| 
 | |||||||
| Notki | 
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  02-02-2009, 16:24 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2007 Posty: 215 Stan: Aktywny Gracz Świat: Rerfugia||Azura |  Do ludzi z Bialegostoku i okolic. Witam wszystkich uzytkownikow forum. Otoz zalozylem ten temat po to aby sie dowiedziec na jakim serverze gra najwiecej ludzi z podlasia bialegostoku i okolic interesuja mnei servery pvp. A wiec chcialbym wspomoc ludzi z mojego regiony w ekipach pk wojnach itp. pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz.  
				__________________ ```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) | 
|   |   | 
|  | 
|  04-02-2009, 14:50 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 01 2008 Lokacja: Białystok Posty: 164 Stan: Na Emeryturze Świat: Arcania |   Siemka Białostoczanie! za moich czasów grałem z kumplami na Arcanii było nas chyba z 7 ? A łącznie grało około 15 osób z Białegostoku.  Osiedle Białostoczek  Ostatnio edytowany przez SpoconyKrystyna - 04-02-2009 o 14:51. | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 01:02 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2007 Posty: 215 Stan: Aktywny Gracz Świat: Rerfugia||Azura |   Ja osiedle sienkiewicza ale w huk ludzi z bialostoczku znam   
				__________________ ```````````````\\\///// ´´´´´´´´´´´´ ````````` `````/`_``_`\ ´´´´´´´´´´ ```````` `````(|(.)`(.)`|) ´´´´´´´´´´ _________.OOOo_ (`)_ _oOOO._______ |"Ciagly treninG w drOdze do ChwalY, `| |Swiat jesT zbYt duzY aby byC Malym!"| |________oooO____________________| ``````` `(```)````````Oooo````````` `````````\`(`````````(```) | 
|   |   | 
|  05-02-2009, 13:40 | #4 | 
| Zbanowany |   Skoro jestes z Sienkiewicza to powinienes wiedziec ze jeszcze rok temu gralo tam 10 osob od nas... teraz graja tylko 2 ;P ja i Sunze | 
|   |   | 
|  06-02-2009, 15:43 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2007 Posty: 215 Stan: Aktywny Gracz Świat: Rerfugia||Azura |   Moze jakis pk team bysmy stworzyli wspolnie? Na jakims servie? 
|   |   | 
|  06-02-2009, 18:10 | #6 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 01 2008 Lokacja: Białystok Posty: 164 Stan: Na Emeryturze Świat: Arcania |   Cytuj: 
 http://www.youtube.com/watch?v=0dqsF...e=channel_page jeden z filmów ale na youtube jest ich troche więcej  | |
|   |   | 
|  12-02-2009, 18:32 | #7 | 
| Guest Posty: n/a |   my gramy na Morganie. a konkretnie jestesmy z Bielska Podlaskiego. aktualnie jest wojna swe ^ pl , i definitywnie wygrywaja swe ;/  robcie 45 i mozemy sie pobawic w male pk   nas jest 4 ktorzy zawsze grają, czasem 7 ale roznie bywa z tym. choc ostatnio tez nie gralismy ze wzgledu na studia... | 
|   | 
|  14-02-2009, 20:42 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2007 Posty: 215 Stan: Aktywny Gracz Świat: Rerfugia||Azura |   To jak bylby ktos chetny na zrobienie ekipki na jakims servie? 
|   |   | 
|  19-03-2009, 21:58 | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 19 03 2009 Posty: 5 |   no ja gram z kumplami (dwoma) na liberze...co wy na to?? a i jestesmy z Dziesiecin   | 
|   |   | 
|  21-03-2009, 13:56 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 11 2007 Lokacja: Białystok Wiek: 36 Posty: 136 Stan: Na Emeryturze |   | 
|   |   | 
|  21-03-2009, 22:25 | #11 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 19 03 2009 Posty: 5 |   to co bedziesz grac :> ? ja mam nick Frejken | 
|   |   | 
|  22-03-2009, 20:51 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2007 Posty: 215 Stan: Aktywny Gracz Świat: Rerfugia||Azura |   Po wyjsciu z rooka i tak wszystkie itemki sa usuniete neistety itemy po wyjsciu z rooka nei istnieja poprostu nei znajdziesz ich w dp. 
|   |   | 
|  23-03-2009, 09:57 | #13 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 01 2008 Lokacja: Białystok Posty: 164 Stan: Na Emeryturze Świat: Arcania |   Cytuj: 
  @up Ja już w Tibię nie gram i nie chcę do niej wracać. Tibia to "zuo"  A po za tym mój świat to Arcania i nawet jak bym miał ponownie zacząć grać w Tibię to tylko grał bym tam. Do Tibii powrotu nie szykuje, dla mnie to strata czasu  jestem już chyba za stary na to  Zajmuje się czymś innym co dalej łączy w jakiś sposób mnie z tą grą. I właśnie zawsze gdy mam jakieś itemki na jakimś świecie gdzie nie mam chara to zakładam postać na rooku i wysyłam na nią przedmioty i zawsze się one tam znajdują  Ostatnio edytowany przez SpoconyKrystyna - 23-03-2009 o 10:02. | |
|   |   | 
|  23-03-2009, 11:21 | #14 | 
| Guest Posty: n/a |   | 
|   | 
|  24-03-2009, 01:16 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 12 2007 Posty: 215 Stan: Aktywny Gracz Świat: Rerfugia||Azura |   @up to krasnoludki z dp mi nei wyniosly chyba ze zle nick wpisalem i parecl poszedl do kogo innego wtedy gy bylem ejszcze na rooku 
|   |   | 
|  24-03-2009, 08:50 | #16 | |
  | |
|   |   |