|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Temat ma na celu podzielenie się naszymi powodami grania w tibie.
Jako autor zaczynam: Tibia daje mi satysfakcję. Czuję się spełniony jako mężczyzna. W tibii doświadczam wielu emocjonujących i strasznych chwil(np. Dragon jak mnie goni) jednak ja staję do walki i bronię swego honoru! Mam 57 level i czuję się mocny i chociaż mam same jedynki w szkole to jestem mondry bo w tibii umiem gadać z anglikami(buy/sel). Każdą wolną chwilę spędzam na tibii ponieważ ona mnie wewnętrznie uspokaja i daje mi siłę do dalszej egzystencji. Gdyby nie tibia moje życie byłoby puste i pozbawione sensu. Zamiast zdobywać level i ekłipment siedziałbym pod sklepem z żulami i truł się tanimi trunkami z dodatkiem siarczanów. Kiedy mama każe mi zejść to ja krzyczę. Nie ma prawa odbierać mi tego co w mym życiu najważniejsze. Ona nie ma serca, najchętniej bym ją zabił gdybym tylko mógł, a wtedy zostałbym tylko ja i tibia. Tibia jest moją miłością. Daje mi to co dałaby mi kobieta. Mogę się zwrócić do tibii, kiedy mi smutno. Mogę się zwrócić do tibii, kiedy jest mi źle. Oddałem się tibii, oddałem mą duszę. Żal mi tych durnych katolików, i Jana pawła 2, którzy oddali zycie bogu. Oddali mi swój czas, oddali pieniądze, oddali dom, oddali duszę... I co mają w zamian? Biedę, głód i ubóstwo. Natomiast tibia dała mi wiele, dała mi sens życia, dała mi dziewczynę, dała mi moc, abym mógł postawić się każdym przeciwnościom losu. Kiedy ktoś w moim otoczeniu obrazi tibię(moją matkę ojca i brata), nie ujdzie mu to na sucho. Mówią, że tibia ma brzydką grafikę - dla mnie jest ona piękna, piękniejsza od nagiej kobiety. Mówią, że ma kiepski dźwięk - dla mnie jest on ukojeniem dla uszu. Mówią, że tibia nie ma celu - dla mnie tibia jest życiowym celem. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana
Poziom: 149
Skille: 13/26
Poziom mag.: 80
|
![]() Koleś idź do lekarza .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jesteśmy powyżej świadkami inteligentnego postu który miał na celu wyrażenie swojej frustacji spowodowanej uzależnieniem od gry mmorpg pod tytułem Tibia.
Autorem tego postu jest Agnieszka, która 15 lutego padła na warlocku. Życzymy miłego odrabiania strat. Ale o tej godzinie powinnaś spać dziecko. A skoro już tu jesteś to nie wyrażaj tu swojej frustacji tylko napisz jakiegoś inteligentnego posta. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana
Poziom: 149
Skille: 13/26
Poziom mag.: 80
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() To w końcu jesteś facetem czy dziewczyną, wojowniczko?
@t Lekko śmieszne ale to zabicie matki to jakieś niesmaczne... Tak czy siak pewnie temat skasują |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I choć temat jak i sam nick widać, że zrobiony dla beki, to jednak koleś w tej gierca niczym się pochwalić nie może. No cóż, pozdrawim cię, ósmy levelu z Carlin. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Chyba tylko ja mam taki dziwny humor, że mnie to nie smieszy. podpucha może i "inteligentna" ale i tak słaba. Juz nie mozna liczyć na porządne prowokacje. Swoja droga - report za nick. Trzeba być imbecylem żeby taki cos napisać. Osobiście nie wierze w boga, ale nie mam zamiaru omawiac tego na tym forum, a tym bardziej w tym dziale.
P.S Jezus był żydem. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
Świat: Xerena
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Jeszcze takiej głębi psychicznej w żadnej prowokacji nie widziałem
![]() To forum staje się coraz lepsze (skoro prowokacje są mądrzejsze) czy mnie się wydaje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Bialystok
Imię: Sasukekeuhn
Profesja: Paladin
Świat: Astera
|
![]() *Ja gram w Tibie poniewaz mama mi karze ... musze zbierac na chleb i na czynsz w venore.
Wyp*** z takim durnym tematem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() wrzucę to później na nonsensopedie!
xD lold ten tekst mnie rozwalił JezusToHitler_TyHultaju jesteś upośledzony psyhicznie, rejestrujesz się na forum by głupoty pisać, więc GTFO
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
|
![]() -.- ha ha ha ale kurwa śmieszne. Idioci, którzy nigdy nie grali w tibie tylko z opowieści ja znają i sie z niej wyśmiewaja. Ja pierdole żal mi takich ludzi a szczególnie tego powyżej. Jezustohitler ty hultaju - Boże ty widzisz i nie grzmisz kurwa.
Za sam nick juz powinieneś kopać dziure w lesie. I ten tekst jest żałosny a nie śmieszny. Nic w tym śmiesznego nie widziałem poza lamerskimi tekstami probojacymi ośmieszyć tą grę. Każdy gra dla siebie i gowno was powinno obchodzić co kto robi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Rookstayer hunted by rats Kristof the charwoman - mój main char Under Head - shakowany 27 level Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Gdyby nie ty nikt by tego nie odkrył! Cytuj:
Poza tym to nie żadne głupoty tylko zostałem natchniony przez Chrystusa. Amen. Cytuj:
"Wyśmiewają"? "Ośmieszyć tę grę"? A w którym miejscu? Nik ci grać nie zabrania a wręcz przeciwnie - myślę że ta intelektualna rozgrywka przyda się na poprawienie twojej kondycji umysłowej(z którą jest kiepsko, oj kiepsko...). |
|||||||
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHH TEN POST TO OWN3D ROKU!!!!
![]() Niemniej prowokacja udana - kilkoro sie zlapalo ![]()
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2008
|
![]() Lap...
1. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KONWALIOWA tel. 022 353 22 66, 022 371 03 91 03-193 Warszawa, ul. Kowalczyka 1 A 2. "Centrum-Ja" s.c., Izabela Wożyńska-Więch, Justyna Glińska tel. 022 448 22 98 02-797 Warszawa, Al. KEN 36/92 3. Amedis. Specjalistyczny gabinet lekarski. Izabella Bryła-Zielińska tel. 022 825 19 51 00-628, Warszawa, Marszałkowska 19 m. 6 www.amedis.com.pl 4. Psychomedica. Centrum Psychoprofilaktyki i Terapii tel. 022 840 64 75 00-743, Warszawa, Nabielaka 6 m. 2 www.psychomedica.pl 5. Med-Expert. NZOZ. Medycyna rodzinna, lekarze specjaliści, ekspertyzy medyczne tel. 022 423 44 58 04-133, Warszawa, Łukowska 27 www.med-expert.pl 6. Grupa Synapsis. Sp. z o.o. Ośrodek Zdrowia Psychicznego i Problemów Rodzinnych tel. 022 643 98 61 02-784, Warszawa, Dembowskiego 3 m. 32 www.synapsis.pl 7. Berezowska Jolanta, lek. med. Spec. psychiatra. Psychoterapeuta tel. 022 669 11 96 01-913, Warszawa, Szekspira 3/21 www.berezowska.info Ostatnio edytowany przez Ambaro - 18-02-2009 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() rzeby mama mnie scierkom nie bila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
17:53 Sijpale pogromca [16]: poparilem 17:53 Sijpale pogromca [16]: jego blendy 17:53 Sijpale pogromca [16]: ortograficzne 17:56 Sijpale pogromca [16]: wiecie ze kazdy z nas to noob 17:56 Waleczny Nissan [11]: kurwa cieszysz palke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Iława
Imię: Infernatil heaven
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 8+
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() Gram bo mi sie nudzi
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Jesteś nieogarniętym dzieciuchem, który pisząc te posty myśli, że robi sobie łacha z ludzi. Ale w prawdzie, poza ludzmi twojego pokroju i poziomu intelektóalnego, nikogo one nie bawią.
A co do tego, że obrażasz mnie, obczerniając, że jestem komunistą, to mam to gdzieś. Ja wiem na kogo głosowałem i jakie mam poglądy polityczne. <PiS> A ty szydząc że JezusToHitler okazujesz brak szacunku do obcej religii. Nie moge pojąć, czego to uczą na tych zebraniach dla jechowych. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Do autora.
Ani to śmieszne, ani ciekawe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Autor
Dobry start. Trolling to świetna sprawa, ale musisz poćwiczyć. Po prostu w pewnym momencie zbyt się rozkręciłeś i stało się to oczywiste. Ćwicz dalej, i wróć z postępami. |
![]() |
![]() |