|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() Cytuję
Cytuj:
Tutaj obstawiamy zakłady o ile spadnie frekwencja w szkołach. Ja obstawiam na 60 % bo tibia już wychodzi z mody. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() To już każdy wie. A z tą szkoła to wcale nieśmieszne.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ta, jeszcze powiedz, że już to wiedziałeś tydzień temu.
A te z szkołą to nie miało być śmieszne. Taka prawda. Nie przesadzajmy z tym 60%. Przecież same dziewczyny, które na ogół nie grają w tibię stanowią około 50%. No a wszyscy chłopacy w tibie nie grają ![]() BTW. I tak połowa ludzi co będzie chciała pograć to nie pogra, bo faccowe darmozjady rzucą się na tibię i będzie takie przeludnienie że nawet pacc się nie lognie^^ |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2007
|
![]() W szkołach takich jak technikum to za dużo dziewczyn nie ma, więc tam możliwe że będzie 60 procent ;p
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Haa, ja 23,24,25 mam rekolekcje
![]() Jeżeli to prawda to będzie przyjemne 5 dni expienia na mistrock ![]() przy expie x2 wyciągne z 250k xp dziennie. Będzie słodko. A loot też zwiększą? ![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() UP.
Mejbi ju łant frytki do tego?? Jeszcze odrazu niech dadzą nowe outfity dla facc >.< Aaaa, nie można zapomnieć o półdarmowych potionach. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej trafić z datą tego podwujdnego expa nie mogli, to akurat będzie mój ostatni tydzień pacc
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2009
|
![]() w ciągu pierwszej godziny (42) gracze z kontem premiowanym będą otrzymywać 50% premii do zdobywanego doświadczenia. Zatem ilość doświadczenia od zdobywanych potworów zwiększy się znacznie w ciągu tej godziny.
Na światach pvp-enforced nie będzie dotyczyć doświadczenia zdobywanego poprzez zabicie innego gracza. taka informacja pojawiła się na forum.hunted.pl i jak wyrazinie widać exp został zwiększony tylko dla PACC'ów i tylko przez 42 h ![]() |
![]() |
![]() |
Kidmonczan |
Ta wiadomość została usunięta przez Tompior.
|
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Przeczytaj tego newsa jeszcze raz, tym razem dokładnie i ze zrozumieniem. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Nie wyciągniesz bo jak to przy takich eventach bywa nawet, że roty na Darashii są okupowane przez 150 knightów ;|. Nie mówiąc już nic o bardziej popularnych miejscach xP
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() dokladnie tak jak napisal neo, ciezko Ci sie bedzie dopchac do jakiegos cycklopa, szczerze mowiac te exp x2 nie ma sensu bo co z tego ze dostajesz 2x expa wiecej jak na respie jest 10x wiecej ludzi? potem tylko beda musieli usprawiedliwiac godziny w szkole
|
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() z tym expem to myslalem ze caly czas xD szkoda ze tylko do 25 marca bo bede musial sie uczyc T_T
|
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Świat: Rerfugia||Azura
|
![]() Ja mam od pn - sr rekolekcje i przednami weekendzik ;s;s
![]()
```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Gdynia
Imię: Jaag Vlik
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Poziom mag.: 30
|
![]() Ten podwójny exp został zapewne wprowadzony po to by wyłapać większość botterów, bo jak widze na rotach w thais 65 knighta w hunter facc outifcie, który bije roty to mi się poprostu żygać chce...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Stan: Niegrający
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
Jak jeszcze knight boci na rotach to jeszcze... ale ms/ed z fire swordem? xD Niooo to pozostaje czekać na rr i zobaczyć jak te nowe "pomysły" się sprawdzą ;PP No i za tydzień ile botów poszło papa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() na każdym świecie będzie 10x normy
na pvp wiadomo że będzie więcej niż na np. enfo ale na pvp też pewnie będą niezłe kolejeczki
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2009
Stan: Niegrający
Imię: Pogromca Bitelsow
Profesja: Rookstayer
Skille: 91/91
|
![]() Cytuj:
nooo pewnie dobrze to wykombinowales specjalnie zrobili exp x2 zeby boty wbile wieksze lvl i wyszli wkoncu z rotow zostawili je dla noobow cos w tym jest |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2009
|
![]() Cytuj:
Pamiętam jak widziałem 79 lvl ek na rotach pisze do niego że boci a on ,,tak bo zbieram kase i wbijam lvl na poi bo jutro service'' - tja super exp i super kasa nie? |
|
![]() |