--> | --> |
![]() |
#1581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() yeden hooy i tak starym grzybem jesteś xD
@frajer jak nie jeździsz mu po starej to nawet jej nie wymieniaj w swoich postach, brakuje ci własnej czy jaki chuj?
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja powiem tylko jedno...
Dzięki chłopaki za wojnę, fajnie było się pobić trochę ![]() Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 150
|
![]() No Kolcia co Ty, Zoofil lachon dalej będzie expował i zarabiał many many. ;d
Kakejek ;* ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wierzeeeeeee, tekstów ci brakło że wrzucasz już przerobione teksty?:d wiec powtórze to, mam wyjebane na to że se tak banie ryjecie szczurki ;d
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2008
|
![]() Cytuj:
ale co tam na ciebie ten ostatni raz poświęcę swoje powycierane etc. Klawisze. a oto moja jakże cięta riposta w twoim kierunku mianowicie, czytaj powoli uważnie i skoncentruj się na tym no to już HOP ŻYCIE JEST BRUTALNE!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1589 |
Guest
|
![]() @Miskowiec
haha, dawno się tak nie uśmiałem -.- |
![]() |
![]() |
#1590 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chciałem tylko podziękować chłopakom za wojnę zamiast ich wyzywać że są noobami etc. I na chuj ludzie z flow tu się napinają że Abcoki to zjeby i przegrali wojnę? Przecież każdy kurwa wie że było dużo momentów że przegrywaliśmy i to Oni z Nas się śmiali. Więc proszę skończcie-.- Całuje Kakej~ P.S kto to jest Delarev? xD
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1591 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1592 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty nie próbuj pisać, bo też ci się nie udaje
![]() |
![]() |
![]() |
#1593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Pwn3d =]
Own3d =] Napinam sie nanananaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1595 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1596 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej, ale proszę o mnie za plecami nie rozmawiać :<
![]() |
![]() |
![]() |
#1597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]()
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Miskowiec ! CO ? ZAMKNIJ SIE !!!
Jedym slowem rym w 100% :ASD |
![]() |
![]() |