|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: bielsko-biała
|
Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!![]() Ostatnio edytowany przez arvegil - 05-02-2005 o 13:47. Powód: montowałem linka |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
13 Miasto Ab'Dendriel+ Hell Gate:
Poziomy wyżej: Elf. Na powierzchni: Snake oraz Elf. Pod ziemią: Rat, Snake, Troll, Scorpion, Skeleton, Rotworm, Elf, Elf Scout, Ghoul, Slime, Beholder, Elf Arcanist, Demon Skeleton oraz Giant Spider. by Hege HellsGate- Wrota Piekieł znajdziesz tam swietne miejsce do expa dla palla i sorca- duzo miejsca, duzo DSow -temat mozna zamknąc-
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Venore
|
Nie zapomnijmy dodac , ze potrzebujemy klucza aby wejs do 'bramy piekla'
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: Opole
|
Ja też za bardzo nie jestem obeznany z tym HellGate... Mój brat kiedyś błądził po podziemiach AB goniąc PK i nagle wszedł w jakiś teleport...
No i wtedy zaczęło się "piekło" ... Spotkał GSy, DSy, ghoule, gdzieniegdzie beho, czy to właśnie jest HellGate?Aaa... i jeszcze jedno... Jak wyjść z HellGate? mój brat nie mógł znaleźć wyjścia więc rzucił się na grupę DSów i za chwile miał darwmowego teleporta do świątyni ... jakie jest inne wyjście z tych jaskiń? ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
To sie wlacza mape i sie idzie
wczoraj akurat bylem w hellgate zwala z gs'em byla a Zeby wyjsc tzreba przejsc cale Hellgate i wychodzimy niedaleko Ab![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
ja mam problem nei otwiera mi tej mapki wogule nic nei widze obrucz malego paska i to wlasnei teraz kiedy sie dowiedzialem o hell gate plx dajcie linka do mapki
|
|
|
|