![]() |
#6721 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ja też dzisia odpuszczam ;p Do lekarza musze isc, wiec praktycznie cały dzień będe miał wolny xD
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6722 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Corgar
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6723 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @eerion
Ja mam 11 ![]() Wszystkie character CD, OP, ED, i Geki Chuu. Wiadomo skad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6725 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gro
Spakuj to, wrzuc na jakis serwer i daj mi linka ;p @Soul Eater Czytając mange czuje się dokładnie tak sam jak przy FMA. Niby bohaterzy ci sami, ale reszta cholernie inna. Rozumiem można wprowadzać zmiany robiąc anime, ale w Soul Eaterze są ogromne. Co prawda to jeszcze nie poziom FMA, ale powoli się do tego zbliżają. Plusem tego jest że jest więcej do oglądania ;p Ale ja jednak wolałbym bardziej dokładne anime. Black Star Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6726 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6727 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grocix zawsze tak ma ;p Dla niego wszystko ssie, tak samo jak dla mnie prawie wszystkie serie są całkiem niezłe.
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6728 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() @Grocix do tego tam gdzieś hen już daleko co było - Haruhi - school life; jeden piździet ładziat, też omijam takie serie łukiem.
Shakugan no Shana hmm skończone obie serie i jako Want to Watch mam no to chyba ściągnę sobie ![]() @Corgar dzięki za info odnośnie Soul Eatera, jeżeli odbiega znacznie od anime to zacznę jednak czytać (choć pewnie nawet gdyby było takie same bym i tak oglądał anime dalej tj. N & B.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6729 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Soul Eater
Ukryty tekst:
@Gro Daj mi nazwe jakiegoś płaczliwego anime, bo wiem że ty takie czesto oglądasz. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-02-2009 o 12:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() clannad ogladasz na biezaco ? jak tak a nie widziales odcinka sprzed tygodnia to go obejzyj. A jak wogole nie ogladales to clannad czeka.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6731 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corg
Sam se sciagnij z Nipponseia, mowilem ci jak. A z serii: Saikano, Sakano, Saikano, Saikano, Saikano, Saikano, Saikano, Kimi ga Nozomu Eien, Air. O, i zapomnialem jeszcze o Saikano! @DDoS Czy ja wiem, dla mnie Haruhi to typowa, swietnie zrealizowana, komedia. Watek milosny i "szkolny" sa raczej odstawione na drugi plan. Ostatnio edytowany przez Grocix - 19-02-2009 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6732 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gro
Hai! Jak Saikano jest takie dobre to ściągam... ale nie jest tak popieprzone jak ostatnie epy NGE? Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6733 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corgar
Nie, "popieprzone", to ostatni przymiotnik jakim bym go nazwal. Pokazuje jednak brutalnosc wojny, takze momentami jest... ciezkie i strasznie wzruszajace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6734 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6735 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Daniel
Źle mnie zrozumiałeś.... Popieprzone - Pokręcone, schizowe, zakręcone, dziwne. To że tak napisałem nie znaczy że mi się nie podobało. A może powiesz że ostatnie epy NGE były całkiem przejrzyste? I proszę cię nie pisz że czegoś nie rozumiem bo mnie to naprawdę bardzo denerwuję. Ciekawi mnie dlaczego coś takiego przyszło ci do głowy.... @Gro Jeden mnie rozumie ;3 Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-02-2009 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6736 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Daniel
Tutaj niestety musze przywolac powiedzonko dzieci neostrady: ŻAL. :S Popieprzone - Mindf*ck - NGE, Paranoia Agent, FLCL, itp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6737 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() A mi się wydaję jednak trochę na siłę... : P
![]() |
#6738 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() No to zaczynam DN... jestem na 3cim odc
![]()
![]() |
#6739 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() bedziesz zawiedzony troszke koszyk. nie bede ci spojlowal ale sam zobaczysz ze bedziesz zalowal ze nie skonczyles w polowei
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6740 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
Czy ja wiem? Ja sie w kazdym razie z niczym takim nie spotkalem ; ) Spoil Saikano: Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |