|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Żadna prowokacja. Nie wiem czemu tak uważasz. Jeśli widziałeś ten filmik w oryginale z dźwiękiem to albo masz bardzo dziwny gust albo jesteś nieobiektywny. Ten film był doskonały, a głos niestety stanowił w nim nie mniej niż połowę sukcesu.
A filmiki o Cydrosie, które wrzuciłeś są bardzo dobre i przyznam, że o nich zapomniałem. Ale w nich największą część pracy stanowi świetnie wymyślona historia.
Visca el Barca! Visca Catalunya Illure! Ostatnio edytowany przez Bykunn - 18-03-2009 o 08:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2007
Profesja: Rookstayer
|
![]() Nie rozmawiajcie z tym letnarem bo chyba żeby z kimś rozmawiać trzeba być na takim samym poziomie, a wątpię żeby ktoś lubił się turlać po ziemi -.-.
A co do filmików z tibi to Banah~ robi fajne filmiki, nie są może jakieś super wypasione ale na pewno są lepsze od "filmów" letnara. 1) http://www.youtube.com/watch?v=P4NJo...eature=channel 2) http://www.youtube.com/watch?v=GEC9CqLHjLk PAMIĘTAJCIE NIE KARMIC TROLLA (CZYT. LETNARA) |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etal Clana
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 73
Skille: 84/65
Poziom mag.: 19
|
![]() @autor tematu.
mowisz ze zarobiles 1kk na filmach. powiedz jaki kretyn da za sklejenie filmu w moviemakerze?? to w podstawowce na informatyce robilem. Zadna w tym filozofia. A ty jeszcze chcesz za to 0,5kk? to tak liczac na zlotowki jest to 100 zeta. Pomysl co za kretyn da 100 zeta za film? i to jakis film (moze byc najlepszy nawet) ktory raz ktos obejrzy i sie znudzi? ja osobiscie uwazam to za glupote. Ale rob co uwazasz ![]() i tak a propos na 1 stronie mowiles o slowniku z kims. to kup sobie slownik ortograficzny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Stan: Niegrający
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
![]() tak btw. to sony vegas nie wmm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() Ja szybciej zarobie na 1kk z allegro na wózkach pod lidlem niż ty sprzedając te filmy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Cytuj:
Uwierz mi, że są tacy ludzie, jeśli film jest naprawdę dobrze zrobiony może być dobrą reklamą lub niezłą pamiątką. Ale tak jak mówię, film musi być PRO*. *Lentron, oczywiście pozdro & poćwicz. :< edit: Lentronku, pokaż te filmy na których "zarobiłeś". :< Ostatnio edytowany przez Woojt14 - 19-03-2009 o 18:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Bykunn, jeżeli dla Ciebie muzyka pełniła główną role w owym filmiku, to ja Ci współczuje, bo muzyka z tego filmu używana była już 10000x, i przejadła się chyba nie tylko mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pokaż mi jedną produkcję o tibii, dobrze zrobiony w którym właśnie ta muzyka pasowała by tak idealnie do filmu.
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Nieważne ;]
Gildia: ------
Świat: ------
Poziom: ---
Skille: ------
Poziom mag.: --
|
![]() Słuchaj, ja Ci nic nie musze pokazywać. Wystarczy mi, że odwiedzając swego czasu co 2 filmik na YT natykałem się na motyw "Requiem for a dream" zarówno w oryginale, jak i w "remixach". Może i jest ładnie dopasowane, ale nie zmienia to faktu, że motyw ten jest wyświechtany jak skrawek papieru toaletowego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Omg człowieku Requiem for a dream trwa w tym filmie przez może 3 minuty, a całość w oryginale miała ponad 9. Ale dobra koniec kłótni. Dla mnie film był genialny.
![]() |
#72 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() co do dobrych filmow-na pewno nigdy nie zapomne toxic fire,bo byl to zdecydowanie jeden z najlepszych jakie widzialem i pare tygodni temu ogladalem wyjatkowo kozacki filmik,mimo ze przez wiekszosc filmu lecialo HH czyli nie moj klimat-film dostal ode mnie 5 gwiazdek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: -
Świat: Askara
Poziom: 179
Skille: -
Poziom mag.: 78
|
![]() @up
"MWALL, BACK, MWALL, BACK, BACK!" xD te filmy z cs'a które podal woojt mi sie podobaja, lentron chciałbym zobaczyć film na którym zarobiłeś te 1kk |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
|
![]() Cytuj:
Tak na serio, to marna prowokacja, lepsze filmiki robi mój ziom który robi to dla jaj, ty dodajesz skaczące badziewia i napisy to wszystko i możesz gadać, że się nie znam. Za to są ludzie, którzy nie sa takimi frajerami jak ty, że biorą kase za filmik, a robią to o wiele razy lepiej od Ciebie. Wyjdź Ostatnio edytowany przez Swiety - 22-03-2009 o 01:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=w3gZ16LdO7Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
|
![]() @up
Gz takim oto sposobem doszliście do 100 posta bez sensownej kłótni, która do niczego nie prowadzi. @topic Po co odpisujesz. Nie odpisuj. Nie wygrasz z całym forum o0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Imię: Moze kiedys
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ktoz to wie
Świat: Nowy pvp
Poziom: 100
Skille: 16/25
Poziom mag.: 70
|
![]() @up
signed Ucieszylem sie jak zobaczylem ten temat ciagle na poczatku dzialu. Odczepcie sie od niego ; o. A Ty swoja droga tez sie uspokoj. Jest jakis sens na odpisywanie 10x tego samego? Myslisz ze skonczy im sie limit transferu na necie i sie wypisza? ; o Jesli ktos zechce taki filmik to go kupi, nie to nie. IMHO filmiki sa bardzo przecietne ale i tak sporo pracy trzeba w to wlozyc, wiec jesli ktos cierpi na nadmiar gotowki a nie umie robic filmikow to jest to rozwiazanie dla niego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2009
|
![]() Wszyscy jesteście noobami, autor chce zarobić i to legalnie, jeśli ktoś nie potrafi sobie filmu zrobić, chce zapłacić albo jest debilem i mu zapłaci to jego szczęście i jego zarobek, a ten temat jest w złym dziale bo jest to również reklama więc moderator powinien usunąć ten temat, a tu już tyle postów narobiliście.
|
![]() |
![]() |