![]() |
#3081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
|
![]() Jak mowie "Twoj ss sugeruje że zabiłes tego bossa z trzema osobami" UWAGA UWAGA {WYJASNIENIE DLA DEBILÓW} Z 3 osobami znaczy goratel+3=4 osoby
a nie W 3 osoby. {{Z trzema osobami != W trzy osoby)}} Gdy widać że zabiliŚMY tego bossa w 5 osób, tzn goratel go zabił z CZTEREMA osobami. Xevez, porównaj oba sski i sprawdź kogo nie ma na ssku by Goratel, możesz tez spróbować zgadywać dlaczego tej osoby nie ma na tamtym ssku... GORATEL wiem ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ok, jestem cierpliwy i Ci wytłumaczę: Nie mam pretensji o to ze stoisz z tyłu - tam gdzie miejsce eda, stój tam, bardzo dobrze, ale potem mógłbyś dać zlootowac potworka osobie która go zbloczyła. A Ty zachowujesz się jak jakiś złodziej, podbiegasz gdy potworek ma czarne hp, rzucasz się na ciało, otwierasz, nie patrzysz co jest tylko od razu baga do plecaka wrzucasz, Ty odróżniasz hunta z kumplami od hunta z obcymi ludzmi? Widze że chyba nie... I właśnie o to mam do Ciebie pretensje, bo kiedyś Ci ufałem i uważałem Cie za naprawdę dobrego kumpla. Ja nie miałem problemu z tym kto ma loota, ja wiem co wrzucam do plecaka, wszyscy widzieli kto był najbliżej bossa w chwili gdy boss padł, kto biegł na złamanie karku aby go zlootować, próbuje sobie wyobrazić jak to jest możliwe żeby wrzucić coś do plecaka a potem się 5minut wypierać że się tego nie ma, jako że staram się wierzyć w to że nie kłamałeś w żywe oczy to zgaduje że jak tylko boss padł otworzyłeś monsterka, złapałeś baga i chaotycznym ruchem myszki wrzuciłeś gdziekolwiek. Tylko PO CO? Byłeś w teamie z KOLEGAMI a nie z WROGAMI, co innego jak lootujesz np Demodrasa ale co innego było w tej sytuacji, Twój największy problem to instynkt złodzieja, przez to już nigdy nie odzyskasz mojego zaufania do siebie. W sumie to jesteś gorszy niż złodziej, bo Ty to chciałbyś ukraść ale nie masz jaj żeby to zrobić, tylko zawsze zabierzesz pośmiejesz się, potem oddajesz i jeszcze uważasz że to było naprawdę zabawne. Miałeś invita do Idoreja? Wyczyściłeś mu domek i wmawiałeś że masz hacka, to co że po pół godziny oddałeś itemki, kawał był słaby i zrozum to że już zaufania nie odzyskasz. Masz teraz inva do Idoreja? Zgaduje że NIE. A ja mam bez przerwy od 1,5roku i nigdy nie zawiodłem jego zaufania. Pozatym Idorei to tylko jeden z wielu przykładów, obaj to dobrze wiemy, co zrobiłeś z moimi 10kk ? Nie mam ochoty na dalesz rozmowy z Tobą i przekomarzanie się, zrozum tylko to że nigdy nie będę Ci ufał ani uważał Cie za poważnego człowieka, pozdrawiam, zdrowia życzę.[/quote] tak odlem ci 2 min pozniej bo byly lagi Powiedział to ten co przychodzi do kogoś na hunta i ani dzień dobry ani pocałuj mnie w dupe i zaczyna bić z wami. I jak zaeragowal na słowo "zdziwko" Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() To co zauważyłem:
1. Ethanamoz nie wie co to explo i musi bić z ue. 2. Ja jakoś nie widziałem, żeby Goratel pisał, że ubili bossa we 4-ech, ktoś to widział? Nie. Czyli kolejny wniosek - Ethan ma urojenia. 3. Fajnie iść ubić potworka gildią a potem wykłucać się o itemki, co? Jakoś jak my lootowaliśmy coś, to Xaszkil zawsze podbiegał, i chuj? Nikomu to nie przeszkadzało, lol 4. Pisze "marne 10kk", kilka postó wcześniej chwali się 16kk, czyli jest 1,6 marny. 5. Może nie do końca ogarniasz jak się dużo dzieje na ekranie, ja za to dokładnie widziałem co się działo: stałeś 1sqm od bossa gdy on miał czarne hp, ja stałem 4sqm dalej, ja zadałem mu ostatni cios - ue, ze świadomością że stoisz najbliżej, to była kolejna szansa i kolejna próba i kolejny raz nie zdałeś testu. Zanim podszedłem te 4sqm w ciele została tylko 1 esencja {boss item leżał sobie spokojnie w Twoim plecaku} To mnie rozjebało... Nic nie widział na ekranie, bo spamowałeś jak ciota ue'ki, tak trudno na to wpaść? Ktoś wziął itemek przed Wielkim Ethanamozem!!!! TRAGEDIA!!!!
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#3083 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bodzio'Szajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A odnośnie tego, że Maka jest złodziejem wiemy od dawna, więc po co to opisywać... Tak tak wiem, to ja jestem złodziejem, bo ukradłem Abbyss Hammera i Runed Sworda... Tylko, że ani tego i tego nie mam;/ Są w posiadaniu osób, które były wtedy na huncie... Jedyny plus dla DD team, to fakt, że dostałem za Abbyssa swoje 60k, a za Runed Sworda nadal pan XX ma mi oddać 100k... Ale pamiętajcie, to ja jestem złodziejem, nie Maka Pozdrawiam, Yours B's |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3084 |
Użytkownik Forum
|
![]() SZajs tak jak się używa exeta res i pota nie można bo jest exetaused Gz bo się niema .-.-
Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 27-02-2009 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3085 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Bodzio'Szajs
Gildia: Nerana Gods
Poziom: 223
Skille: 97/94
|
![]() Nie wiem Maka o co Ci chodziło w tej wypowiedzi... Jak chcesz ze mną pisać, konstruuj zdania w taki sposób, abym zrozumiał ich sens... Btw, i tak masz rację, nie będę się wykłócał z Senseiem
Yours B's |
![]() |
![]() |
![]() |
#3088 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() Cytuj:
2. A widziałeś żebym ja gdziekolwiek napisał "Goratel NAPISAŁ że zabili bossa we czterech"? Nie ja napisałem "Twoj ss SUGERUJE że zabiłeś bossa z trzema osobami". 3. Nie chodzi o jakiś itemek bo nikt go nie ukradł, nikt się tu nie kłóci o kasę mi chodzi o ZACHOWANIE GORATELA. 4. A Ty jesteś 0,01 marny? I to jeszcze te 0,01 musiałeś kupić za rl pln? 5. Jak ktoś walnie UE to może Ty zamykasz oczy ze strachu i jesteś oślepiony, bo ja na przykład jeszcze TROSZKĘ widzę. A poza tym moje UE ma duży zasięg ale choćbym się zesrał to plecaków Goratelowi na pewno nie zasłoni, a moja wypowiedź o "nieogarnianiu" tyczyła tego że on nie wie co wrzuca do plecaka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3089 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie tam zebym sie wtracal czy cos ale z ethem/wowa bylem juz na paru huntach (kiedys on bloker pozniej nowe chary ja bloker, czasy bez party channela) i z reguly jak cos fajnego nam spadlo to bylo "chodz zobacz sam" i otwieralo sie cialo i ogladalo, robilo sska... nie mialo znaczenia kto to wezmie ;|
mialo znaczenie to ze poza przyjemnoscia z wspolnego hunta moze sie uda jakis profit nawet zrobic a zeby nie bylo OT to nie wiem jak wy ale ja wale z axa: ![]()
Twoje szlachetne czyny będą pamiętane... Ostatnio edytowany przez Rezerwista - 27-02-2009 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Imię: Dave the Witcher
Poziom: 121
Skille: 89/80
Poziom mag.: 7
|
![]() IMO chciał dobić bossa, żeby nie uciekł.
Co do całej kłótni. Ethna, jedno mnie dziwi, czemu ktoś na twoim poziomie, mimo, że ma duże problemy ze znalezieniem kogoś z kim można inteligentnie pogadać i zaufać ciągle gra w tą durną grę... Ciągle narzekasz, że ten znoobił , ten złodziej, inny to debil, a tamten kłamca. Jesteś jedną z niewielu osób, na której się przez całą grę nie zawiodłem i za to masz u mnie szacunek, ale chyba już czas się z pewnymi kwestiami pogodzić. Może sellasz kasę na Allegro, ale w radziłbym Ci się zająć teraz studiami, to Ci się bardziej opłaci. Pozdrawiam!
<gwozdziu> a słyszales o tym jak dzieciak pobił matke taboretem, bo mu kompa wyłaczyla i zginęła jego postać w tibii? <fafik> no slyszalem <gwozdziu> niezly pojeb, nie? <fafik> no jest troche takich na swiecie <gwozdziu> no..., jak tak mozna dziecku kompa wylaczyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
|
![]() Etha super hiper sorku który nigdy nie pada powiedz mi po chuj szukasz dziury w całym jeżeli i tak jesteście w jednej gildii znacie się, dzielicie się lotem co to za różnica kto go złapie yyy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3092 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W sexy zawsze bylo ze bral kto chcial, na vt i tak kazdy mowil jak cos spadlo, bo my do siebie mielismy zaufanie, wy jak widac chyba nie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3093 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów
Stan: Usunięty
Imię: Knight-Kazior
Gildia: Street Fighters
Poziom: 203
Skille: 96/92
|
![]() Widzę że Bodzio zraniona dusza i mistrz nerany otrząsną się po utracie chara i zaczął wychodzić z pokoju
![]() ![]() DAWAĆ LIZODUPY BODZIA NAWRZUCAJCIE NA MNIE PLX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3094 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Sexy Team > Nerana @Kazior Co to Femumras xD? Xaszkil ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 27-02-2009 o 17:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3095 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3096 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Racibórz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 106
Skille: 92/78
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
No ostrzegałem Was ![]() Btw. Goratel! Naucz się edytować posty, cytować posty i odpowiadać z sensem na odpowiednie posty, a nie że ktoś pisze o kozie a Ty odpowiadasz o wozie... @edit Przeczytałem całą kłótnię i mam 2 spostrzeżenia: 1.Ethan ma rację w 100% i potrafi ją poprzeć MOCNYMI dowodami. 2.Gora**** jest puściutki jak puszka browara o 4 nad ranem (ale to nic odkrywczego) /Ferax/
15:28 Ferax Uzra [71]: Poznalem spoko osobe i od razu ona skonczy grac? -.- 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: nie skonczy 15:30 Kric'Hu of Refugia [128]: tibja to nasze rzycie 15:30 Ferax Uzra [71]: xD! 15:37 Frost Evill [94]: zreszta wiekszosci nie przez ciebie dedlem 15:38 Wajher [97]: taaaa 15:39 Wajher [97]: hahah 15:39 Wajher [97]: ciekawe przez kogo k*rwa ;d 15:39 Frost Evill [94]: stara mi monitor wylaczyla 15:39 Frost Evill [94]: ... Ostatnio edytowany przez zmycha - 27-02-2009 o 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3097 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() Niektórzy nie zrozumieli moich intencji. Pisałem że zawiodłem się na Goratelu - bo to prawda, ale Goratela bardziej lubię niż Nervariana człowieka bez honoru który mnie nie zabił i sam przyznawał że padłem na kicku a potem rok później jak już nie bał się to na forum napisał że niby mnie zabił xD gz Nervarianie lizodupku.
Goratel nie jest chociaż lizodupem, ani nie boi się powiedzieć szczerze co o kim myśli. On ma tylko zapędy złodzieja xD Cytuj:
po2. zawsze mieliście do siebie zaufanie idealna glidio Phovel tez miał zaufanie do Speedego na 1szym bossie inq? a Xaszkil miał zaufanie do kogoś tam na hocie na farku? Już tam nie pamiętam kto komu co ukradł. Ale Goratel w kradnięciu nigdy nie przebije Sexi Teamu, tu masz racje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Ej, duudy.
Niezły flamewar się zrobił, nie zapominajcie, że to jest temat do wklejania zdjęć bo was zbanują.
![]() |
#3099 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gowno widziales gowno slyszales ? Zabrali Softy na farku po tygodniu oddali ;* tez sie klocilismy nie raz nie dwa ![]() ![]() Xaszkil ![]()
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 27-02-2009 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |