Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-02-2009, 15:39   #3081
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Jak mowie "Twoj ss sugeruje że zabiłes tego bossa z trzema osobami" UWAGA UWAGA {WYJASNIENIE DLA DEBILÓW} Z 3 osobami znaczy goratel+3=4 osoby
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}}
Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami.
Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku...

GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę:
Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla.

Ja nie miałem problemu z tym kto ma loota, ja wiem co wrzucam do plecaka, wszyscy widzieli kto był najbliżej bossa w chwili gdy boss padł, kto biegł na złamanie karku aby go zlootować, próbuje sobie wyobrazić jak to jest możliwe żeby wrzucić coś do plecaka a potem się 5minut wypierać że się tego nie ma, jako że staram się wierzyć w to że nie kłamałeś w żywe oczy to zgaduje że jak tylko boss padł otworzyłeś monsterka, złapałeś baga i chaotycznym ruchem myszki wrzuciłeś gdziekolwiek. Tylko PO CO? Byłeś w teamie z KOLEGAMI a nie z WROGAMI, co innego jak lootujesz np Demodrasa ale co innego było w tej sytuacji, Twój największy problem to instynkt złodzieja, przez to już nigdy nie odzyskasz mojego zaufania do siebie. W sumie to jesteś gorszy niż złodziej, bo Ty to chciałbyś ukraść ale nie masz jaj żeby to zrobić, tylko zawsze zabierzesz pośmiejesz się, potem oddajesz i jeszcze uważasz że to było naprawdę zabawne. Miałeś invita do Idoreja? Wyczyściłeś mu domek i wmawiałeś że masz hacka, to co że po pół godziny oddałeś itemki, kawał był słaby i zrozum to że już zaufania nie odzyskasz. Masz teraz inva do Idoreja? Zgaduje że NIE. A ja mam bez przerwy od 1,5roku i nigdy nie zawiodłem jego zaufania.
Pozatym Idorei to tylko jeden z wielu przykładów, obaj to dobrze wiemy, co zrobiłeś z moimi 10kk ?
Nie mam ochoty na dalesz rozmowy z Tobą i przekomarzanie się, zrozum tylko to że nigdy nie będę Ci ufał ani uważał Cie za poważnego człowieka, pozdrawiam, zdrowia życzę.[/quote]

tak odlem ci 2 min pozniej bo byly lagi

Powiedział to ten co przychodzi do kogoś na hunta i ani dzień dobry ani pocałuj mnie w dupe i zaczyna bić z wami. I jak zaeragowal na słowo "zdziwko"

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:43.
xXMakaXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-02-2009, 15:41   #3082
Zrywna_Szkapa
Użytkownik Forum

Zrywna_Szkapa's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
Domyślny

To co zauważyłem:

1. Ethanamoz nie wie co to explo i musi bić z ue.
2. Ja jakoś nie widziałem, żeby Goratel pisał, że ubili bossa we 4-ech, ktoś to widział? Nie. Czyli kolejny wniosek - Ethan ma urojenia.
3. Fajnie iść ubić potworka gildią a potem wykłucać się o itemki, co? Jakoś jak my lootowaliśmy coś, to Xaszkil zawsze podbiegał, i chuj? Nikomu to nie przeszkadzało, lol
4. Pisze "marne 10kk", kilka postó wcześniej chwali się 16kk, czyli jest 1,6 marny.
5.
Może nie do końca ogarniasz jak się dużo dzieje na ekranie, ja za to dokładnie widziałem co się działo: stałeś 1sqm od bossa gdy on miał czarne hp, ja stałem 4sqm dalej, ja zadałem mu ostatni cios - ue, ze świadomością że stoisz najbliżej, to była kolejna szansa i kolejna próba i kolejny raz nie zdałeś testu. Zanim podszedłem te 4sqm w ciele została tylko 1 esencja {boss item leżał sobie spokojnie w Twoim plecaku}

To mnie rozjebało... Nic nie widział na ekranie, bo spamowałeś jak ciota ue'ki, tak trudno na to wpaść? Ktoś wziął itemek przed Wielkim Ethanamozem!!!! TRAGEDIA!!!!

18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie

22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT
Ej, nie uciekajcie misie :/

http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss
Zrywna_Szkapa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 15:43   #3083
Zielenczanin
Użytkownik Forum

Zielenczanin's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx Pokaż post
Ja mam podstawy co do ciebie. Tak stałeś w tym sama mym czasie obok mnie kiedy padła.

Dobra nvm koniec tematu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xXMakaXx Pokaż post
Ta napewno miałem czekać aż ktoś przy idzie i zabierze loota bo ja nie mogłem. boisz sie odpowiedzieć mi napytakie gdzie mówisz tak/nie
a ty KTO CI to powiedział!!!!!
Poczułem w tych dwóch wypowiedziach powiew polszczyzny, naszego rodowego języka... Wypowiedź 20+latka, który w przyszłości, gdyby nasz kraj znów znalazł się pod zaborami (Ofc odpukać) nie będzie umiał walczyć o przetrwanie naszej rodowej mowy... Maka, zapewne chodziłeś do podstawówki, ale po co, i tak nic na tym nie zyskałeś, można było wtedy w Tibie grać... Oczywiście wiemy, gdy pisałeś posta miałeś milion DLi na klacie, ale to tak na marginesie...

A odnośnie tego, że Maka jest złodziejem wiemy od dawna, więc po co to opisywać... Tak tak wiem, to ja jestem złodziejem, bo ukradłem Abbyss Hammera i Runed Sworda... Tylko, że ani tego i tego nie mam;/ Są w posiadaniu osób, które były wtedy na huncie... Jedyny plus dla DD team, to fakt, że dostałem za Abbyssa swoje 60k, a za Runed Sworda nadal pan XX ma mi oddać 100k... Ale pamiętajcie, to ja jestem złodziejem, nie Maka

Pozdrawiam, Yours B's
Zielenczanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 15:44   #3084
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

SZajs tak jak się używa exeta res i pota nie można bo jest exetaused Gz bo się niema .-.-

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:48.
stary 27-02-2009, 15:50   #3085
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa Pokaż post
To co zauważyłem:

2. Ja jakoś nie widziałem, żeby Goratel pisał, że ubili bossa we 4-ech, ktoś to widział? Nie. Czyli kolejny wniosek - Ethan ma urojenia.
3. Fajnie iść ubić potworka gildią a potem wykłucać się o itemki, co? Jakoś jak my lootowaliśmy coś, to Xaszkil zawsze podbiegał, i chuj? Nikomu to nie przeszkadzało, lol
4. Pisze "marne 10kk", kilka postó wcześniej chwali się 16kk, czyli jest 1,6 marny.
5.
Może nie do końca ogarniasz jak się dużo dzieje na ekranie, ja za to dokładnie widziałem co się działo: stałeś 1sqm od bossa gdy on miał czarne hp, ja stałem 4sqm dalej, ja zadałem mu ostatni cios - ue, ze świadomością że stoisz najbliżej, to była kolejna szansa i kolejna próba i kolejny raz nie zdałeś testu. Zanim podszedłem te 4sqm w ciele została tylko 1 esencja {boss item leżał sobie spokojnie w Twoim plecaku}

To mnie rozjebało... Nic nie widział na ekranie, bo spamowałeś jak ciota ue'ki, tak trudno na to wpaść? Ktoś wziął itemek przed Wielkim Ethanamozem!!!! TRAGEDIA!!!!
taa xDD
stary 27-02-2009, 15:52   #3086
Zielenczanin
Użytkownik Forum

Zielenczanin's Avatar

Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków

Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Domyślny

Nie wiem Maka o co Ci chodziło w tej wypowiedzi... Jak chcesz ze mną pisać, konstruuj zdania w taki sposób, abym zrozumiał ich sens... Btw, i tak masz rację, nie będę się wykłócał z Senseiem

Yours B's
Zielenczanin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 15:56   #3087
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielenczanin Pokaż post
Nie wiem Maka o co Ci chodziło w tej wypowiedzi... Jak chcesz ze mną pisać, konstruuj zdania w taki sposób, abym zrozumiał ich sens... Btw, i tak masz rację, nie będę się wykłócał z Senseiem

Yours B's
może opowiesz co mi pisałeś jak ktoś go chciał kupić i spytałem czy go w końcu bierzesz czy nie.
stary 27-02-2009, 15:56   #3088
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore

Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
Domyślny

Cytuj:
To co zauważyłem:

5. To mnie rozjebało... Nic nie widział na ekranie, bo spamowałeś jak ciota ue'ki, tak trudno na to wpaść? Ktoś wziął itemek przed Wielkim Ethanamozem!!!! TRAGEDIA!!!!
1. Nie MUSI, tylko ma ochotę, fakt explo nie miałem bo nie miałem czasu na spakowanie się, a poza tym wole bić z many <- za to dostaje się mlvl {Ty wolisz wszystko sdkować a ja UEowac, Ty masz 72mlvl a ja 87, Ty musiałeś non stop dokupować gp na allegro a ja mam ich sporo uczciwie zarobionych, więc chyba lepiej wychodzę JA?}
2. A widziałeś żebym ja gdziekolwiek napisał "Goratel NAPISAŁ że zabili bossa we czterech"? Nie ja napisałem "Twoj ss SUGERUJE że zabiłeś bossa z trzema osobami".
3. Nie chodzi o jakiś itemek bo nikt go nie ukradł, nikt się tu nie kłóci o kasę mi chodzi o ZACHOWANIE GORATELA.
4. A Ty jesteś 0,01 marny? I to jeszcze te 0,01 musiałeś kupić za rl pln?
5. Jak ktoś walnie UE to może Ty zamykasz oczy ze strachu i jesteś oślepiony, bo ja na przykład jeszcze TROSZKĘ widzę. A poza tym moje UE ma duży zasięg ale choćbym się zesrał to plecaków Goratelowi na pewno nie zasłoni, a moja wypowiedź o "nieogarnianiu" tyczyła tego że on nie wie co wrzuca do plecaka.
Knight Wowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 15:56   #3089
Rezerwista
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Imię: Rezerwista
Domyślny

nie tam zebym sie wtracal czy cos ale z ethem/wowa bylem juz na paru huntach (kiedys on bloker pozniej nowe chary ja bloker, czasy bez party channela) i z reguly jak cos fajnego nam spadlo to bylo "chodz zobacz sam" i otwieralo sie cialo i ogladalo, robilo sska... nie mialo znaczenia kto to wezmie ;|
mialo znaczenie to ze poza przyjemnoscia z wspolnego hunta moze sie uda jakis profit nawet zrobic

a zeby nie bylo OT to nie wiem jak wy ale ja wale z axa:

Ostatnio edytowany przez Rezerwista - 27-02-2009 o 16:36.
Rezerwista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 16:04   #3090
DaveWiedzmin
Użytkownik Forum

DaveWiedzmin's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2008

Poziom: 121
Skille: 89/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
IMO chciał dobić bossa, żeby nie uciekł.

Co do całej kłótni. Ethna, jedno mnie dziwi, czemu ktoś na twoim poziomie, mimo, że ma duże problemy ze znalezieniem kogoś z kim można inteligentnie pogadać i zaufać ciągle gra w tą durną grę... Ciągle narzekasz, że ten znoobił , ten złodziej, inny to debil, a tamten kłamca. Jesteś jedną z niewielu osób, na której się przez całą grę nie zawiodłem i za to masz u mnie szacunek, ale chyba już czas się z pewnymi kwestiami pogodzić.
Może sellasz kasę na Allegro, ale w radziłbym Ci się zająć teraz studiami, to Ci się bardziej opłaci. Pozdrawiam!
<fafik> no jest troche takich na swiecie
<gwozdziu> no..., jak tak mozna dziecku kompa wylaczyc
DaveWiedzmin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 16:05   #3091
FighterKamil
Użytkownik Forum

FighterKamil's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??

Domyślny

Etha super hiper sorku który nigdy nie pada powiedz mi po chuj szukasz dziury w całym jeżeli i tak jesteście w jednej gildii znacie się, dzielicie się lotem co to za różnica kto go złapie yyy?
stary 27-02-2009, 17:11   #3092
Nerfarien
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Imię: Nervarien
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FighterKamil Pokaż post
Etha super hiper sorku który nigdy nie pada powiedz mi po chuj szukasz dziury w całym jeżeli i tak jesteście w jednej gildii znacie się, dzielicie się lotem co to za różnica kto go złapie yyy?
Nie chodzi o loota, tylko o zachowanie Goratela, po co druid ktory ma stac na tylach podbiega do moba i go zbiera, bloker powinien to zrobic.

W sexy zawsze bylo ze bral kto chcial, na vt i tak kazdy mowil jak cos spadlo, bo my do siebie mielismy zaufanie, wy jak widac chyba nie.
Jebana tibia jak dedne to sie powiesze ;<
Nerfarien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 17:15   #3093
69AruS69
Użytkownik Forum

69AruS69's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów

Stan: Usunięty
Poziom: 203
Skille: 96/92
Domyślny

Widzę że Bodzio zraniona dusza i mistrz nerany otrząsną się po utracie chara i zaczął wychodzić z pokoju Zawsze byłeś dla mnie ciotą i niedojebem nigdy nie zapomnę twoich słów na ventrilo : "ja mogę dać nawet 2 tysiące złotych za femumfras hata" Chciwy zawsze był i jest lepszy od Ciebie. Możesz kupić sobie jego chara jak chcesz

DAWAĆ LIZODUPY BODZIA NAWRZUCAJCIE NA MNIE PLX
69AruS69 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 17:23   #3094
Zrywna_Szkapa
Użytkownik Forum

Zrywna_Szkapa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa Pokaż post

GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę:
Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla.
BO KURWA TIBIA TO JEGO RZYCIE(aka Gora****) !!!!! I DAJ MU PONA*******AC TROCHE

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nerfarien Pokaż post
Nie chodzi o loota, tylko o zachowanie Goratela, po co druid ktory ma stac na tylach podbiega do moba i go zbiera, bloker powinien to zrobic.

W sexy zawsze bylo ze bral kto chcial, na vt i tak kazdy mowil jak cos spadlo, bo my do siebie mielismy zaufanie, wy jak widac chyba nie.
Bo to jest Gildia a Oni nie wiedza co to znaczy xD?

Sexy Team > Nerana

@Kazior

Co to Femumras xD?

Xaszkil

Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 27-02-2009 o 17:25.
stary 27-02-2009, 17:28   #3095
Evel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:

Klapa style XD
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo
16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o

wiedziałem to od zawsze xd

16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna
16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie

XD

19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem
19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.-

lols xd
Evel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 17:36   #3096
zmycha
Użytkownik Forum

zmycha's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz

Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:

Jak mowie "Twoj ss sugeruje że zabiłes tego bossa z trzema osobami" UWAGA UWAGA {WYJASNIENIE DLA DEBILÓW} Z 3 osobami znaczy goratel+3=4 osoby
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}}
Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami.
Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku...

Ja nie miałem problemu z tym kto ma loota, ja wiem co wrzucam do plecaka, wszyscy widzieli kto był najbliżej bossa w chwili gdy boss padł, kto biegł na złamanie karku aby go zlootować, próbuje sobie wyobrazić jak to jest możliwe żeby wrzucić coś do plecaka a potem się 5minut wypierać że się tego nie ma, jako że staram się wierzyć w to że nie kłamałeś w żywe oczy to zgaduje że jak tylko boss padł otworzyłeś monsterka, złapałeś baga i chaotycznym ruchem myszki wrzuciłeś gdziekolwiek. Tylko PO CO? Byłeś w teamie z KOLEGAMI a nie z WROGAMI, co innego jak lootujesz np Demodrasa ale co innego było w tej sytuacji, Twój największy problem to instynkt złodzieja, przez to już nigdy nie odzyskasz mojego zaufania do siebie. W sumie to jesteś gorszy niż złodziej, bo Ty to chciałbyś ukraść ale nie masz jaj żeby to zrobić, tylko zawsze zabierzesz pośmiejesz się, potem oddajesz i jeszcze uważasz że to było naprawdę zabawne. Miałeś invita do Idoreja? Wyczyściłeś mu domek i wmawiałeś że masz hacka, to co że po pół godziny oddałeś itemki, kawał był słaby i zrozum to że już zaufania nie odzyskasz. Masz teraz inva do Idoreja? Zgaduje że NIE. A ja mam bez przerwy od 1,5roku i nigdy nie zawiodłem jego zaufania.
Pozatym Idorei to tylko jeden z wielu przykładów, obaj to dobrze wiemy, co zrobiłeś z moimi 10kk ?
Nie mam ochoty na dalesz rozmowy z Tobą i przekomarzanie się, zrozum tylko to że nigdy nie będę Ci ufał ani uważał Cie za poważnego człowieka, pozdrawiam, zdrowia życzę.

No ostrzegałem Was To wszyscy mówili, że za charem płacze i lizali Goratelowi xD Buźka :*
Btw.
Goratel! Naucz się edytować posty, cytować posty i odpowiadać z sensem na odpowiednie posty, a nie że ktoś pisze o kozie a Ty odpowiadasz o wozie...
@edit
Przeczytałem całą kłótnię i mam 2 spostrzeżenia:
1.Ethan ma rację w 100% i potrafi ją poprzeć MOCNYMI dowodami.
2.Gora**** jest puściutki jak puszka browara o 4 nad ranem (ale to nic odkrywczego)
/Ferax/
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.-
15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy
15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie
15:30 Ferax Uzra [71]: xD!

15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem
15:38 Wajher [97]: taaaa
15:39 Wajher [97]: hahah
15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d
15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla
15:39 Frost Evill [94]: ...

Ostatnio edytowany przez zmycha - 27-02-2009 o 17:51.
zmycha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 17:51   #3097
Knight Wowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore

Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
Domyślny

Niektórzy nie zrozumieli moich intencji. Pisałem że zawiodłem się na Goratelu - bo to prawda, ale Goratela bardziej lubię niż Nervariana człowieka bez honoru który mnie nie zabił i sam przyznawał że padłem na kicku a potem rok później jak już nie bał się to na forum napisał że niby mnie zabił xD gz Nervarianie lizodupku.
Goratel nie jest chociaż lizodupem, ani nie boi się powiedzieć szczerze co o kim myśli. On ma tylko zapędy złodzieja xD

Cytuj:
...W sexy zawsze bylo ze bral kto chcial, na vt i tak kazdy mowil jak cos spadlo, bo my do siebie mielismy zaufanie, wy jak widac chyba nie.
po1. party chanell
po2. zawsze mieliście do siebie zaufanie idealna glidio Phovel tez miał zaufanie do Speedego na 1szym bossie inq? a Xaszkil miał zaufanie do kogoś tam na hocie na farku? Już tam nie pamiętam kto komu co ukradł.
Ale Goratel w kradnięciu nigdy nie przebije Sexi Teamu, tu masz racje
Knight Wowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 18:16   #3098
Kashek
Użytkownik Forum

Kashek's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9

Imię: (Rencista)
Kashek ma numer GG 406216 Kashek ma login Tlenu cornn@tlen.pl
Domyślny

Ej, duudy.
Niezły flamewar się zrobił, nie zapominajcie, że to jest temat do wklejania zdjęć bo was zbanują.
stary 27-02-2009, 18:50   #3099
*Carlsberg
Użytkownik Forum

*Carlsberg's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Bdg

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kashek Pokaż post
Ej, duudy.
Niezły flamewar się zrobił, nie zapominajcie, że to jest temat do wklejania zdjęć bo was zbanują.
Oho, gdzieś poprzednie 3 odsłony tematu i ost. 160 stron tego przespałeś?

*Carlsberg jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-02-2009, 19:16   #3100
Zrywna_Szkapa
Użytkownik Forum

Zrywna_Szkapa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Niektórzy nie zrozumieli moich intencji. Pisałem że zawiodłem się na Goratelu - bo to prawda, ale Goratela bardziej lubię niż Nervariana człowieka bez honoru który mnie nie zabił i sam przyznawał że padłem na kicku a potem rok później jak już nie bał się to na forum napisał że niby mnie zabił xD gz Nervarianie lizodupku.
Goratel nie jest chociaż lizodupem, ani nie boi się powiedzieć szczerze co o kim myśli. On ma tylko zapędy złodzieja xD

po1. party chanell
po2. zawsze mieliście do siebie zaufanie idealna glidio Phovel tez miał zaufanie do Speedego na 1szym bossie inq? a Xaszkil miał zaufanie do kogoś tam na hocie na farku? Już tam nie pamiętam kto komu co ukradł.
Ale Goratel w kradnięciu nigdy nie przebije Sexi Teamu, tu masz racje

Gowno widziales gowno slyszales ?

Zabrali Softy na farku po tygodniu oddali ;*

tez sie klocilismy nie raz nie dwa ale zaufanie zostalo

Xaszkil

Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 27-02-2009 o 19:50.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania