--> | --> |
|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() Moja rada brzmi tak. Jak przyjdzie ten koleś, albo ten jego kolega , to ja bym spierdzielal do depo w najblizszym meiscie na defie, przepraszał, mówił że jestem noobem i się dopiero uczę grać, że myślałeś żę był afk(nawet jeżeli tak nie myslałeś)
![]() ![]() P.s - Uważaj na siebie i na pk, bo jak byś zabił jakiegoś rota pk na 14 levelu (bo sie tacy zdarzają) to masz deda jak w banku. Moj Char : Imię : Shane Of Darkness Profesja : Knight Level : Właśnie nabiłęm 9 ![]() Miasto : Carlin, rzeczy wszytkie sa w AB Skille : 29/30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Świat : Amera |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() Jednego nie rozumiem... po co wy gracie na światach z PvP? Ja gram na Celeście z non PvP i mi idzie świetnie.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maciejus pogromcus
Profesja: Knight
Gildia: Resercheas dragon ball
Świat: Julera
Poziom: 16
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() daj se luzu . ja palkiem wyrzuciłem kolesiowi lootbaga z jakimś 5 k i co ???...walnął ze 3 razy i napisał że mnie zabije a jak zapytałem inną postacia czy mnie pamięta powiedział że nie i sie nieprzejąłem tym (ziomek miał jakiś40 lewel)
Miaranzo, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Świat: Czekam na nowe
|
![]() Trzeba było się zapytać help? your?
A tak to masz chyba rooka, no chyba ze cie oszczedzi i cie zdeadzi 1 raz ale w tą wątpie<loL> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Trimera - Carlin
|
![]() Trudno sie mowi... ale jeśli tak to już lepiej radzę pożyczyć od jakiegoś qmpla to 1k. Kiedyś to odrobisz (najlepiej na foldzie xD )
PS. Na Foldzie jeśli pójde poexpić to nie dosyć, że mam duże expa to jeszcze ok. 500 gp w pół godziny, a z tego loota typu brass helmety, mace itp. można też troszke zarobić.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ja bym nie placiła bo...
Jesli cie huntuja jakies hight lvle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
![]() |
![]() wiesz co dam ci rade:
jak ktos atakuje jakiegos potwora z pytaj sie "czy pomuc?" czyli po ang. "Help you?" jak on powie "yes" albo "tak" no to topiero walisz a jak on powie po tem "hunted" no to ty zkopiuj to co on powiedzial zebys mial na swojo obrone to co on powiedzial ![]() Ghard Lage 11lv skille 44/32 paladin danubia jestem w kazz bo szukam lopate ![]() 5mlvl niezabijam sorcuw na 15lvl+ i druiduw na 11lvl zabijam (jak coś to) knightuw do doi 16lvl i druiduw miedzy 12 a 20 jestem swietny w rozwiozywaniu sporuw raz mnie huntowala cala gildia (za czsuw n00bostwa) i jakos ocalilem postac po negocjacji "i am n00b i dont wont hit your summon, really but really i am n00b, itd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wiem czemu niektórzy radzą mu mówić że jest noob, błagać o przebaczenie itp. Ja bym na jego miejscu z tym kolesiem pogadał, tak na spokojnie. Wytłumaczyłbym to i tamto, i że od jednego minoska świat się nie zawali ale mi bardzo przykro. Jak ja się dogadałem z del toro kiedyśtam(jeszcze na isarce) to ty też możesz
PS My sobie tak tu piszemy a sprawa już dawno się pewnie wyjaśniła ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ej ludziowie jak tesz zginełem za nic
![]() ![]() a teraz na poważnie... szkoda mi ciebie bo mam serce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Jak sie chcecie pzyloczyc to musita miec 20 lev min ja juz od main 8 lev moge byc!! Moje Ludki:
Swiat:Aldora Imie ![]() Lev:8 bo spadlem!! ![]() Ml:0 Specjalnosc: Drut 2 ludzik: Swiat:Elysia Imie:Skacowany Tibijczyk Lev:8 dopiero co main dziś<haha>]:-> Ml:zara 1 Specjalnosc: Pal Ostatnio edytowany przez Skacowany Tibijczyk - 02-02-2005 o 21:16. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() @Skacowany Tibijczyk
Offtopic? A co to ma do h*ja Wacka wspólnego z tematem? MOOOOOOODEEEEEEEK!! @topic: Przeproś, powiedz, że nie wiedziałeś o obowiązujących zasadach.... cóż jeszcze? Jeżeli dalej się będą wkurzać - odczekaj jakiś czas. Na pewno mają ciekawsze zajęcia niż ganianie rozstrzęsionego Newbie ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() @:Topic No to, rzeczywiście za nic... Ja na twoim miejscu bym nie płacił. Gdyby sytuacja była bardzo poważna (nieustępliwi hunterzy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Radze ci wycisnac skads kase i mu zaplacic to 2k albo sie targowac
![]() mialem tak samo i zaplacilem dlatego zyje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Uważam iż owy 43 lvl nie zabije cie poniewaz nie ma ku temu wiekszego powodu a napewno nie narazalby swoego lvl i skilli dla newbie
a zreszta taka postac to okolo... no 1 dnia gry takiego niepełnego a wiec nie ma sensu sie martwic PAMIETAJ TO TYLKO GRA!!!! choc dla mnie to zycie