|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy ciąża Twoja/Twojej dziewczyny, w aktualnym wieku, byłaby dla Ciebie tragedią? | |||
Zdecydowanie tak, nie chciałbym mieć do czynienia nic z tym dzieckiem ani z tą dziewczyną. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 8.79% |
Zdecydowanie tak, postarałbym się wspierać matkę dziecka i dziecko, ale nie chcę mieć z tym dużo do czynienia. |
5 | 5.49% |
Zdecydowanie tak, ale trudno, stało się - dziecko trzeba wychować. |
23 | 25.27% |
Zdecydowanie tak, uważałbym/uważałabym, że jest to marnowanie życia. |
12 | 13.19% |
Najprawdopodobniej przez długi czas nie przyjąłbym/przyjęłabym tego do wiadomości. |
2 | 2.20% |
Nie, stało się i trzeba podejść do tego realistycznie. |
22 | 24.18% |
Nie - ucieszyłbym/ucieszyłabym się. |
6 | 6.59% |
Nie, przeszedłbym obok tego obojętnie. |
3 | 3.30% |
Zależy od wielu czynników zewnętrznych, jak np. rodzina. |
6 | 6.59% |
Inna odpowiedź (proszę o udzielenie jej w poście). |
4 | 4.40% |
Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Czy ciąża Twoja/Twojej dziewczyny, w aktualnym wieku, byłaby dla Ciebie tragedią?
Do wyboru jest 10 odpowiedzi: - Zdecydowanie tak, nie chciałbym mieć do czynienia nic z tym dzieckiem ani z tą dziewczyną. - Zdecydowanie tak, postarałbym się wspierać matkę dziecka i dziecko, ale nie chcę mieć z tym dużo do czynienia. - Zdecydowanie tak, ale trudno, stało się - dziecko trzeba wychować. - Zdecydowanie tak, uważałbym/uważałabym, że jest to marnowanie życia. - Najprawdopodobniej przez długi czas nie przyjąłbym/przyjęłabym tego do wiadomości. - Nie, stało się i trzeba podejść do tego realistycznie. - Nie - ucieszyłbym/ucieszyłabym się. - Nie, przeszedłbym obok tego obojętnie. - Zależy od wielu czynników zewnętrznych, jak np. rodzina. - Inna odpowiedź (proszę o udzielenie jej w poście). Proszę o udzielenie odpowiedzi, jest mi to potrzebne do wstępnego projektu pracy konkursowej na WOS. Dziękuję! Tak, zakładamy, że jest to Twoje dziecko. Ostatnio edytowany przez Gonzo - 02-03-2009 o 19:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Omg myślałem przez chwile, że przez przypadek wszedłem na jakieś bravo.pl czy jakiś inny sweetbrokacik.
![]() |
#4 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Proszę o wyrozumiałość i odłożenie kamieni, że wrzucam to tutaj - populacja tego forum jest dosyć inteligentna jak na jakąkolwiek populację internetową, dlatego spodziewam się dosyć "optymalnych i realistycznych" wyników ankiety. Na brawoklapklap dostałbym zapewne "ojEjQqq CioNża? $k0Czył@by/\/\ z d@hó, HiHiHi buSSsiolE ;*". A to mnie przeraża. :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() Nie widze się jako ktoś kto po*******a po osiedlu z wózkiem i małym mną w wózku ;/
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 02-03-2009 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2009
|
![]() No jakbym się o tym dowiedział to na pewno mojej laski bym nie porzucił , wspierałbym ją , ale z wychowaniem dziecka to szczerze mówiąc nie wiem , zależało by to od sytuacji może tak może nie.
A tak P.S. nie napisałeś w temacie czy to by było moje dziecko ;p więc nie wiem jak mam to rozumiec ;] No ale jakby było moje to bym raczej je wychował w końcu byłaby by to moja córka/syn. Ostatnio edytowany przez hariboss666 - 02-03-2009 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() No to skoro to na WOS no to odpowiem...
Moja odp to ta ostatnia i brzmi: Nie mam zdania... (ale się wysiliłem...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Royhav
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 102
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Każdy idący do łóżka chyba wie jakie mogą być konsekwencje
![]() A konsekwencje własnych działań trzeba ponieść ...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem na 100% pewny, że do takiej sytuacji by nie doszło. Natomiast jeżeli, jakimś cudem by się to stało, to oczywiście :
- Inna odpowiedź (proszę o udzielenie jej w poście), czyli: Starałbym się, aby wszystko było dobrze, i nikomu nic nie brakowało =]
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No ja raczej tak jak ludzie wyzej, choc nie jestem pewny zalezalo by to tez od postawy jej/mojej rodziny.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Zachodzenie w takim wieku w ciążę to głupota, nawet przez przypadek. Gdyby jednak moja baba zaszła w ciążę, to zapewne rzuciłbym ją w pizdu. Tylko, że potem alimenty, utrata szacunku (wiadomo, jakbym ją rzucił to byłbym znienawidzony). Powinna wiedzieć komu daje dupy i jak się zabezpieczyć. Btw. ja nigdy bym nie prosił się laski o pójście do łóżka, żeby nie było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
@topic Gdyby dziewczyna powiedziała mi, że jest w ciąży, krzyknąłbym do niej "Patrz! Free items!" i poleciałbym w długą... Aaa właśnie mi przyszło na myśl... co gdyby twój chłopak był w ciąży? Zróbmy sondę! Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 02-03-2009 o 19:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze będzie wina faceta
![]() Jeśli dziewczyna by była w moim wieku to nie koniec świata ale gdyby mi się trafiła taka 16 , 17 lat to trochę lipka ![]() wybrałem: - Nie - ucieszyłbym/ucieszyłabym się. może za kilka lat będę skakał z radości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Szkoda ci kasy na gumke to na alimenty sie bedziesz musial wykosztowac.
Nie czuje sie w kompetencji odpowiadac na ta sonde. Jak sie ma 20stke na karku to dzieciak to juz nie jest "nastoletnia ciaza". No chyba ze insynuujesz ze zaplodnilbym jakas goraca 13nastke. Ale wtedy ja do wora i do rzeki. Nie mialbym pozytku z dzieci, a nastoletnia matka to tylko kolejny dzieciak. W sondzie brakuje opcji "zabic, pozbyc sie dowodow, udawac ze nic sie nie stalo.".
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() @up
Mocno powiedziane... @top (głupi temat) 'Nie, przeszedłbym obok tego obojętnie.' @offtopic A może założę temat z sondą czy założyć nowy, głupi temat? ;o Ostatnio edytowany przez sazqq - 02-03-2009 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jack Black powiedziałby "You shouldn't have fucked me so hard."
Doprawdy, z każdym dniem kolejne tematy mnie zaskakują... Solution: FALCON... PUNCH! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Akurat ten temat nie wydaje mi się głupi. Pomijam fakt, że to mało prawdopodobne, bo autora ankiety chyba to nie interesuje. Zresztą środki antykoncepcyjne nie są w stu procentach efektywne i to się jednak może każdemu zdarzyć.
Wybrałem odpowiedź: "Zdecydowanie tak, uważałbym/uważałabym, że jest to marnowanie życia", tyle że zawiera ona jedynie opinię, a nie mówi, co bym zrobił. Ja bym namawiał dziewczynę na aborcję, bo rodząc dziecko nie tylko zmarnowałaby życie swoje, ale mogłaby też zaszkodzić dziecku - nastolatka nie jest przygotowana do bycia matką, przede wszystkim psychicznie (ale też pod względem materialnym - byłaby przez cały czas zależna od innych). Jeśli jednak nie udałoby mi się jej przekonać, to jej ciąża jest bądź co bądź moją winą i musiałbym wziąć za to odpowiedzialność. W związku z finansowym aspektem przede wszystkim musiałbym zapewnić jej i dziecku utrzymanie w przyszłości. A co dokładnie chcesz z tym zrobić? Znaczy - co robisz na ten wos? |
![]() |
![]() |