![]() |
#7301 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Widać, że nie przerabiałeś nigdy odsłuchiwania np. muzyki na różnym sprzęcie. Ja mam np. utwory, których na odtwarzacz mp3 (kiepski odtwarzacz, z kiepskimi słuchawkami) nie wrzucam, bo tam brzmią miernie. A utwór ten jest po byku dopiero np. na moim 5.1 Tyle na ten temat ![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7302 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O jezus, ja tam nie zauważyłem, żeby postacie zachowywały się schematycznie. Poza tym ważne, ze anime wywołuje emocje, reszta jest także ważna. Emocje, albo 'wstrząs', które u mnie wywołało anime wynagradza wszystkie niedociągnięcia, o których mówisz, a ja nie zauważyłem. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 03-03-2009 o 19:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() ja pier... a wy znowu o SD...
nowy bleach~
![]() |
![]() |
#7304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() potrzebuje brutalnego anime jak berserk lub hellsing. Claymore juz ogladalem. Naprawde demony, umarlaki, krew mile widziana. Tylko zadne naruto/bleacho podobne.
aha kreska tez zeby byla taka ostra i wyrazna jak w hellsing etc a nie ja np w Soul Eater.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 03-03-2009 o 20:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Devil May Cry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Równie dobrze mogłeś nie odpisać. Więc argument nie za specjalny. A ja lubię odpowiadać na zaczepki, nawet przy nikłej szansie wygranej
![]() @kołbaś Coś naprawdę baaaaaardzo brutalnego - Akira. Niestety to tylko film, ale moim zdaniem warto obejrzeć. Brutalny jest na pewno tyle, że kreska trochę stara, w końcu ten film ma 20 lat. Z tych brutalnych jeszcze Elfen Lied.
![]() |
#7307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Z brutalnych to oprocz wyzej wymienionych jeszcze NGE (z naciskiem na EoE) i Higurashi
![]() @Kuma Przykro mi, ze wszystko odbierasz jako zaczepke ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 03-03-2009 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() NGE, EL, DMC ogladalem. I wlasnie dlatego odczuwam taki brak bo wiecej jakos tak bardziej fantasy siekanek z krwią i demonami nie ma za bardzo. ogladalem jeszcze Chrno Crusade.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7309 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ehh niby staracie sie zeby nie bylo zadne flejmu a 2 strony juz pelne przez te klotnie az mi sie odechcialo czytac ^^
Dzis trzeba dokonczyc Spice and wolf Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7310 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No z tym się bym pokłócił : ). Nie każde anime musi opowiadać o specjalnych ludziach. To anime po prostu w pewnej części odbija uczucia, odczucia, emocje i ich konsekwencje przeciętnych osób. Czyli opisuje zachowanie grupy ludzi całkowicie przeciętnych, niczym (w psychiczny sposób) się nie wyróżniających. Może trochę skrzywionych w tą, lub tamtą stronę, ale o tym, my- zwłaszcza ja : P- czyli ci którzy oglądają i w pewnym sposób cieszą się zwykłą animacją (nie ważne jak się spojrzeć pewnego rodzaju skrzywienie psychiczne tu występuje :-P) nie powinniśmy dyskutować : ).
![]() |
![]() |
#7311 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie mówiłem, że będzie flame? xD
![]() |
#7312 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie było tak wielkiego flamu : P Nostradamus.
![]() |
![]() |
#7313 |
Użytkownik Forum
|
![]() KONBAWA! XD
dobra szukam czegoś z
![]() |
![]() |
#7314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
-Krwawa Konata ![]() -Piekielna Kagami ![]() -Brutalna Tsukasa ![]() -Straszna Miyuki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7315 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Nari
Porownanie wymiata, cala prawda, dzieki xDD Natomiast odnosnie postaci w SD, oczywiscie nie chodzilo mi o tym, ze glownybohater (jakkolwiek sie nazywal) powinien byc superbohaterem czy innym doraemonem. Chodzilo mi natomiast o schematycznosc i sztucznosc jego zachowania, wedlug mnie ludzie sie tak nie zachowuja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7316 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() @grocix
nawet nie wiesz jacy ludzie moga byc falszywi klamliwi sztuczni oj nie wiesz... Niestety nasz swiat nie jest taki jaki bysmy chcieli, nasza jedyna szanse jest otworzenie bramy i przejscie na other sidei zostac panstowym alchemikiem ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7318 |
Użytkownik Forum
|
![]() rozumiem ze teraz all mnie ignorują co? nie było mnie 2 dni i wypadasz z obiegu :/...ok...
![]() |
![]() |
#7319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() A ty to...? xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7320 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Gro
Nie wiem czy głównego bohatera(sam nie wiem jak sie nazywa : P) SD, można nazwać postacią schematyczną, ponieważ nie spotkałem sie z drugą taką lub chociażby zbliżoną do jego postawy postacią w anime. Był całkowicie 'oryginalny' w swoim zachowaniu. Natomiast dziewczyny jak najbardziej podchodziły pod schemat. Cytuj:
@kołbaś Z tych bardzo brutalnych masz jeszcze Afro Samurai'a. Niestety strasznie szpeci angielskim dubbingiem, ale to anime z tego co wyczytałem nie ma wersji japońskiej. Świat w porównaniu do Japonii jest 100 lat do tyłu jeśli chodzi o dubbing ; (
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 03-03-2009 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |