![]() |
#7321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() czyli ze corgar jest zuym padawanem ;/
Rayza ja cie nie ignoruje ale nie wiem co ci zaproponowac... nie wiem moze sprawdz to Seirei no Moribito (nie ogladalem jeszcze wiec ty sprawdz ;]) jednak to raczej nie jest psycho anime ale akcja napewno jest i ponoc kreska jest zabojcza wiec jak chcesz to sprawdz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie no, jeszcze nie jest tak źle xP
@Rayza Life is brutal! ;/
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 03-03-2009 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Taaa.... jestem straszliwym kłamcą. Powiedzmy że mam skłonność do ubarwiania pewnych histori, a że oglądam dużo ciekawych programów czasem to wygląda jakbym fristajlował na całego. Ale to tylko pozory. Zresztą Kuma może wymienić tylko 2, góra 3 takie sytuacje.
@SD Tu nie chodzi o schematyczność bohatera. Powiedziałbym że chodzi o to że SD sprawia wrażenie bycia czymś czym nie jest. Niby mindfuck, a po bliższym kontakcie wychodzi byle co. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7324 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @milano8
Life is brutal @Kuma Bohater jest schematyczny, ale nie w stosunku do innych serii, a do samego siebie. Poza tym dochodzi rzecz, o ktorej mowi Corgar - SD jest wedlug mnie slaba seria maskujaca swoje niedociagniecia szokujacym zakonczeniem (ktore jak mowi i386 mogloby byc zupelnie inne, tak jak w grze). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7325 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ze tak powiem:
to pierdolicie o tym SD caly czas ze to juz jest nudne, czy tylko te anime jest takie kontrowersyjne ze pol tego tematu jest zasmiecone wiadomosciami o SD kimze ten koles nie byl, czy to ****em, pedalem czy jeszcze kaj wie co... Dzieki wam nie musze ogladac SD poniewaz wszystko (chyba) wiem, no ale to moze i dobrze bo bym nie zwastowal mego az tak arcydiabelnie waznego czasu... Czyli z jednej strony arigato goza~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7326 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#7327 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kuma, Gro
Dajcie se siana z tą kłótnią. Po buziaku i spać. Tak sobie Kurokami oglądam i czuć troszkę kilkoma innymi seriami. Schemat taki jakiś oklepany, główni bohaterowie też. Ale po 6 epach nie oceniam, może sie jakoś rozwinie. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7328 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kuszę Cię!
![]() |
![]() |
![]() |
#7329 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no wezme sie za to jak obejrze do konca spice and wolf i SNM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7330 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taaa... genialna historia. Nietypowi bohaterowie, ciekawa fabuła, niezwykle głebokie przesłanie.
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7331 |
Fallen Angel
|
![]() Ależ ja wam współczuje. Macie tak super przezajebiste uszy, że nietoperze wymiękają, a mi wystarczają słuchawki za 30zł TDK i dalej mogę słuchać muzyki tak samo jak na słuchawkach za 200, bo i tak nie mam odpowiedniego sluchu, zeby robilo mi to roznice.
![]() |
#7332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Gangrel
Mialem naprawde identyczne podejscie (tym bardziej, ze jakotaka wade sluchu mialem stwierdzona)... Dopoki sam nie posluchalem. No ale kazdy robi i wydaje kase na to co komu sie podoba - jeden moze marzyc o Oplu Corsa, a inny o Grado GS-1000 za podobna cene ; ) @Corg Zapomniales dodac o niezwykle rozbudowanym watek psychologiczny i romantyczny (ach, te odplywanie w objeciach ukochanej w kierunku zachodzacego slonca). No i w ogole - best seria ever... ...NOT! Ostatnio edytowany przez Grocix - 04-03-2009 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7333 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale ze jak mam to ogladnac to oczekujecie ode mnie ze zaczne new flame?
Chyba w snach Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7334 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do dźwięku.
Kupiłem sobie niedawno słuchawki za 20funtów i to mi już wystarczy. Dobrze się słucha i nic nie zapowiada zakupu nowych.
![]() |
![]() |
#7335 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @SS
Jeśli nie bedziesz mial okazji sluchac muzyki na czyms lepszym to naprawdę nie będziesz w stanie wyobrazić sobie jaka jest różnica. Ja ide spać, Oyasumi Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @milano
ja wiem ja lubię tak gadać : 3 nyoro~~ @ och chyba podł. swoje słuchawki z tym wielkim pudłem zwanym basem...bo od. przeprowadzki nie chciało mi sie.. a ja mam to o!: ![]()
![]() |
![]() |
#7337 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dasz sie pobawic ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() niewiem~ muszę pomyśleć, jak myślisz Frizzku?
sygna: back to mai waifu <3
![]() |
![]() |
#7339 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Rayza Kto to? Propo, powiedz tej dziewczynie w zielonych włosach, w twoim podpisie, żeby ściągnęła bieliznę ''do końca'' ^_^' @milano To nie jest do bawienia, tylko do oglądania ^_^
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 04-03-2009 o 01:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7340 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @SS
czy ty nie rozpoznajesz jednej z zon wielkiego króla Rayza'y, CC z anime Code geass... Skoncz wasc wstydu oszczedz xD ;] |
![]() |
![]() |