|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() Tym razem na aldorze
Dobry film. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() ano dobry
![]() ![]() ![]() ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Muzyka mi się nie podoba, ale każdy ma inne gusta.
Ten rp z mas sanem to niezły koks. Ale te teksty "run run br"przy bubexelu żałosne. Bubexel i reszta nie uciekli, wystarczy zlookać liste dedów np paula ![]() Fajne gdyby nie było kilku "pro gamerow" z mortis :< (np. paul, kiedyś mi chceli ubić eda ale jeden z nich padł od własnych fe...) I to "legendary: guild. Wasza gildia nie jest legendarna tak jak ormo i inne. Dobrze pkujecie itp, ale nie jesteście legendami o0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też sądze że wczesniejsze byly lepsze, ale moze nastepne bede trzymaly poziom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Stan: Zbanowany
Imię: Wrozka Balia
Profesja: Elder Druid
Świat: Valoria
Poziom: 30+
Skille: ^^
Poziom mag.: 47
|
![]() @Biohazardd
Nie wiem kim jestes, ani nie wiem od kogo znalazles ten filmik tak szybko, ale nikt cie nie prosil zebys dawal na forum tibi.pl tego posta. a do reszty, jak wam sie nie podoba to nie ogladajcie, + jesli naprawde myslicie ze bubexel nie uciekl, mozecie pisac do mnie o cam z tej akcji. co do listy deadow paula... no co zrobic, oczywiscie ze bedziemy padac jezeli cala elita aldory nas chce zabic, a ze elderem z 83 magicem nie trudno zlapac fraga, to nie znaczy ze on grac potrafi.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() Jakby byl po kazdym zabiciu pokazany/napisany loot byloby ciekawiej nawet. Subiektywnie, techno ssie i te wszystkie remixy.
Moze ktos podac linki do 4 poprzednich czesci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
reszta filmow http://www.youtube.com/user/HeniekSpodSiudemki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bubexel od was nie padł a wy popadaliście. Jak jesteście tacy legendarni to czemu bo każdej akcji padacie? I się chłopie zastanów bo teksty typu "run run br" są żałosne... Każdy ma prawo ocenić. Nie umiesz przyjąć krytyki to lepiej nie pisz nic... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2009
|
![]() Jeżeli piszecie, że my jesteśmy do dupy itp to pokażcie co Wy potraficie, zaloże się nie zdobylibyście tylu fragów co my...
Dla sprostowania: Jeżeli chodzi o Foxdos'a to trzeba wiedziec kiedy uderzyc ![]() Jeżeli chodzi o pana up to Bube może i nie padł bo zawsze jako pierwszy uciekał Ostatnio edytowany przez Ashadu - 17-03-2009 o 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest nas 4-5 nie ma nas 10 !
A jeżeli chodzi o Foxdos'a to co chwile nas ganiał i bił ale jak już napisałem trzeba wiedziec kiedy uderzyc ! BYE i lepiej się tutaj nie udzielaj, zazdrośników tutaj nie potrzebujemy idz sobie lepiej na tego twojego shakowanego najta ^^ BB |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() BUEHUEHEUHEUE chłopie nie rozśmieszaj mnie! Ja wam zazdroszczę? Czego?! Że ubiliście kilka postaci z TIBII? BEUEHBUEHUEHEUHEUE leże
@down Nom ja im strasznie zazdroszczę ![]() Ostatnio edytowany przez caveki - 18-03-2009 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdybys nie zazdroscil albo gdybys lal na ich cala gildie, tobys napisal tu jednego posta i nie szedl oko za oko zab za zab
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2009
Lokacja: Luban
Stan: Aktywny Gracz
Imię: David Da River
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 71
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() filmik 1 klasa ... ;] macie talent
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nom ja im strasznie zazdroszczę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skomentowałeś ten temat 5 razy... Weź się już nie pogrążaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niee... 6 razy :<
Jedynie doublowanie postów jest zabronione więc mogę wam odpisywać w nowym poście bo jak edytuję to i tak nie zauważycie :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tyle, ze jak napiszesz "o tak ja im zazdrosze taak wow wow nobel ja ich kocham ja ich zazdroszcze(to tylko przyklad jest)" to myslisz ze wyjdziesz obronna reka i wizja debila spadnie na mnie... niestety-nie Xd oczywiscie ze mozesz pisac co chcesz, ja ci uswiadomilem tylko ze za bardzo sie przejmujesz. a jesli to tylko pixele to dlaczego ty expiles? tez ubijales pixele... aha i co to za nuta 7:50 xd?
Ostatnio edytowany przez bemo - 18-03-2009 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ja się nie chwalę jaka jestem legenda i w ogóle :<