|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#13461 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() "dzieci co sie baly na mitingi pojechać" - No bylem na meetingu 08, i nie odszedl nikt kto byl na meetingu, podkreslalem tylko to ze takie spotkania wiaza ludzi. Szczerze mowiac, gdybym nie pojechal wtedy, pewnie bym nie siedzial na ventrilo i nie byl bym w Vision. Ciekawi mnie czy tak samo by bylo z tymi co odeszli. Co do Karola, to ostatnio mowil, ze "ma wyjebane".
![]() |
|
![]() |
#13462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13463 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Dzień przed akcją Marii na koledze Stigandiego też pewnie pajałeś jak to świetnie Vision trzyma serwer i wszyscy poją się w miłości, a jednak trochę osób się oderwało od tego wzajemnego zlizywania sobie z dziubków, chociaż nikt nie sądził że mogli przeciw nim wystąpić, a sądzić można to np. po tym jakim zaufaniem byli darzeni niektórzy członkowie, którzy potem to wykorzystali i odrobinkę ojebali swoich kolegów. Płacz po tym co ukradł Betii na tym forum jest porównywalny z tym Angliczkiem, którego capnął Sowx. Dlatego możesz dalej pisać, że w Vision jest wszystko super cacy, wszyscy się kochają a Youen będzie współrządzić serwerem przez tysiąc lat - ale tak nie będzie. Bo nie masz zielonego pojęcia, co się dzieje za Twoimi plecami. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Anegdociarz - 16-02-2009 o 20:59. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13464 | |
Użytkownik Forum
|
![]() "Anegdociarz"
1. Cieszę się, że dopalacz.Vis porusza niektóre problemy na forum publicznym, bo skoro rządząca gildia jest tak krystalicznie zgrana i kochana przez wszystkich, a ci którzy jej nie lubią to tylko "dzieci co sie baly na mitingi pojechadź" to przecież nikt by na vt nie poruszał problemu dopalacza i nie starał się za wszelką cenę odsłonić jego anonimowości. Zgodze sie z Tobą. Cytuj:
I linari ostatnie zdanie do Ciebie: LINARI BRUDASIE W Y P I E R D A L A J S T A D ! ! ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13465 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co mam Ci napisac, ze wszyscy sie kloca? Wygrywamy wojne, nie ma zadnych napiec, co ja mam Ci jeszcze napisac
![]() >Na niego też ma większość "wyjebane". To dlaczego co jakis czas ktos o nim mowi?
![]() |
#13466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() @Anegdociarz&Delirium_89
Piszcie tak dalej zaraz powiedzą że nasze konta to jedna osoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13467 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim skromnym zdaniem w wypowiedziach Linarego jest często trochę sensu, jedynie forma jest żenująca, no chyba, że ma 15 lat i zamiast chodzić na jęz. polski to ciupał w Tibię. Jednak proponowałbym dać mu jeszcze szansę, może się chłopak poprawi i będzie pisać to co pisze, ale bez zbędnych wycieczek osobistych? Zobaczymy
![]() Co do dzidzi2 - jak najbardziej jestem "za" by go ignorować, chce mi się rzygać jak widze te pedofilskie miśki, ciekawe jakby się czuł jakby jego dziecko tak taki 50-letni pedofil z partii "ToleRacja" porządnie zerżnął a potem wysyłał mu listem obrazki z pedomisiem do domu. Ciekawe czy by się też tak głupawo cieszył? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13468 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Bo są CZTERY rodzaje grup ludzi na Furorze. A ) Ci, którzy nie lubią Jołenka i go wyzywają. B ) Ci, którzy nie lubią Jołenka i go ignorują. C ) Ci, którzy nie lubią Jołenka ale udają, że go lubią by coś na tym zyskać. D ) Ty. Ostatnio edytowany przez Anegdociarz - 16-02-2009 o 21:20. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13469 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokladnie, mozecie mowic ze ktos jeszcze cos zrobi kiedys, ale to i tak tylko Wasze proroctwa.
![]() |
#13470 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. Cos sie mnie wydaje ze do niczego nie dojdziecie z takim podejsciem, bluzgacie sie jak dzieci z osiedla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13471 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2007
Lokacja: White100k
Profesja: Elite Knight
Świat: FuRoRa
Poziom: 1
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13472 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wytatuj se jeszcze tego miska na klacie wtedy dopiero bedziesz CooL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13473 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() hajfajf ! X-DDDD Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 16-02-2009 o 23:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13474 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: SUPER KOZAKI
Świat: OTS PODKARPACKI
Poziom: 948
Skille: 154/149
Poziom mag.: 98
|
![]() Cytuj:
Linari... znowu pokazałeś się na 5! Jestem w stanie Ci wybaczyć, bo życie skrzywdziło cię w okrutny sposób :< Myślę, że ludzie tutaj nie są świadomi jakich krzywd doświadczyłeś, będąc traktowanym jak totalny debil przez wszystkich rówieśników naśmiewających się z tego, że w wieku 17 lat ciągle jesteś w 2 gimnazjum. Ja wcale nie zacząłem się z tobą kłócić ![]() Na starych ci nie wjechałem. To było tylko pytanie o.0 Jeżeli jednak bardzo cię to zabolało, znaczy się jest w tym nutka prawdy, nie?:> Jeżeli chodzi o te multi acce na forum, to przyznaję: Wszyscy którzy tu piszą o tobie to ja ^^ Zastanów się nad tym co ludzie tutaj piszą... Jeżeli jedna osoba mówi ci, że masz gówno na wardze to miej w to wyjebane, ale jeżeli powie ci to 10 osób to powinieneś zastanowić się co robiłeś poprzedniej nocy... Pozdrawiam, zerowiec, śmieć, tępak i idiota aka Still |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13475 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
W samo sedno. Może jak to przeczta to sie zorientuje ze nie trzeba pisac samy wulgaryzmami żeby kogos pojechac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13476 |
Użytkownik Forum
|
![]() moja praca niekiedy tego wymaga więc mam wprawę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13477 |
Użytkownik Forum
|
![]() W gazecie pracujesz
![]() ![]() pzdr ide spac |
![]() |
![]() |
![]() |
#13478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
|
![]() Przeciez jemu (kazdy wie komu) chodzi tylko o jakis rozglos, zgodnie z przyslowiem "niech gadaja, niewazne co, niech gadaja". Jak wogole mozecie myslec ze osoba ktora wylewa moze lez przy tibi, ktora jest niemal dorosla i uczy sie w gimnazjum, ktora prezentuje poziom niższy niz Jola Rutowicz, moze miec cos wspolnego z... inteligencja? Przeciez nawet moj pies (podobnie jak i wasz) potrafi wykonac najprostsze polecenia, czy podkulic ogon kiedy trzeba. Ten osobnik jest tak ograniczony ze powinno nam byc przykro iz nie zostal uznany za uposledzonego umyslowo, wtedy przynajmniej mielibysmy racjonalny powod zeby bylo nam smutno. Proponuje zeby od tej chwili kazda osoba zignorowala tego czlowieka i nie odpowiadala na zadne jego posty (niewazne jak sie bedzie starac).
@Michal Bardzo trafnie;p Pozdrawiam.
![]() |
#13479 |
Użytkownik Forum
|
![]() LINARI 2:43:04
powiem ci tak koles LINARI 2:43:06 masz problem LINARI 2:43:10 dawaj do gda LINARI 2:43:12 i sie na*******amy LINARI 2:43:18 mam wyjebane czlowieku chwilę później już jak człowiek LINARI 2:46:47 niechce mi sie z tobą klocic LINARI 2:46:51 bo ty czlowieku masz zawsze racje i znowu swoje: jak bardzo ci zalezy zapytam inshon czy robie LINARI 2:53:24 z siebie idiote LINARI 2:53:29 na forum w tym momencie apeluję do wszystkich aby zaprzestać pojazdów po Linarim. Nie rób drugiemu co sam może sobie zrobić Ostatnio edytowany przez Still Knight - 17-02-2009 o 03:17. Powód: zmieniało się w czasie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13480 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to pwned ![]() margines : http://www.pudelek.pl/artykul/15541/najwieksza_gwiazda_wielkiej_brytanii_13_letni_ojci ec Ostatnio edytowany przez Dzidzia2 - 17-02-2009 o 05:05. |
|
![]() |
![]() |