|
|
#21 |
|
Użytkownik Forum
|
Mi Tompior zamknął temat z powodu "Zły dział, temat denny". Jestem ciekaw, który punkt regulaminu o tym mówi.
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Olkusz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pethaf Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nie jestem członkiem, ja go mam!
Świat: Titania
Poziom: 32
|
Mnie też kopnął zaszczyt ostrzeżenia od Wieszoka ;]
"Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: offtop (mrrrrau :*) Cytuj: Ciao! Knajtmaruś, po ostatniej upojnej nocy zdradził mi sekret Rookgaardu, fakt, trochę mnie to kosztowało, no ale było nam milusio :* (nawet nie zgadniecie misiaczki, gdzie Maruś wytatuował sobie tajemnice tej wysepki. Mrrrrrau ;]" Po moim odwołaniu się do ostrzeżenia otrzymałem ten o to wspaniały prezent " Cytuj: Oryginalnie napisane przez Pethaf Cytuj: Oryginalnie napisane przez Wieszok Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: offtop (mrrrrau :*) ------- Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość. Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad. ------- To ostrzeżenie nakłada 1 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy. Oryginalny post: http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2357894 Cytuj: Ciao! Knajtmaruś, po ostatniej upojnej nocy zdradził mi sekret Rookgaardu, fakt, trochę mnie to kosztowało, no ale było nam milusio :* (nawet nie zgadniecie misiaczki, gdzie Maruś wytatuował sobie tajemnice tej wysepki. Mrrrrrau ;] Pozdrawiamy Forum Tibia.pl Odwołuję się, w sprawie ostrzeżenia które otrzymałem, sądzę, że zostałem ukarany za moje poglądy i czyjąś nietolerancję... Pozdrawiam, twój oddany Pethaf :* Kochany Pethaf'ku, Ukarany zostałeś za offtop nie za światopogląd. Nie patrzę nigdy na to KTO pisze, ale CO pisze, a ów post nie miał nic związanego z tematem (ew. nic do niego nie wnosił). Całuję, Wieszok". Wiem że dostałem go słusznie, chociaż trochę naciąganie, bo gdyby był to posty o treści np. "zgadzam się z tobą" lub "ta teoria wytuptania wielkiego kręgu o średnicy 3 litrów mleka jest zdecydowanie gorsza od mojej, która rzecze, że trzeba nasikać w odwrotnej kolejności na pola odpowiadające za zniknięcie karbowanego". Co prawda ja też trochę przesadziłem z kampanią na cześć szerzenia homoseksualizmu i popularności mydła ;] Pamiętajcie, nie dajcie sobie zamydlić tył.. ekhm oczu ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik Forum
|
Tworząc tą grupę nastawiałem się, że dojdzie do niej może z 5-6 osób, w porywach do 10. A dzisiaj proszę - 24 członków, drugie tyle chętnych, wkręt, odspamowywanie prawie zakończone, własny serwer TS. Strach pomyśleć co będzie w przyszłości.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
Aha taka prośba ode mnie i w sumie od Lesia, żeby zostawić piombona w spokoju bo może nam nabruździć... Puki co nie wchodźmy sobie w droge i ,,on tez sciemy ciagle wali i jak zaczneimy sobie do gardel skakac to bezdie kicha ".
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
|
|
|