![]() |
#12641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Avia'tor
Profesja: Knight
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 164
|
![]() Shadow i znowu nie masz racji... Teraz kozaczysz , a jak połowa ludzi z tego forum zaczynała tu grę to Ty nie wiedziałeś co to Tibia nawet...
Z Ciebie nawet się śmieją na innych światach... Próbujesz od Agrokiego i Karoleera nauczyć się trapować... Śmiech xdd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() Tak tylko Karo gra juz dlugi czas w tibie wyrobil skilla jak nie bylo jeszcze hotkey itp Musze przyznac ze w trapowaniu jest naprawde dobry
![]()
![]() |
#12643 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie gram już.
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @swoon
na lumi nie potrapujesz.... robiłem ful druida i gm wpadł do mnie i do peji gadaliśmy ze 20 minut o tym, że zawsze ktoś zaportuje peje albo mnie teraz raporta dał Kruczyy cykor jebany tak jak reszta servera... konfidenci jebani elo
![]() |
#12644 |
Guest
|
![]() Shadow, z całego serca ci życzę, abyś dostał w końcu porządny wpierdol od kogoś. Nie dlatego, żebyś chodził połamany, tylko dlatego, żebyś zmądrzałDO KURWY NĘDZY
|
![]() |
![]() |
#12645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2009
Lokacja: PeŁkinie
Stan: Zbanowany
Imię: Andrea Elver ^^
Gildia: Kavu
Poziom: 74
Skille: słabe=)
![]() |
![]() popieram...i może Delete
![]() |
#12646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: slask
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mystic Warriors !
Świat: luminera
Poziom: 174
Skille: :O
|
![]() Cytuj:
a ty kurwa nie raportowales nikogo? kruczy poszedl w bezpieczne miejsce, a ty nie nie poszedles w bezpieczne miejsce na kopach jak velder wpadl? jeszcze gma zawolales i jeszcze jedno.. pierw sie plujesz ze mnie ubijesz a pozniej chcesz ze mna questy robic? co ty kurwa myslisz ze ja jestem jak twoj kumpel peja ktorego pojechales od no liferow i chujow a pozniej kumple bo go empela wyjebal? ogarnij sie i twoja smieszna gildie dzikie ptaki _/
![]() |
![]() |
#12647 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Na tym serwerze przyjaciół zdobywało się nie jakimś głupim kozaczeniem, że on ma pacc i jest wielki, albo xx lvl, ale właśnie kulturą i pomocą... @Shadow - po pierwsze pochwal się definicją konfidenta (wcześniej nie czytając wikipedii). Irytuje mnie to i tym samym potwierdziłeś, że jesteś zwyczajnym dresem z niewyparzoną gębą. Tak wyrażają się tylko niedorozwoje. Sądząc po fotkach które kiedyś wstawiałeś sugeruję, że jesteś tylko mizernym nie letnim chwastem. Gdy czytałem Twoje groźby wobec innych graczy tak śmiałem się na forum, że hej. Nie obrażając Twojej postury myślę, że wystarczyłby na ciebie 1 porządny Mawashi geri, byś padł nieprzytomny ![]() Pozdrawiam i liczę, że przed jakąś ustawką którą zapewne zaraz będziesz mi tutaj proponował poczytasz co nieco i pooglądasz filmiki na temat Mawashi geri. Może wtedy do Twojego pustego łba dojdzie fakt, że nie ma sensu nawet skakać ![]() Dodam jeszcze, że 100 + zrobiony przez Ciebie to nic w porównaniu z 40 + lvlem, który ma/miał masę przyjaciół w tej grze ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#12648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() O to wlasnie kaman ze jest ryzyko jest zabawa
![]() ![]()
![]() |
#12649 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12650 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() lol
nie uciekałem schowałem się z blokerem w dobre miejsce i wybiliśmy wszystko lol zresztą ta ich akcja to był jeden wielki FAIL @einstain? dawaj wal mnie dostaniesz raz z pały w plecy i będziesz płakał ![]() @mutitax ej ej ale boli?
![]() |
#12651 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12652 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Elbląg :)
|
![]() Ok
Ster[*] ![]() Swoon[*] ![]() Avia[*] ![]() Veldi[*] ![]() Wisio[*] ![]() Drath _/ Mokatka _/ Fabian _/ ![]() Yrek? ![]() Jakis nb char- Arcania : o ![]() Ehehehe ![]() Arenka : d ![]() Behe : D ![]() Inferna \o/ ![]() @Szadziu pamietasz jak sie m wallowales na landzie? : D ogolnie to beka bo jak juz sie przedostalismy to GM odrazu wpadl : o podobno ty GMa nie wolasz : | dziwne... przypominasz mi silferka, ktory powiedzial ze safim nie wbije 50 lvla podobnie jak on duzo gadasz malo robisz, a jak juz cos robisz to ci nie wychodzi ![]() FAIL OFC
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Safi - 28-03-2009 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2007
Imię: Avia'tor
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 164
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12654 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() @einstain?
dawaj wal mnie dostaniesz raz z pały w plecy i będziesz płakał ![]() Tutaj możemy przypuścić 2 warianty. 1. Nie udaje Ci się wyciągnąć pały bo jesteś za wolny i po chwili leżysz 2. Udaje Ci sie wyciągnąć pałę, ale rozbija się ona na Twoich plecach ![]() Pozdrawiam Kurczę szkoda trochę, bo wielu z tych graczy znałem ![]() ![]() Pozdrawiam i żałuję, że stare czasy już nie wrócą ![]()
![]() |
#12655 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nie moge ale beka xdddddddddddd
![]() Ale nie zapomnijmy ze szadziu i peja to bracia _/ 20:41 SHADOW DRUID OF LUMINERA [107]: KURWA CO ZA DEBIL ZROBIL TEN CZAT? 20:41 ORLKE [118]: TY 20:41 ORLKE [118]: ?20:41 PEJA OF LUMINERA [86]: 20:40 SHADOW DRUID OF LUMINERA INVITES YOU TO HIS PRIVATE CHAT CHANNEL. No i szadziu jak wpadlismy z velderem wtedy to co pisales? 23:35 Shadow Druid of Luminera [152]: btw moj rl to Imagram czasami wbijam do niego jak moge na war jakies 23:35 Shadow Druid of Luminera [152]: ucze sie jak uciekac i sie bronic 21:40 Shadow Druid of Luminera [152]: ej slucahj po 1 mam ful kumpli w rl co graja na pvp 21:40 Shadow Druid of Luminera [152]: wiem co robic w razie trapa 21:40 Shadow Druid of Luminera [152]: elo 15:36 Shadow Druid of Luminera [161]: agustiono here 15:36 Shadow Druid of Luminera [161]: ![]() 23:41 Shadow Druid of Luminera [152]: oj Farek 23:42 Shadow Druid of Luminera [152]: co ty umiesz 23:42 Faramir From Gondoor [176]: expic 23:42 Faramir From Gondoor [176]: nie uciekajac 23:42 Faramir From Gondoor [176]: 23:43 Shadow Druid of Luminera [152]: ziomus 23:43 Shadow Druid of Luminera [152]: nie uda wam sie nigdy mnie zabic 23:43 Shadow Druid of Luminera [152]: po 1 ze juz malo co expie 23:43 Shadow Druid of Luminera [152]: po 2 przenosze sie na Eternie
![]() |
#12656 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: slask
Stan: Aktywny Gracz
Imię: :)
Gildia: Mystic Warriors !
Świat: luminera
Poziom: 174
Skille: :O
|
![]() Cytuj:
ej ej ale naucz sie pisac moj nick
![]() |
![]() |
#12657 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() żygać mi się chce jak czytam te wasze wypociny
psy szczekają a pan idzie dalej ![]() wszystko marne dziwki ![]()
![]() |
#12658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Imię: Marcel of Nerana
Gildia: sexy team <3
Świat: Nerana
Poziom: 255
Skille: 100/98
Poziom mag.: 10
|
![]() ty to jestes mega Xddddd kolejny postt napisany przez Ciebie bardziej mnie powala XD
nie trapujcie :< ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ Banished: until Apr 04 2009, 12:37:21 CEST because of destructive behaviour ![]()
1° Knight to Reach Magic Level 10 on Nerana. 11:24 Marcel of Nerana [224]: kupiles poradnik jak uciekac poprawnie z poi dl ? 11:25 Trupinio [252]: i ze niby co mialem sie dac trapnac wez spadaj z takimi tekstami 13:44 Nieme Oko [177]: gadam z st o banie dla reconu ktorzy mnie trapneli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12659 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @marcel
z każdym twoim kolejnym postem uświadamiam sobie, że aborcja jest jednak konieczna ![]() ![]()
![]() |
#12660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() @Marcel
Uwazaj sobie, bo zaraz szadol zrobi ci wjazd na chate i "dostaniesz z paly w plecy" xddddddddddddddddd |
![]() |
![]() |