![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Zauważ, że jeśli twoim zdaniem Bóg nie istnieje to właśnie dzięki wieże Polaków żyjesz teraz w wolnym kraju bo to dzięki WIERZE, KSIĘŻOM, BISKUPOM i całemu KOŚCIOŁOWI Polacy nie stracili wiary w wygraną i to WIARA pomogła im przetrwać chwile kryzysu i tego argumentu nie podważysz bo to poprostu historia :>
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 07-03-2009 o 18:26. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie da - bo nie istnieje. Daj jakikolwiek dowód - odepre go, sensownie, zapewniam. (Wszelakie "bo istniejemy" przemilcze, z idiotami staram się nie rozmawiać) To że dzięki wierze żyjemy w "wolnym" kraju nijak nie potwierdza istnienia boga. btw - wierze się pisze. Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 07-03-2009 o 18:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Lechista
Zauważ, że dzięki komunistom, nie jesteś teraz Niemcem. Nie ma czegoś takiego jak 'silniejszy argument' w sporze bóg jest/boga nie ma. Choćby dla tego, że szanowny KK co chwile zmienia zdanie i przyjmuje poglądy, za które wcześniej wypędzał, oskarżał i zabijał. PS. jak już będziesz w chrześcijańskim niebie, pozdrów ode mnie Von Jungingena i krzyżaków. Ja w piekle pogawędzę z ich ofiarami.
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie była wiara w zwycięstwo tylko wiara w Boga...
nie chce się kłócić bo to nie ma sensu.
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co ma WIARA w boga do ISTNIENIA boga? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Co ma pier*olenie o Bogu do pier*olenia o kundlu bez ciała?
Skończcie ten flejmłar... Michoss ma rację. Nie znajdziecie silniejszego dowodu na to że on jest/że go nie ma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Chciałbym przytoczyć pewien argument, lecz nie chcę "offtopić". Aż świerzbi by poznać waszą opinię :/ @czcionkaktórejużywasz Z ciekawości spytam - jaki jest w tym cel? Utrudnić komuś czytanie? Wyróżnić się? Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 07-03-2009 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Guest
|
![]() Ateiści nie mają wielu naprawdę wartościowych dowodów na to, że Boga/życia po śmierci nie ma, a teiści nie mają wielu naprawdę wartościowych dowodów na to, że Bóg/życie po śmierci jest.
Przeciwnicy testów na zwierzętach nie mają wielu wartościowych dowodów na to, że zwierzęta mają uczucia, a zwolennicy testów na zwierzętach nie mają wielu wartościowych dowodów na to, że zwierzęta nie mają uczuć. Proste? Te dyskusje nie mają sensu. A człowiek nie powinien być panem życia i śmierci. Jest na to za głupi. |
![]() |
![]() |
#191 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() @Top
Niestety testy na zwierzętach są potrzebne by zbadać różnego rodzaju leki. Ludzie niestety są zbyt tchórzliwi by samemu na samym sobie testować. morał z tego taki "Gdzie człowiek nie może tam zwierze pośle." @offtop Cytuj:
Cytuj:
Co Ci przeszkadza w jaki sposób on wyraża swoje zdanie? Odpierdol się od niego i od tego w jaki sposób pisze. Nie widzisz ,ahh masz problem, ale na szczęście ludzkość stworzyła takie magiczne coś zwane okularami. Bardziej wydaje mi się że Ty chcesz być fajny. Wiesz istnieje takie coś jak prywatne wiadomości. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Arashel nom zgadzam siem hehe też jestem fajny hehe... |
|
![]() |
![]() |
#193 | ||
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Michoss - 07-03-2009 o 23:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() Do wypowiedzi Michossa dodam, że jest jeszcze głębsza różnica. Nie tylko 'inaczej się przyjmuje' u ludzi i zwierząt, ale u samych ras ludzkich. Podając wszystkim rasom opium zauważymy, że: biała będzie uspokojona, żółta wpadnie w szał, czarna straci część zdolności motorycznych. To tak w ramach ciekawostki.
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() TEN tekst akurat jest trudny do czytania. Gratulację, właśnie dołączasz do grona idiotów, którzy nie potrafią czytać czcionki nieco mniejszej od standardowej, a w dodatku muszą z tego powodu robić głupie uwagi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Patrz, nie mam najmniejszego problemu w czytaniu ani takiej, ani takiej czcionki. Irytuje mnie jednak jak ludzie w celu 'ufajnienia' się i 'bycia oryginalnym' przeprawiają w taki sposób posty.
![]() |
![]() |
#197 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po jaki ch*j używa jakiejś ku*** małej czcionki? Jak zwykle, ktoś wypowie się ponad poziom forum Cytuj:
Cytuj:
Standartowo idiotyzmy w stylu "bo istniejemy" przemilcze. Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 08-03-2009 o 00:42. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
|
![]() Cytuj:
Osobiście domyślam się, że to zmysł estetyki, z którego sam nie korzystam, bo wyróżnianie się na forum powoduje właśnie takie dziwne zachowania. A tu wszystko ładnie - różniące się kolorem i wielkością tytuły od mniejszej treści. Myślę, że bardziej denerwuje Cię sam użytkownik, bo wątpię, żeby komuś przeszkadzało, w aż takim stopniu, drobne odchodzenie od normy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Może skończcie flametop i wróćmy do tematu?
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiesz czegoś. Wiara w Boga łączy się z wiarą w zwycięstwo. Ta Wiara właśnie w Boga nie pozwoliła im się poddać nie pozwoliła im przestać wierzyć w to, że jeszcze będą wolni i wywalczą sobie wolność
![]() |