innych sprawach mi tez wydaje mi sie że nie boi sie poruszac tematów tabu-tibi. Pójde w jego ślady i dam tej *****e linariemu ignor bo po co trola hodowac, też dajcie niech idzie do diabła.

I linari ostatnie zdanie do Ciebie:

LINARI BRUDASIE W Y P I E R D A L A J S T A D ! ! !
Delirium_89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2009, 21:08   #13465
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Domyślny

A co mam Ci napisac, ze wszyscy sie kloca? Wygrywamy wojne, nie ma zadnych napiec, co ja mam Ci jeszcze napisac Dogaduje sie calkiem dobrze, a Ty najlepiej wiesz co sie dzieje ze moimi plecami...

>Na niego też ma większość "wyjebane".

To dlaczego co jakis czas ktos o nim mowi?
stary 16-02-2009, 21:09   #13466
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

@Anegdociarz&Delirium_89

Piszcie tak dalej zaraz powiedzą że nasze konta to jedna osoba
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2009, 21:12   #13467
Anegdociarz
Użytkownik Forum

Domyślny

Moim skromnym zdaniem w wypowiedziach Linarego jest często trochę sensu, jedynie forma jest żenująca, no chyba, że ma 15 lat i zamiast chodzić na jęz. polski to ciupał w Tibię. Jednak proponowałbym dać mu jeszcze szansę, może się chłopak poprawi i będzie pisać to co pisze, ale bez zbędnych wycieczek osobistych? Zobaczymy

Co do dzidzi2 - jak najbardziej jestem "za" by go ignorować, chce mi się rzygać jak widze te pedofilskie miśki, ciekawe jakby się czuł jakby jego dziecko tak taki 50-letni pedofil z partii "ToleRacja" porządnie zerżnął a potem wysyłał mu listem obrazki z pedomisiem do domu. Ciekawe czy by się też tak głupawo cieszył?
stary 16-02-2009, 21:17   #13468
Anegdociarz
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
A co mam Ci napisac, ze wszyscy sie kloca? Wygrywamy wojne, nie ma zadnych napiec, co ja mam Ci jeszcze napisac Dogaduje sie calkiem dobrze, a Ty najlepiej wiesz co sie dzieje ze moimi plecami...
Chodziło mi o to, że np. teraz się wszyscy dogadujecie żeby obronić swoje interesy i hlvle, a jak nadaży się okazja to jeszcze nie jeden Brutus dziabnie Katrilkę w plecy.

Cytuj:
>Na niego też ma większość "wyjebane".

To dlaczego co jakis czas ktos o nim mowi?
Napisałem większość.

Bo są CZTERY rodzaje grup ludzi na Furorze.

A ) Ci, którzy nie lubią Jołenka i go wyzywają.
B ) Ci, którzy nie lubią Jołenka i go ignorują.
C ) Ci, którzy nie lubią Jołenka ale udają, że go lubią by coś na tym zyskać.
D ) Ty.

Ostatnio edytowany przez Anegdociarz - 16-02-2009 o 21:20.
stary 16-02-2009, 21:27   #13469
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Domyślny

Dokladnie, mozecie mowic ze ktos jeszcze cos zrobi kiedys, ale to i tak tylko Wasze proroctwa.
stary 16-02-2009, 22:05   #13470
Rester._.
Użytkownik Forum

Imię: Rester
Profesja: Elite Knight
Gildia: Duskiness
Poziom: 300
Skille: 106/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Dokladnie, mozecie mowic ze ktos jeszcze cos zrobi kiedys, ale to i tak tylko Wasze proroctwa.
A PAMIETACIE JAK KIJANCZ SPRZEDAL CHARA NA 80lv~ I NOWY OWNER PEKOWAL??!! POWINIEN ON ZOSTAC SUROWO UKARANY ZA TO TERAZ KIEDY MOZE ODPOWIEDZIEC ZA SWOJA ZBRODNIE : D

Ps. Cos sie mnie wydaje ze do niczego nie dojdziecie z takim podejsciem, bluzgacie sie jak dzieci z osiedla
Rester._. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2009, 22:45   #13471
Rasta-Vandetta
Użytkownik Forum

Rasta-Vandetta's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k

Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
Domyślny

Cytuj:
Moim skromnym zdaniem w wypowiedziach Linarego jest często trochę sensu, jedynie forma jest żenująca, no chyba, że ma 15 lat i zamiast chodzić na jęz. polski to ciupał w Tibię. Jednak proponowałbym dać mu jeszcze szansę, może się chłopak poprawi i będzie pisać to co pisze, ale bez zbędnych wycieczek osobistych? Zobaczymy
Ja natomiast uważam iż niepowinien dostać takiej szansy. Koleś niech zamknie drzwi za sobą i idzie na tibia.de wylizać jądr@ Dempahowi

Rasta-Vandetta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2009, 23:25   #13472
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

@up

Wytatuj se jeszcze tego miska na klacie wtedy dopiero bedziesz CooL
stary 16-02-2009, 23:53   #13473
Dzidzia2
Użytkownik Forum

Dzidzia2's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2009

Stan: Początkujący
Gildia: Ekipa Misia
Strzałka

Cytuj:
Co do dzidzi2 - jak najbardziej jestem "za" by go ignorować, chce mi się rzygać jak widze te pedofilskie miśki, ciekawe jakby się czuł jakby jego dziecko tak taki 50-letni pedofil z partii "ToleRacja" porządnie zerżnął a potem wysyłał mu listem obrazki z pedomisiem do domu. Ciekawe czy by się też tak głupawo cieszył?
Czemu jesteś taki zbulwersowany? Czemu podchodzisz do tego tak poważnie? Ah, już rozumiemy... zapewne miałeś podobne doświadczenie w dzieciństwie, które opisałeś Niestety będziesz musiał mnie dodać do listy ignorowanych, by nie przypominać sobie tych ciężkich chwil, o których wspomniałeś

hajfajf ! X-DDDD

Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 16-02-2009 o 23:58.
Dzidzia2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2009, 00:17   #13474
Still Knight
Użytkownik Forum

Still Knight's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin

Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Linari_Back Pokaż post
Haha kazdy mnie cisnie noo fajnie tylko co 2 osoba tutaj to albo Yolen z 5 kontami naraz i gada sam ze sobą a ty Still brudasie umyj dupe i sie opal bo wygladasz jak jebane straszydlo.

a tak btw co po starych tylko umiesz cisnac u mnie w domu wszystko ok tylko u ciebie w siatce cie nosili bo na wozek nie bylo i wyszlo jak z sidlo z worka jeden wielki pusty tempak i idiota aka Still =]

Linari... znowu pokazałeś się na 5!
Jestem w stanie Ci wybaczyć, bo życie skrzywdziło cię w okrutny sposób :<
Myślę, że ludzie tutaj nie są świadomi jakich krzywd doświadczyłeś, będąc traktowanym jak totalny debil przez wszystkich rówieśników naśmiewających się z tego, że w wieku 17 lat ciągle jesteś w 2 gimnazjum.
Ja wcale nie zacząłem się z tobą kłócić
Na starych ci nie wjechałem. To było tylko pytanie o.0 Jeżeli jednak bardzo cię to zabolało, znaczy się jest w tym nutka prawdy, nie?:>
Jeżeli chodzi o te multi acce na forum, to przyznaję: Wszyscy którzy tu piszą o tobie to ja ^^
Zastanów się nad tym co ludzie tutaj piszą... Jeżeli jedna osoba mówi ci, że masz gówno na wardze to miej w to wyjebane, ale jeżeli powie ci to 10 osób to powinieneś zastanowić się co robiłeś poprzedniej nocy...
Pozdrawiam, zerowiec, śmieć, tępak i idiota aka Still
Still Knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-02-2009, 00:29   #13475
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

@up

W samo sedno. Może jak to przeczta to sie zorientuje ze nie trzeba pisac samy wulgaryzmami żeby kogos pojechac.
stary 17-02-2009, 00:31   #13476
Still Knight
Użytkownik Forum

Still Knight's Avatar

Domyślny

moja praca niekiedy tego wymaga więc mam wprawę
stary 17-02-2009, 00:37   #13477
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Domyślny

W gazecie pracujesz ? Ogólnie wystarczy byc inteligentym i juz mozna robic za super pociskacza noobków

pzdr ide spac
stary 17-02-2009, 01:33   #13478
montura
Użytkownik Forum

montura's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok

Imię: Montura
Domyślny

Przeciez jemu (kazdy wie komu) chodzi tylko o jakis rozglos, zgodnie z przyslowiem "niech gadaja, niewazne co, niech gadaja". Jak wogole mozecie myslec ze osoba ktora wylewa moze lez przy tibi, ktora jest niemal dorosla i uczy sie w gimnazjum, ktora prezentuje poziom niższy niz Jola Rutowicz, moze miec cos wspolnego z... inteligencja? Przeciez nawet moj pies (podobnie jak i wasz) potrafi wykonac najprostsze polecenia, czy podkulic ogon kiedy trzeba. Ten osobnik jest tak ograniczony ze powinno nam byc przykro iz nie zostal uznany za uposledzonego umyslowo, wtedy przynajmniej mielibysmy racjonalny powod zeby bylo nam smutno. Proponuje zeby od tej chwili kazda osoba zignorowala tego czlowieka i nie odpowiadala na zadne jego posty (niewazne jak sie bedzie starac).

@Michal
Bardzo trafnie;p

Pozdrawiam.
stary 17-02-2009, 02:58   #13479
Still Knight
Użytkownik Forum

Still Knight's Avatar

Domyślny

LINARI 2:43:04
powiem ci tak koles
LINARI 2:43:06
masz problem
LINARI 2:43:10
dawaj do gda
LINARI 2:43:12
i sie na*******amy
LINARI 2:43:18
mam wyjebane czlowieku

chwilę później już jak człowiek

LINARI 2:46:47
niechce mi sie z tobą klocic
LINARI 2:46:51
bo ty czlowieku masz zawsze racje

i znowu swoje:

jak bardzo ci zalezy zapytam inshon czy robie
LINARI 2:53:24
z siebie idiote
LINARI 2:53:29
na forum

w tym momencie apeluję do wszystkich aby zaprzestać pojazdów po Linarim.
Nie rób drugiemu co sam może sobie zrobić

Ostatnio edytowany przez Still Knight - 17-02-2009 o 03:17. Powód: zmieniało się w czasie...
stary 17-02-2009, 04:22   #13480
Dzidzia2
Użytkownik Forum

Dzidzia2's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2009

Gildia: Ekipa Misia
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Still Knight Pokaż post
LINARI 2:43:04
powiem ci tak koles
LINARI 2:43:06
masz problem
LINARI 2:43:10
dawaj do gda
LINARI 2:43:12
i sie na*******amy
LINARI 2:43:18
mam wyjebane czlowieku

chwilę później już jak człowiek

LINARI 2:46:47
niechce mi sie z tobą klocic
LINARI 2:46:51
bo ty czlowieku masz zawsze racje

i znowu swoje:

jak bardzo ci zalezy zapytam inshon czy robie
LINARI 2:53:24
z siebie idiote
LINARI 2:53:29
na forum

w tym momencie apeluję do wszystkich aby zaprzestać pojazdów po Linarim.
Nie rób drugiemu co sam może sobie zrobić

no to pwned

margines : http://www.pudelek.pl/artykul/15541/najwieksza_gwiazda_wielkiej_brytanii_13_letni_ojci ec

Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 17-02-2009 o 05:05.
Dzidzia2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 0, gości: 8)

Zasady postowania