| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2005 Lokacja: Venore Posty: 48   | Siema @ll!!! Pokaże wam tu zdjęcia z huntu dragów.. Ekipa: Maciek fughter-32 knight ( bloker ) skile: xx/xx Master of jagiellonia ( JA  )  Przed wyprawą 30 lvl a po niej 31, skilee 72/45 Są tu zdjęcia moich małych hitów, podziału expa i mojego ADV, oraz najlepsze Comba dragów   Noto jedziemy...                         I to już koniec.. Oceniajcie moje SS łagodnie ponieważ 1 raz wklejam SS-y  
				__________________ ...,,NIENAWIŚĆ DO POLICJI TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY - TEN KTO Z NIMI TRZYMA NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY!!!"... NAME: xxx Skils: xx/xx Mlvl: 5 Solo: Drag Team: Demon | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 01 2005 Lokacja: w kopalniach Khazad-dum Wiek: 35 Posty: 127   | niezłe ssy (jaki loot i skille??) | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 11 2004 Lokacja: Nowa Sarzyna Wiek: 33 Posty: 61   | SS same w sobie fajne tylko dragi mogłyby być żywe 
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 05 2004 Posty: 346 | Ehm, mam pytanie... czemu niektóre screeny są wklejone po parę razy? (np. ten z "pozdro dla tibia.pl" albo advance w lvlu) Przez to strona się 2x dłużej ładuje... Screeny spoko, ale i tak z tobą na dragi nie pójdę  hail Temple of Doom ~dobrze wiesz kto  A, zapomniałem... znowu smoki, to się już zaczyna nudne robić  
				__________________ Kavari es, lar agrunea venir Akharlen! ~~~~ Ostatnio edytowany przez Cadonis - 04-02-2005 o 22:52. | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 12 2004 Lokacja: Piła Wiek: 35 Posty: 51   | 1. Po co wklejales ss'y po kilka razy ??     2.Calkiem niezle   3.Powiedz jaki loot ogolny byl bo nie wiem czy ten co jest okazany to loot koncowy 4.Skills plss twoj i blokera Pozdro!  ------------------------- Nick : ******* Server : Jamera Level : 13 Skills : 54/54 M lvl : 3 Ostatnio edytowany przez Masterusz Tedeusz - 04-02-2005 o 23:16. | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2004 Wiek: 35 Posty: 26 | Moze i nudne , ale mi sie nawet podobaja    .Zamiesc wiecej jesli bedziesz mogl. 
				__________________ Mały powrót do tibi. Calmera Von Adware Paladin 32 lvl - ONN Calmera Von Freeware Knight 54 level/5 mlevel 76/75 -OFF   | 
|  |   | 
|  | #7 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 27 01 2005 Lokacja: W Thais Wiek: 34 Posty: 139 Stan: Aktywny gracz Imię: Petersaber Profesja: Druid Gildia: Silver Cross Świat: Julera Poziom: 34 Skille: 24/26 Poziom mag.: 45 | spoko SSy, nawet fajne   lepsze niz moje... NA SERIO MÓWIĘ!!   aha, czy ktokolwiek zauważył, że używa gość TibiaGG??  | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2005 Lokacja: Venore Posty: 48   | Dzięki za wszystkie komentarze a moje skile to 72/43 a mojego kolesia to niepamiętam...  Aha to prawda.. uzywam TibieGG i za to sry... 
				__________________ ...,,NIENAWIŚĆ DO POLICJI TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY - TEN KTO Z NIMI TRZYMA NA ZAWSZE JEST PRZEGRANY!!!"... NAME: xxx Skils: xx/xx Mlvl: 5 Solo: Drag Team: Demon | 
|  |   | 
|  | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 10 2004 Wiek: 37 Posty: 196 | Nie musisz nas przepraszac, bo nam to nie szkodzi~~ Wazne, ze ci to nie przeszkadza...  (tylko ostroznie bo za uzywanie NGG grozi ban) 
				__________________ It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set   cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem!   | 
|  |   | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 11 2004 Lokacja: Sulechów City Wiek: 33 Posty: 56   | Ee blokera masz do dupy -.-.2 fotki jak stal przodem i do tego goni draga majac ze sobą palka...zalosc,loot do dupy ale gratz pomyslu i fotek choc widzialem lepsze.. 
				__________________ TIBIA UZALEŻNIA ,I TY MOŻESZ URATOWAC SWÓJ TYŁEK PRZED WYLĄDOWANIEM NA SMIETNIKU,TRZYMAJ DYSTANS - I will miss you ,Titania | 
|  |   | 
|  | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 12 2004 Lokacja: się biorą dzieci? Wiek: 39 Posty: 63 Stan: Aktywny gracz Imię: Lord Xitev Profesja: Brak (Rookgaard) Gildia: ;( Świat: Harmonia Poziom: ;)  Skille: to sorc   | czy ja mam deżawi?? widze zdjecia podwojnie poco wklejales 2 razy?? gz lvl a fotki do dupy ja radze zamknac temat z powody ze zdjecia do dupy | 
|  |   | 
|  | #12 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 02 2005 Lokacja: B-styk Wiek: 40 Posty: 6 | Witam.  Nie powinniscie bluzgac go za to ze beznadziejne ssy ;-) to nie ladne. Btw. Powiedzcie mi kto nie uzywa Tibia GG - Las rak - nikt  . Tylko dziwne ze ja mam troszke ssow jak widac perfidnie znane osobistosci Isary - Morgasa, Mediota i kilku jeszcze ktorzy bardzo ladnie uzywaja Tibia GG lub innego programu ulatwiajacy gre - swiatlo :-) Aimboty oczywiscie tez. Jak ktos kiedys dostawal od Damgratha z roznych run to wie jak to dziala ;-). Perfekcyjne PvP ;-). | 
|  |   | 
|  | #13 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 01 2005 Posty: 9 | Spoko ss , y mam Pytanie do was !! Wiec gdy sie wykonuje anilihatora to trzeba wybic te 2 demony co stoja na przejsciu ? czy wszystkie? Plis odpiszcie z Gory dzieki za odpowiedz | 
|  |   | 
|  | #14 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 02 2005 Lokacja: B-styk Wiek: 40 Posty: 6 | Cytuj: 
 P.S. Offtopic ;-) Ostatnio edytowany przez Burek - 14-02-2005 o 00:31. | |
|  |   | 
|  | #15 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 01 2005 Posty: 9 | Cytuj: 
 Dzieki za odpowiedz  to spoko ze tylko te 2 ale powiedz mi dlaczego trzeba zabic  wszystkie gdy sie spelnia te warunki ? Co drzwi sie nie otworza czy co ? Ale dzieki za odpowiedz wogole  | |
|  |   | 
|  | #16 | |
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 02 2005 Lokacja: B-styk Wiek: 40 Posty: 6 | Cytuj: 
  ) zrobili anihilatora jako pierwsi ze wszystkich serwerow i nie wiem czy ze wzgledu na to ze nie wiedzieli, czy dlatego ze chcieli pokazac ich moc zabili wszystkie demony. W kazdym razie zlozyly sie wszystkie. Jezeli chcesz porozmawiac o Anihilatorze to prawdopodobnie jest juz taki temat. A jezeli chcesz obejrzec screeny z pierwszego ukonczonego Anihilatora to tibia.de i szukaj ;-) Isara before Antica czy cos podobnego temat sie nazywal xD. Pozdro p.s. rozpisalem sie... ;p | |
|  |   | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 01 2005 Lokacja: kraków Wiek: 34 Posty: 247 Świat: danubia   | moze byc  nudne bo caly czas to samo a i jescze bniektore ssy widzialem po 3 razy (te same)  | 
|  |   | 
|  | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 02 2005 Posty: 33 | gdzie to jest? | 
|  |   | 
|  | #19 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 02 02 2005 Lokacja: Głuchołazy Wiek: 36 Posty: 12 Stan: Aktywny gracz Imię: Licom Profesja: Master Sorcerer Gildia: Narazie zanda Świat: Selena Poziom: -- Skille: --- Poziom mag.: -- | Kolejny IDIOTA który uzywaq tibi GG.Chcesz aby ci hakli postac???? | 
|  |   |