Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-03-2009, 22:32   #21
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

kupcie mi pacc

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-03-2009, 23:07   #22
Bracia_Zdunscy
Użytkownik Forum

Bracia_Zdunscy's Avatar

Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Gródek/Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Panowie postanowiłem sie rozpisac i dac rade dla nieogarniajacych chlopakow z In Pectore. Widze nie kumacie czaczy i nie znacie planów Lukiego i Interregnum. Luki zarzuci haczyk a wy go łykacie... Powiedzmy Leszczu nie wywoluje wojny La Revo vs. Inter i dalej jest DPFT. DPFT włada sobie wlada i wiadomo ktoś tam nieliczny próbuje im dokopać lecz i tak gówno z tego. Sami widzicie Leszczu w końcu ruszył działać bo to stało sie monotonne. Założył La Revo zrobił Revolucje i gówno z tego wyszło. Minął jakiś okres czasu więc Luki jedyna myslaca osoba w Interregnum zarzucił haczyk i ludzie automatycznie go połkneli... Dokladnie nie pamietam przez kogo ta wojna została wywołana ale wyszło to wszystko z istnej prowokacji Interregnum. Luki wyczekuje na moment zarzuci haczyk wy go łykacie i powstaje ów wojna gdzie kolejne cioty dostaną po dupsku. Tak samo wyszła wojna SB vs DPFT tak samo TTT vs. DPFT tak samo i reszta innych wojen które wygrał Luki. On po prostu się nudzi i musi prowokować kolejną wojnę. Tak samo jego żołnierze po prostu się nudzą i szukają prowokacji aby taka wojna powstała. Dobra opisałem wam już jak Wielki Luki Tharion rozpętuję kolejne wojny na Arcanii. Teraz pragne Wam drodzy In Pectorzy opisać jak zastrzec się temu. Znów odwołam się do przypadku rozpadku DPFT. Wiadomo DPFT panowało i nikt im podskoczyc nie mógł bo elita była zielona i fioletowa. W końcu Leszczu wiadomo zrobił Revolucję i wyszło jak wyszło ale to mniejsza o to. Jak by DPFT się nie rozpadlo dalej by panowało i nikt im by fiknąc nie mógł. W końcu po tylu latach bytu razem Leszczu dostał pierdolca i musiał wyjsc z tego szamba i zaczac walczyc sam ze swoimi ziomalami bo nie wytrzymywał tego nerwowo. Stworzył zgrany skład i tak o to pół dpft poszło sie jebac. Czemu Wy drodzy In Pectorzy nie wykorzystacie wspaniałej broni jaką jest CZAS ? PODKREŚLAM CZAS Po co połykacie haczyk i myslicie ze dalej wygracie wojne skoro to jest kolejny podstep lukiego ? Mozecie ich pokonac bez uzycia choc 1 manasa ani 1 potionka? czy to nie jest piękne? Wiadomo taki rodzaj wojny jest trudny ale bardzo efektowny. Myslicie ze samo Interregnum z sobą da rade wytrzymac choc rok albo 2 ? Przeciez to nie mozliwe ... Kazdy zacznie kazdego znów w*****ac i powstanie kolejny rozpad Interregnum.. ale nie taki ze SBki odejda czy tam inna garstka ludzi tylko około 50% ludzi ... Dobra przesadziłem opowiadanko moje długie weście sobie to do serca. Nie wchodzcie w zadne noob wojny takie jak ta i poprzednia tylko CZEKAJCIE! CZAS PANOWIE CZAS! poczekajcie sobie rok lub dwa i w koncu sami sie zaczną zabijac a jak mówi przysłowie gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta! I ot recepta na podbój Arcanii

Dodam jeszcze ze wiem wielu z was to nałogowcy i bez Tibii życ nie moga. Grajac w Tibie doładowują swoje akumulatory i dalej moga dzialac. Ale spokojnie na to tez znalazlem sposób. Po co wam ciągle kacic te same chary ? I tak tracicie levele i hajs. Zróbcie nowe chary wbijcie 150 lvle i pucujcie dupke dla Inter ale w zadne pakty z nimi nie wchodzcie, po prostu sie do nich pucujcie i udawajcie ze jestescie ich asslickerami. Oni beda was uwazac za kretynów a wy sie bedziecie z nich smiac! i na koniec sami wyjdą na jeszcze większych kretynów Nie dosc ze sami zrobicie sobie nowe postacie i beda to oczywiscie dobre wysokopoziomowe postacie to zyskacie duzo kasy i moze nowych przyjaciół do rozpętania fajnej wojenki ? wescie moje rady do serca chłopaki bo bez nich Interregnum i Lukiego nie pokonacie!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Bracia_Zdunscy - 09-03-2009 o 23:14.
Bracia_Zdunscy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2009, 23:17   #23
Atee
Użytkownik Forum

Atee's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2009
Lokacja: Rzeszów

Imię: Aha~
Gildia: Interregnum
Poziom: 12
Skille: 10/10
Poziom mag.: 23
Domyślny

co do rozpadu na ktory tak bardzo czekasz to nie liczyl bym na twoim miejscu
bo watpie ze to kiedys nastapi. Moze i sie kloca ludzie u nas ale tez bardzo szybko sie godza i nie ma wiekszych spinek
Atee jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2009, 23:20   #24
Bracia_Zdunscy
Użytkownik Forum

Bracia_Zdunscy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atee Pokaż post
bo watpie ze to kiedys nastapi. Moze i sie kloca ludzie u nas ale tez bardzo szybko sie godza i nie ma wiekszych spinek
Nie rozumiesz mnie Powiedzmy In Pectore przegrywa war i nie gra w tibię więc co wy wtedy postepujecie? Expicie na maxa ? tylko po co ? skoro wasi przeciwnicy są retired forevah to po co wam ciagle expic i expic i expic i expic? w koncu wojenka powstanie nie z kłótni a z nudów Leszczu dokladnie nie wiem czemu wywolal wojne ale zdaje mi sie ze bardziej z nudów niz z jakiejs tam kłótni .Dlatego ciągle przytaczałem stare czasy DPFT w których wojny były ale od takie gówno warte dopiero po rozpadku zaczeła sie pojawiac szansa wygrania wojnny ale i tak znikoma i trzeba czekac jeszcze dluzej

Ostatnio edytowany przez Bracia_Zdunscy - 09-03-2009 o 23:24.
stary 09-03-2009, 23:26   #25
Atee
Użytkownik Forum

Atee's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2009
Lokacja: Rzeszów

Imię: Aha~
Gildia: Interregnum
Poziom: 12
Skille: 10/10
Poziom mag.: 23
Domyślny

zawsze sie ktos znajdzie do zaorania xD
Atee jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2009, 23:31   #26
Bracia_Zdunscy
Użytkownik Forum

Bracia_Zdunscy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
zawsze sie ktos znajdzie do zaorania xD
Znalesc na pewno sie znajdzie ale to zacznie sie robic nudne i w koncu ktos pomysli jak Leszczu i sam wyjdzie z Inter i bedzie chcial stworzyc swoją armie a przy tym częsc waszych pójdzie za nim i powstanie ów wojna ide spac jutro odpisze !!!!!!!!!
stary 09-03-2009, 23:36   #27
okozaoko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: In Pectore
Poziom: 138
Domyślny

Do tego czasu polowa z inte i z ip posprzedaje chary albo zostana pokasowani za boty albo listy
okozaoko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-03-2009, 23:40   #28
okozaoko
Użytkownik Forum

Domyślny

Stare dpft nie bylo tak zrzyte ze soba jak teraz inte , dlatego sie rozpadlo
stary 10-03-2009, 01:02   #29
kamsz
Użytkownik Forum

kamsz's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Białystok

kamsz ma numer GG 1150154 Adres Jabbera do kamsz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez okozaoko Pokaż post
tu sie nie zgodze
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging
15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging
15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit
15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?(
kamsz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2009, 06:39   #30
Bracia_Zdunscy
Użytkownik Forum

Bracia_Zdunscy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez okozaoko Pokaż post
Do tego czasu polowa z inte i z ip posprzedaje chary albo zostana pokasowani za boty albo listy
sami widzicie jeśli Wy In Pectorzy przestaniecie grać Interregnum samo się zniszczy To oni liczą na Was że wy dojdziecie do każdej kolejnej wojny, jeśli tego nie zrobicie to oni mają problem bo nie będą mieli po prostu kogo orać, a wątpie żeby aktualnie znalazła się ekipa oprócz was która by chciała rozpętać kolejną wojenke więc nie ma cie nic do stracenia i tak dostajecie niewąsko po dupie więc nie lepiej przestać grać na jakiś czas i poczekać aż sami się zaorają ?

Ostatnio edytowany przez Bracia_Zdunscy - 10-03-2009 o 06:41.
stary 10-03-2009, 07:15   #31
bajsi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Wrocław

Domyślny

ciekawe kurwa jaki będzie następny temat, do gildii Ab Carlin Rampage doloczyl 13 lvl z edron, myślicie, że to zmieni ekonomię na arcani? Przecież w Ab nienawidząludzi z edron!- Nie nie, on umie walczyc bo kolo z pacem to może visować! - Ale cioty buhaha buhaha mam downa buhaha bierzecie ludzi do gildii buhaha buhaha - A wiecie, że indiani Maczupikczu wykorzystują trawę do ścinania drzew? - A słyszeliście, że pancerniki mają sojusz z żuczkami gnojarkami? - Czekajcie, musze iśc zrobić temat na forum, bo widziałem w venore 6 lvla który powiedział, że jest rlem Hesperidesa, myślicie, że Antica dołącza do Thais + Venore?

na chuj wy takie bezsensowne tematy robicie, były tutaj może 2 normalne posty, reszta to o tym jakie to oni nie są debile, albo 2 kolesi sobie czatuje, pogadajcie sobie na gadu albo nasrajcie na monitor
stary 10-03-2009, 07:34   #32
Bracia_Zdunscy
Użytkownik Forum

Bracia_Zdunscy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bajsi Pokaż post
ciekawe kurwa jaki będzie następny temat, do gildii Ab Carlin Rampage doloczyl 13 lvl z edron, myślicie, że to zmieni ekonomię na arcani? Przecież w Ab nienawidząludzi z edron!- Nie nie, on umie walczyc bo kolo z pacem to może visować! - Ale cioty buhaha buhaha mam downa buhaha bierzecie ludzi do gildii buhaha buhaha - A wiecie, że indiani Maczupikczu wykorzystują trawę do ścinania drzew? - A słyszeliście, że pancerniki mają sojusz z żuczkami gnojarkami? - Czekajcie, musze iśc zrobić temat na forum, bo widziałem w venore 6 lvla który powiedział, że jest rlem Hesperidesa, myślicie, że Antica dołącza do Thais + Venore?

na chuj wy takie bezsensowne tematy robicie, były tutaj może 2 normalne posty, reszta to o tym jakie to oni nie są debile, albo 2 kolesi sobie czatuje, pogadajcie sobie na gadu albo nasrajcie na monitor
Skoro Ci to przeszkadza możesz po prostu opuścić forum i nie pisać tutaj
stary 10-03-2009, 07:53   #33
Kamandir
Guest

Domyślny

Hummm to czyli wniosek jeden. jedynym przeciwnikiem ktory moze zniszczyc inter jest czas w sumie trafna uwaga
  Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2009, 09:47   #34
Partyzant_Felix
Zbanowany

Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
Partyzant_Felix ma numer GG 3458037
Domyślny

dlaczego przegrywamy wojne? bo inter jest zawsze, jest 9:24, mam zapalenie gardla i siedze w domu, natomiast podczas, gdy u nas na vencie 10 osob(9 na afku z dopiskiem 'szkola wracam xxx', 'praca wracam o xxx') to u inter 7 osob online w grze, a z biegiem czasu to bedzie rosnac i rosnac. to jest glowny powod. nie mowie juz o lvlach, yalahar, inq, kasie i ogolnie wszystkim.

9:35 ---->8 osob i ciagle rosnie ;d jak moja goraczka normalnie

Ostatnio edytowany przez Partyzant_Felix - 10-03-2009 o 09:51.
Partyzant_Felix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2009, 12:21   #35
okozaoko
Użytkownik Forum

Domyślny

Cadia aka feliks - gz posta na forum gildijnym '' robmy tu wiecej postow aby ludzie nas szanowali '' owned , z tego co slyszalem to niezle smuty wypisujecie na forum
stary 10-03-2009, 12:23   #36
Partyzant_Felix
Zbanowany

Domyślny

no ja ostro spamuje ;p

a i to bylo w temacie 'Nabijamy posty'

Ostatnio edytowany przez Partyzant_Felix - 10-03-2009 o 12:32.
stary 10-03-2009, 12:34   #37
okozaoko
Użytkownik Forum

Domyślny

Biteq ogor tez padl jak noob ponoc xD , dzieki ip i mass inva ine zarobi zdeczka siana
stary 10-03-2009, 13:02   #38
notop_konto2
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 02 2009

Domyślny

Cytuj:
bo watpie ze to kiedys nastapi.
taksamo ludzie mysleli pzred wojna ss,ppp,dptf,kh,ez,sk,ttt,bitch,lr,ip..

chyba odpowiedziec mzoesz sobie sam na to..nieliczylbym

nic nietrwa wiecznie

a wogole jakas wojna jeszcze jest bo ost malo gram ?na forum widze codziennie OB
Cytuj:
jak wyzej,kazdy tak mowil

Ostatnio edytowany przez notop_konto2 - 10-03-2009 o 13:04.
notop_konto2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2009, 13:55   #39
Thornak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Kołobrzeg

Gildia: xXx
Poziom: 151
Skille: 101/82
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamandir Pokaż post
rzadko sie tu wypowiadam ale z tego co czasem tu przeczytam to kilka tygodni temu wyzywales sworderka, makisa, dyde-nie wiem, ale ogolnie whisperow a teraz mowisz ze maja 'na tyle jaj zeby walczyc' ? osoba która ich wszystkich invitnela nie zdaje sobie sprawy co to bedzie heh sworderek, biteq, makiss ... mysliscie ze oni beda lojal tu di ent ?

Smiejecie sie z GOBU a wiecie ze jak oni by dolaczyli do IT to znow nie macie zadnych szans smiejcie sie dalej smiejcie ... robcie nowych wrogów i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie
gob by nic nie zmienił. Co do Wisper to nie piszcie ze My ich wzielismy bo zrobili to nasi Włodarze, większość aktywnych członków IP dowiedziała się o tym po fakcie. Zresztą kto z IP wyjdzie z nimi na massa/ob ? Ja raczej nie.
16:13 Ames Trucia [229]: ciekawe kiedy sie wyplacisz ;dd
16:13 Ames Trucia [229]: miales byc loyal to the end
16:14 Draknos Torin [132]: ale to juz jest end
Thornak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-03-2009, 15:00   #40
Partyzant_Felix
Zbanowany

Domyślny

http://www.youtube.com/watch?v=0ALrjewpSi4

keszmejker felixa will own ya
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania