|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wg. nauki chrześcijańskiej jest to wskazane. Więc w każdym razie masz już paru chętnych, z pewnością coś się znajdzie : P. Cóż... chodziło ci raczej o ilośc a nie o jakośc, czyż nie? : P
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Ludzie leczcie się! Wiezienia to dłuższe wakacje? Żarcie za darmo?
Zajebiscie, raz albo 2 razy dziennie moge wyjść na powietrze, jak jestem chuderlak to codziennie dostaje manto, a jak jestem koks to napier#@@ się z kumplami, zajebiste życie!! Nie ma kobiet bo po co one komu?! Kobiety są dla mięczaków, ja jestem na wakacjach! DO żarcie mam codziennie to samo, jakąś fasole bądź ryż i mięso gówniane bez przypraw, a w bibliotece mam 10 książek które przeczytałem 1 roku i przed kolejne 20 lat będą sobie powtarzał, albo najlepiej nauczę się ich na pamięć, przecież mam wakacje. Chociaż nie książki są dla mięczaków, wole sie po napier#@ z kumplami których poznałem w pierd@@. Fajnie tak przed 20 lat codziennie sie lac z kumplami. Mam 2 rodzaje ubrań, do spania i do pracy, śpie za kratkami, zajebiste Wakacje!
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() przestańcie pieprzyć, jakby w więzieniu było tak kolorowo, to by ich nie stosowano jako kary >.>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
= więzienia w usa/ niektóre w polsce. A można by tych sku*****i trzymać w 20 w klitce gdzieś pod ziemią, a z więzien zrobić noclegownie dla bezdomnych..., bądz co bądz często porządnych ludzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Cytuj:
Poza tym doprowadziło by podziału ludzi na normalnych nie siedzących i "skur******w".
![]() Tez nie dokonca to rozumiem :/ Chcesz aby Twoje życie się zmieniło? Poproś już dziś użytkownika Rase o zaproszenie na Lockerz.com Ostatnio edytowany przez Rase - 09-03-2009 o 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Da Old school.
![]() |
![]() Psychicznie chorzy stają sie roślinkami w szpitalach psychiatrycznych.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Postaw się w sytuacji rodziców których 7 letnia córka została zgwałcona i zamordowana, jakie pierwsze słowo przychodzi Ci na myśl? Bo mi właśnie sk... Cytuj:
Przecież nie chodzi mi tu o jakiś drobnych włamywaczy czy coś, niemniej i tym zdeka mniejszy komfort w więzieniu by się przydał. Więzienie powinno być karą - i odstraszać ludzi od łamania prawa. Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#232 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wolałbym być tym biednym który śpi pod mostem, ale jest wolny(jedzenie i ciepłe miejsce do spania zawsze się znajdzie) niż zamkniętym za kratami
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | ||
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do TV i internetu. Jesli chodzi o net to nie jestem pewien, ale wiem, ze TV ma już sporo polskich więzień. O amerykańskich nawet nie wspominam. Cytuj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
To nie ja wysyłam złych ludzi na wieczność do piekła po śmierci ;< @DOWN Dziwne, jakoś ludzie w więzieniach wyglądają na zdrowszych i czystszych niż bezdomni. Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 10-03-2009 o 16:49. |
|
![]() |
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ze zbierania samych puszek i oddawanie butelek można sobie uzbierać na szybki kubek, albo na chleb, a ciepłych miejsca są organizowane dla bezdomnych, zawsze można pójść spać na peron, np. W Gdańsku Głównym
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Da Old school.
![]() |
![]() A ile tych puszek jest? Wystarczy dla wszystkich bezdomnych? Poza tym było ostatnio albo w wiadomościach, albo w gazecie, że stawki za złom, puszki itp spaaaadnie na łeb na szyje. O ile już to się nie stało. Wiec nie wiem czyto tak kolorowo.
Hmm..U mnie w okolicy jest peron, mały i nie ma szyb.. Tam to musi być ciepło. Zresztą.. Jestem bardzo ciekaw czy podobałoby Ci się, że na peronie siedzi w okoł Ciebie parunastu bezdomnych, śmierdzących: ) Może to i okrutne,ale ja mam dość jeżdżenia tramwajami w smrodzie. ZWŁASZCZA w zime kiedy okna są zablokowane.
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Ci, którzy śpią pod mostem NAJCZĘŚCIEJ sami do takiego stanu rzeczy doprowadzili nadużywaniem alkoholu.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A więzienie? No rzeczywiście... Super sprawa! Siedzieć kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt lat w tym samym miejscu. Codziennie wstawać o tej samej godzinie. Mieć styczność z tymi samymi ludźmi... Taka rutyna przecież potrafiłaby niejednego człowieka doprowadzić do szału (przynajmniej mnie), a Wy tu mówicie o 'wakacjach'. @down ??? O.o Ostatnio edytowany przez sazqq - 10-03-2009 o 17:39. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#239 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oraz to, że jeśli pobijesz kogoś broniąc siebie / kogoś dostajesz wyrok za pobicie.../ telepiesz się po sądach przez 10 lat. I podobne. Ostatnio edytowany przez *Carlsberg - 10-03-2009 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Da Old school.
![]() |
![]() Ależ ja to wiem. Tak się składa, że teraz coraz więcej jest takich osób.. A to smutne.
![]() |
![]() |